Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Taky mi to spíš přijde na housenku než na parazita, nemohlo mu to do záchoda spadnout třeba z oblečení?
A nebyl třeba v kákači ještě pred potřebou?
Jinak netuším, jen mě to tak napadlo… ![]()
Myslim, ze ne, byl vtlacenej jakoby dovnitr…připomíná mi to cerva ze tresne…jsem cela nesva z toho ![]()
@aleaa no na google mi to haze i podobne fotky, jako dava zakladatelka. Prijde mi to jak z ocasu, ale nevim
Mně to jako tasemnice nepřijde, bylo to vyssi, na obou koncich uzky…ale tak jako tak asi k dr budeme muset zajit… ![]()
Pokud máte doma psa nebo kočku tak to dítko toho červa nejspíš chytlo od něho, vypadá to na tasemnici. Anebo je velmi fajn když vám pes olizuje pusu.
Hele Radši Zajdi Za Doktorem Doktor Tě Nezabije A Nic Za To Nedáš ![]()
Meli jsme parkrat cerviky kdyz jsme byli deti, dr. jen predepsala prasky, cca 2 a do par dnu byl pokoj. Byli take takovi svetli. Je to jako kdyz ma cerviky pes.
Ahoj, nasla jsem u syna ve stolici toto, pripada mi to jak cerv z ovoce, ale syn nebyl na zachode tri dny, nezda se mi, ze by to mohl cerv prezit a vypadat takto neporusene
klasický roup to stoprocentně není…máme vyrazit za dr na vyšetření? Vubec nevim, co by to mohlo byt…