Čerstvé šťávy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Čerstvé šťávy
Ahoj holky,
chtěla bych se zeptat,jestli děláte svým miminkům čerstvé šťávy(z odšťavňovače)? Moje dcerka(7,5.m) je má strašně ráda,prozatím jí dávám kupované,a tak bych chtěla vědět,jestli jí můžu dávat i čerstvě připravené a popřípadě jestli ředit a jak…Tady jsem to nikde nenašla
Díky za pomoc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj,já bych tedy šťávy ředila,ale malému je tedy zatím nedávám,jen neslazený čaj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
momi33 píše:
Ahoj,já bych tedy šťávy ředila,ale malému je tedy zatím nedávám,jen neslazený čaj.
Čaj dávám taky,ale ty šťávy dávám odpoledne,jako svačinku…Ona mi totiž vůbec nechce jíst ovoce!!!A to žádné a v žádné formě,jen ty šťávy…tak už jsem z toho docela nešťastná
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja davam ovocne stavy ciste prirodni. Neco jako most z jablek treba. Kupuju petilitrovy kanystrik, doma je to do tydne pryc. Ale malej to pije receny tak 1:5, starsi a my dospelaci pul na pul.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
luccretia píše:momi33 píše:Čaj dávám taky,ale ty šťávy dávám odpoledne,jako svačinku…Ona mi totiž vůbec nechce jíst ovoce!!!A to žádné a v žádné formě,jen ty šťávy…tak už jsem z toho docela nešťastná
My máme taky teď období,že nechce čerstvé rozmačkané ovoce,ani když mu to dám napůl s přesnídávkou
byly týdny,kdy jsem mu jen dávala čerstvé ovoce,a teď nic.zkus to naředit kojeneckou vodou,a uvidíš.Ona 100% šťáva je dost agresivní na zoubky a na žaludek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lucci píše:
Ja davam ovocne stavy ciste prirodni. Neco jako most z jablek treba. Kupuju petilitrovy kanystrik, doma je to do tydne pryc. Ale malej to pije receny tak 1:5, starsi a my dospelaci pul na pul.
Ten moštík kupujeme taky-Nebílovský.Je moc dobrý.A taky ho ředíme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo jo odštavnuji, ředím to do 300ml flašky, 250ml vody a 50 šťávy,dávala jsem od 7 měsíců,přes léto mi nic jiného pít nechtěla,téď jak už je chladněji tak dá přednost teplému čaji z termosky a šťávu už nechce,tak zase začnem odšťavnovat až bude teplo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit