Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
souhlasim
Whoolite i Perwol black jsou super, uz peru jen v tekutych prascich…
![]()
Moc Vám děkuji, určitě to zkusím jelikož se mi zdá, že „černá už tak černá“. ![]()
Co s černými kalhoty, které už nejsou tak černé?? Na švech už je vidět hodně vyšisovaná barva, a to je nemám dlouho. Jsou to džíny. Myslela jsem je polít savem a „vybělit“, ale to asi neklapne co? Nemám možnost je znovu obarvit, ale jsou moje oblíbené, tak přemýšlím, co s nimi..?
@Tůmička Proč by nešly obarvit? Např. Iberia - cca 60Kč, to umí obarvit i v pračce.
Prebarvit cernou barvou. Savo ti nevybeli dokonale a musela by jsi ho dat tolik, ze by ti to spis vyzralo diry do kalhot ![]()
@mocca V pračce? A neobarví mi to pak ostatní oblečení??? Znám jen barvení v hrnci a tak velký hrnec nemám totiž.
tady to tedy popisují pro látky, které se perou na vyšší teploty, ale já už barvila i kalhoty na tm. modrou (na 50st). Pak jsem pro jistotu pustila prázdné praní s přídavkem octa (ten se dává i do máchání po barvení) a první další prádlo prala barevné, ale vše zcela bez problémů.
Používám klasický prášky Ariel, Persil… Někde v Dtestu ukazovali, že tekutý prací prášky perou mnohem hůř jak ty obyčejný a jsou dvakrát tak drahý, věc druhá ![]()
@vlasatá Nějak netuším na který příspěvek jsi reagovala
o práškách se tu pokud vím nikdo nebaví..?
@Tůmička píše:
@vlasatá Nějak netuším na který příspěvek jsi reagovala![]()
o práškách se tu pokud vím nikdo nebaví..?
Odpovídala jsem na otázku zakladatelky „v čem PERETE černé prádlo“
Dále tu někdo zmiňoval, že pere v tekutých, tak jsem si dovolila reagovat
![]()
@vlasatá toto je diskuze z roku 2006
já pokládala dnes nový dotaz ![]()
@Tůmička píše:
@vlasatá toto je diskuze z roku 2006já pokládala dnes nový dotaz
máš, pravdu, omlouvám se, nečumim a pak blbě píšu
![]()