Čerstvé šťávy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
128
2.11.10 17:31

Čerstvé šťávy

Ahoj holky,
chtěla bych se zeptat,jestli děláte svým miminkům čerstvé šťávy(z odšťavňovače)? Moje dcerka(7,5.m) je má strašně ráda,prozatím jí dávám kupované,a tak bych chtěla vědět,jestli jí můžu dávat i čerstvě připravené a popřípadě jestli ředit a jak…Tady jsem to nikde nenašla :-? Díky za pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
2.11.10 17:34

Když už, tak jedině ředit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
2.11.10 17:36

Ahoj,já bych tedy šťávy ředila,ale malému je tedy zatím nedávám,jen neslazený čaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
2.11.10 17:47
momi33 píše:
Ahoj,já bych tedy šťávy ředila,ale malému je tedy zatím nedávám,jen neslazený čaj.

Čaj dávám taky,ale ty šťávy dávám odpoledne,jako svačinku…Ona mi totiž vůbec nechce jíst ovoce!!!A to žádné a v žádné formě,jen ty šťávy…tak už jsem z toho docela nešťastná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
2.11.10 18:55

Ja davam ovocne stavy ciste prirodni. Neco jako most z jablek treba. Kupuju petilitrovy kanystrik, doma je to do tydne pryc. Ale malej to pije receny tak 1:5, starsi a my dospelaci pul na pul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
2.11.10 21:22
luccretia píše:
momi33 píše:
Ahoj,já bych tedy šťávy ředila,ale malému je tedy zatím nedávám,jen neslazený čaj.
Čaj dávám taky,ale ty šťávy dávám odpoledne,jako svačinku…Ona mi totiž vůbec nechce jíst ovoce!!!A to žádné a v žádné formě,jen ty šťávy…tak už jsem z toho docela nešťastná

My máme taky teď období,že nechce čerstvé rozmačkané ovoce,ani když mu to dám napůl s přesnídávkou :zed: byly týdny,kdy jsem mu jen dávala čerstvé ovoce,a teď nic.zkus to naředit kojeneckou vodou,a uvidíš.Ona 100% šťáva je dost agresivní na zoubky a na žaludek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
2.11.10 21:23
Lucci píše:
Ja davam ovocne stavy ciste prirodni. Neco jako most z jablek treba. Kupuju petilitrovy kanystrik, doma je to do tydne pryc. Ale malej to pije receny tak 1:5, starsi a my dospelaci pul na pul.

Ten moštík kupujeme taky-Nebílovský.Je moc dobrý.A taky ho ředíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
3.11.10 07:56

Momi… ja kupuju Lhenickou ovocnou stavu a taky moc dobra. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
3.11.10 21:27

jo jo odštavnuji, ředím to do 300ml flašky, 250ml vody a 50 šťávy,dávala jsem od 7 měsíců,přes léto mi nic jiného pít nechtěla,téď jak už je chladněji tak dá přednost teplému čaji z termosky a šťávu už nechce,tak zase začnem odšťavnovat až bude teplo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí