Černá postava v chodbě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.1.24 09:41
@Mall126 píše:
Já věřím, že může existovat nějaký nadpřirozeno. Ale tvůj příspěvek je absurdní. Tys to ani neviděla, spala jsi. A už vidím, jak kterýkoliv chlap (normální člověk), který má pocit, že u vchodových dveří vidí postavu, se podívá, jestli je ženská v posteli, otočí se a jde spát. Normální člověk, kdyby si myslel, že tam někdo je, by rožnul, aby se přesvědčil, že mu někdo cizí nevlezl do domu :zed:

A kde jsem psala u vchodových dvěří? :D On měl prvotně strach, zda nejsem náměsíčná, nebo něco, když viděl, že spím, tak se prostě otočil. Protože kdyby to byl zloděj, tak by primárně asi probudil našeho psa. :)

• Citovat
  • Upravit
1310
10.1.24 09:45
@Anonymní píše:
A kde jsem psala u vchodových dvěří? :D On měl prvotně strach, zda nejsem náměsíčná, nebo něco, když viděl, že spím, tak se prostě otočil. Protože kdyby to byl zloděj, tak by primárně asi probudil našeho psa. :)

A nadpřirozeno zvířata nevnímají? :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.24 09:46
@Mall126 píše:
A nadpřirozeno zvířata nevnímají? :think: :think:

Můžou a nemusí. :) Ale kdyby se nám někdo vpáčil do bytu, tak to by asi slyšel, nebo?

• Citovat
  • Upravit
821
10.1.24 09:47

Lehká spánkova paralyza? Při té jsi „vzhůru“ a vidíš dost divný věci. Já už se s ní naučila pracovat, ale někdy mi dá dost zabrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.24 09:50
@Eljasa píše:
Lehká spánkova paralyza? Při té jsi „vzhůru“ a vidíš dost divný věci. Já už se s ní naučila pracovat, ale někdy mi dá dost zabrat.

Znám. Ale mohl se v pohodě hýbat, posadit na postel, otočit na druhý bok a jít spát.

• Citovat
  • Upravit
1310
10.1.24 09:54
@Anonymní píše:
Můžou a nemusí. :) Ale kdyby se nám někdo vpáčil do bytu, tak to by asi slyšel, nebo?

Jen mě čím dál víc utvrzuješ v tom, že jsi troll. Viděla jsem několik dokumentů a četla spoustu článků, které ukazují, že zvířata vnímají něco víc, co lidé ne. Proto ti nevěřím. Kdyby sis myslela, že ti v noci u postele někdo stojí, otočila by ses a spala dál? Myslím, že těžko. Já se běžně leknu i svého syna, který mi v noci přijde něco říct. Stejně tak, jako bych viděla kterékoliv v bytě černou postavu - vzbudím chlapa, rožnu, cokoliv. Určitě v klidu neusnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MamkaDouDou
10.1.24 09:54
@Anonymní píše:
A kde jsem psala u vchodových dvěří? :D On měl prvotně strach, zda nejsem náměsíčná, nebo něco, když viděl, že spím, tak se prostě otočil. Protože kdyby to byl zloděj, tak by primárně asi probudil našeho psa. :)

To fakt není normální rekce. :lol: Aha, někdo stojí u skříně, není to přítelkyně, cajk jdu spát. :D :D

• Citovat
  • Upravit
79767
10.1.24 09:55

Panebože, 21. století. To se mi zdá.
A tady se bude shánět zaříkávač nebo vykuřovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79767
10.1.24 09:57
@Anonymní píše:

Jo vidí v bytě figuru, koukne, že ty to nejsi, tak klidně spí dál. Jo, určitě. To by ho nenapadlo zloděj? A že chodí i když jsou lidi doma. Znovu a lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.24 10:01
@Mall126 píše:
Jen mě čím dál víc utvrzuješ v tom, že jsi troll. Viděla jsem několik dokumentů a četla spoustu článků, které ukazují, že zvířata vnímají něco víc, co lidé ne. Proto ti nevěřím. Kdyby sis myslela, že ti v noci u postele někdo stojí, otočila by ses a spala dál? Myslím, že těžko. Já se běžně leknu i svého syna, který mi v noci přijde něco říct. Stejně tak, jako bych viděla kterékoliv v bytě černou postavu - vzbudím chlapa, rožnu, cokoliv. Určitě v klidu neusnu

Ale ty nejsi můj přítel. Já jen říkám, že kdyby se k nám někdo lomcoval, tak by to asi psa vzbudilo. Já fakt nevím, co to mohlo být, proto založená diskuze.

• Citovat
  • Upravit
21311

Proste byl rozespaly :nevim: hledas v tom bůhvíco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
@inkakřivák píše:
Jo vidí v bytě figuru, koukne, že ty to nejsi, tak klidně spí dál. Jo, určitě. To by ho nenapadlo zloděj? A že chodí i když jsou lidi doma. Znovu a lépe.

Jo to mne taky dost pobavilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37121
10.1.24 10:10
@inkakřivák píše:
Jo vidí v bytě figuru, koukne, že ty to nejsi, tak klidně spí dál. Jo, určitě. To by ho nenapadlo zloděj? A že chodí i když jsou lidi doma. Znovu a lépe.

Mě se to stalo taky :mrgreen: když sme spali u manzelovo rodičů, tak sem viděla postavu u dveří, koukla sem, muž vedle mě, tak sem se radši otočila a šla spát :mrgreen: nechtěla sem vstavat a zkoumat co za strašidlo tam běhá :lol: svagrova co spala v protější místnosti ráno říkala, ze to viděla taky, ale nikdo v tu dobu po domě nechodil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.24 10:21
@Kriss Tina píše:
Mě se to stalo taky :mrgreen: když sme spali u manzelovo rodičů, tak sem viděla postavu u dveří, koukla sem, muž vedle mě, tak sem se radši otočila a šla spát :mrgreen: nechtěla sem vstavat a zkoumat co za strašidlo tam běhá :lol: svagrova co spala v protější místnosti ráno říkala, ze to viděla taky, ale nikdo v tu dobu po domě nechodil.

Já třeba dřív, když jsem měla strach, také jsem to zkoušela zaspat. Jako zloděje by si pes i přítel asi všimnul. Nevím, proč je tu spousta lidí tak útočných :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3010
10.1.24 10:40

Osobně nemůžu pořádně spát, pokud z postele vidím na chodbu, nebo do jiné místnosti. Mám prostě iracionální pocit jakéhosi ohrožení. Řešením je dát postel jinam, anebo prostě zavírat dveře, pokud to nejde.
Když po probuzení někde něco zdánlivě vidím, větsinou je to stín, nebo to připíšu nerozkoukaným očím. Pokud by mi to přišlo joo podivné, tak rozsvítím a/nebo probudím partnera-rozhodně zase nezalehnu jako „hmm tak je tam asi duch-pohoda“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat