Černá postava v chodbě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@MartinL45 píše:
Asi halucinace… Proč to řešíte?
Halucinace? Nevím, řeším. Je to zvláštní, já mám někdy pocit totiž, že v tom bytě nejsem uplně spokojená, nebo, že jsem stále unavená.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:Únava ani nespokojenost nemá souvislost s nějakými nadpřirozenými věcmi..
Halucinace? Nevím, řeším. Je to zvláštní, já mám někdy pocit totiž, že v tom bytě nejsem uplně spokojená, nebo, že jsem stále unavená.
- Citovat
- Upravit
Nemohla to být bunda? Naše babička takhle veselá bundy po skříních. Bylo to děsivý.
Možná únava? Minu se mi zdálo, že se hýbou zašupovaci dveře od skříně.
Jako chapu, já jsem taky posera.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Atisia píše:
Nemohla to být bunda? Naše babička takhle veselá bundy po skříních. Bylo to děsivý.
Možná únava? Minu se mi zdálo, že se hýbou zašupovaci dveře od skříně.Jako chapu, já jsem taky posera.
Nn, bunda určitě ne. tam je fakt jen skříň - a ta byla zavřená. Bunda byla první, co mě napadlo. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Tak nespokojená jsi, protože seš zřejmě náročná. Únava bude z nedostatku vitamínu.
S podobným smýšlením ale doporučuji psychiatrii, tak si s tebou poradí.
Aneb, jestli nám tady trošku netrolíš…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinL45 píše: Únava ani nespokojenost nemá souvislost s nějakými nadpřirozenými věcmi..
Naopak. Kdysi jsem mluvila s jednou paní, která se tím zabývá a pokud se na tebe „přilepí“ určitá - říkejme tomu - negativní energie, tak tě to může fakt vysávat.
- Citovat
- Upravit
@Mall126 píše:![]()
![]()
Tak nespokojená jsi, protože seš zřejmě náročná. Únava bude z nedostatku vitamínu.
S podobným smýšlením ale doporučuji psychiatrii, tak si s tebou poradí.
Aneb, jestli nám tady trošku netrolíš…
Prosím?
Psychiatra? Myslím, že jsem dotaz položila slušně a pokud jsi tak skeptická/skeptický, nevím, proč na to vlastně vůbec reaguješ, natož takhle nepřiměřeně.
Nespokojená, protože náročná.
Jo, určitě. Nechceš mi stanovit rovnou i nějakou diagnozu? ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Naopak. Kdysi jsem mluvila s jednou paní, která se tím zabývá a pokud se na tebe „přilepí“ určitá - říkejme tomu - negativní energie, tak tě to může fakt vysávat.
Sama asi tušíte, že je to hloupost, co? Nic takového jako negativní energie fakt neexistuje.
- Citovat
- Upravit
@MartinL45 píše:
Sama asi tušíte, že je to hloupost, co? Nic takového jako negativní energie fakt neexistuje.
Ale existuje.
A je to i dokázané. Už jen, když si vezmete místo, kde se stala určitá tragédie - vryje se to tam. Je o tom spousta (i fakty podložené) literatury. Doporučuji mrknout.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ale existuje.A je to i dokázané. Už jen, když si vezmete místo, kde se stala určitá tragédie - vryje se to tam. Je o tom spousta (i fakty podložené) literatury. Doporučuji mrknout.
To není pravda. Pokud jste na místě, kde se stala nějaká tragedie, tak se tam opravdu nic neděje. Ale když to víte, tak vás to samozřejmě může ovlivnit psychicky.. a s tím nadpřirozenost nemá nic společného.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Kdo nezažil nepochopí. Klidně tam někoho mít můžete. Jestli ti bere energii tak to bude chtít podniknout nějaký kroky. Zkus kontaktovat tu paní co jsi s ní o tom mluvila. Třeba bude vědět.
- Citovat
- Upravit
@MartinL45 píše:
Proc te to tak rozcililo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Prosím?Psychiatra? Myslím, že jsem dotaz položila slušně a pokud jsi tak skeptická/skeptický, nevím, proč na to vlastně vůbec reaguješ, natož takhle nepřiměřeně.
Nespokojená, protože náročná.Jo, určitě. Nechceš mi stanovit rovnou i nějakou diagnozu?
Já věřím, že může existovat nějaký nadpřirozeno. Ale tvůj příspěvek je absurdní. Tys to ani neviděla, spala jsi. A už vidím, jak kterýkoliv chlap (normální člověk), který má pocit, že u vchodových dveří vidí postavu, se podívá, jestli je ženská v posteli, otočí se a jde spát. Normální člověk, kdyby si myslel, že tam někdo je, by rožnul, aby se přesvědčil, že mu někdo cizí nevlezl do domu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, anonym, abych nebyla za blázna.
Dnes v noci můj přítel viděl černou postavu. Máme postel naproti dveřím od chodby, kde jsou velké vestavěné skříně - bílé. Ráno mi to říkal, že tam prý v noci, u té skříně stála lidská silueta v černém, že si myslel, že jsem to já - nosím často v zimě pohodlné saténové černé pyžamo. Jenže já dnes spala v kraťasech a tričku. Prý se otočil v posteli a viděl, jak spím vedle něj, tak to neřešil a šel spát. Ale opravdu to prý byla lidská postava. On na to moc nevěří, spíš vůbec, ale já jo. Nevíte, co to mohlo být? Nebo - nemáte zkušenosti? Díky