Černá postava v chodbě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
A kde jsem psala u vchodových dvěří?On měl prvotně strach, zda nejsem náměsíčná, nebo něco, když viděl, že spím, tak se prostě otočil. Protože kdyby to byl zloděj, tak by primárně asi probudil našeho psa.
A nadpřirozeno zvířata nevnímají?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mall126 píše:
A nadpřirozeno zvířata nevnímají?![]()
Můžou a nemusí.
Ale kdyby se nám někdo vpáčil do bytu, tak to by asi slyšel, nebo?
- Citovat
- Upravit
Lehká spánkova paralyza? Při té jsi „vzhůru“ a vidíš dost divný věci. Já už se s ní naučila pracovat, ale někdy mi dá dost zabrat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eljasa píše:
Lehká spánkova paralyza? Při té jsi „vzhůru“ a vidíš dost divný věci. Já už se s ní naučila pracovat, ale někdy mi dá dost zabrat.
Znám. Ale mohl se v pohodě hýbat, posadit na postel, otočit na druhý bok a jít spát.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Můžou a nemusí.Ale kdyby se nám někdo vpáčil do bytu, tak to by asi slyšel, nebo?
Jen mě čím dál víc utvrzuješ v tom, že jsi troll. Viděla jsem několik dokumentů a četla spoustu článků, které ukazují, že zvířata vnímají něco víc, co lidé ne. Proto ti nevěřím. Kdyby sis myslela, že ti v noci u postele někdo stojí, otočila by ses a spala dál? Myslím, že těžko. Já se běžně leknu i svého syna, který mi v noci přijde něco říct. Stejně tak, jako bych viděla kterékoliv v bytě černou postavu - vzbudím chlapa, rožnu, cokoliv. Určitě v klidu neusnu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
A kde jsem psala u vchodových dvěří?On měl prvotně strach, zda nejsem náměsíčná, nebo něco, když viděl, že spím, tak se prostě otočil. Protože kdyby to byl zloděj, tak by primárně asi probudil našeho psa.
To fakt není normální rekce.
Aha, někdo stojí u skříně, není to přítelkyně, cajk jdu spát.
![]()
- Citovat
- Upravit
Panebože, 21. století. To se mi zdá.
A tady se bude shánět zaříkávač nebo vykuřovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Jo vidí v bytě figuru, koukne, že ty to nejsi, tak klidně spí dál. Jo, určitě. To by ho nenapadlo zloděj? A že chodí i když jsou lidi doma. Znovu a lépe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mall126 píše:
Jen mě čím dál víc utvrzuješ v tom, že jsi troll. Viděla jsem několik dokumentů a četla spoustu článků, které ukazují, že zvířata vnímají něco víc, co lidé ne. Proto ti nevěřím. Kdyby sis myslela, že ti v noci u postele někdo stojí, otočila by ses a spala dál? Myslím, že těžko. Já se běžně leknu i svého syna, který mi v noci přijde něco říct. Stejně tak, jako bych viděla kterékoliv v bytě černou postavu - vzbudím chlapa, rožnu, cokoliv. Určitě v klidu neusnu
Ale ty nejsi můj přítel. Já jen říkám, že kdyby se k nám někdo lomcoval, tak by to asi psa vzbudilo. Já fakt nevím, co to mohlo být, proto založená diskuze.
- Citovat
- Upravit
@inkakřivák píše:
Jo vidí v bytě figuru, koukne, že ty to nejsi, tak klidně spí dál. Jo, určitě. To by ho nenapadlo zloděj? A že chodí i když jsou lidi doma. Znovu a lépe.
Jo to mne taky dost pobavilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák píše:
Mě se to stalo taky
když sme spali u manzelovo rodičů, tak sem viděla postavu u dveří, koukla sem, muž vedle mě, tak sem se radši otočila a šla spát
nechtěla sem vstavat a zkoumat co za strašidlo tam běhá
svagrova co spala v protější místnosti ráno říkala, ze to viděla taky, ale nikdo v tu dobu po domě nechodil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina píše:
Mě se to stalo takykdyž sme spali u manzelovo rodičů, tak sem viděla postavu u dveří, koukla sem, muž vedle mě, tak sem se radši otočila a šla spát
nechtěla sem vstavat a zkoumat co za strašidlo tam běhá
svagrova co spala v protější místnosti ráno říkala, ze to viděla taky, ale nikdo v tu dobu po domě nechodil.
Já třeba dřív, když jsem měla strach, také jsem to zkoušela zaspat. Jako zloděje by si pes i přítel asi všimnul. Nevím, proč je tu spousta lidí tak útočných ![]()
- Citovat
- Upravit
Osobně nemůžu pořádně spát, pokud z postele vidím na chodbu, nebo do jiné místnosti. Mám prostě iracionální pocit jakéhosi ohrožení. Řešením je dát postel jinam, anebo prostě zavírat dveře, pokud to nejde.
Když po probuzení někde něco zdánlivě vidím, větsinou je to stín, nebo to připíšu nerozkoukaným očím. Pokud by mi to přišlo joo podivné, tak rozsvítím a/nebo probudím partnera-rozhodně zase nezalehnu jako „hmm tak je tam asi duch-pohoda“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A kde jsem psala u vchodových dvěří?
On měl prvotně strach, zda nejsem náměsíčná, nebo něco, když viděl, že spím, tak se prostě otočil. Protože kdyby to byl zloděj, tak by primárně asi probudil našeho psa.