Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@iiiv jojo přesně tak vypadá…ale kdyby prošel žaludkem, asi by nevypadal takhle neporušene… ![]()
Dcera jednom měla něco podobného ve dvou letech, tenkrát ještě v plence, proto jsem to našla. Zašli jsme za dr. a předepsala Vermox, přeléčuje se celá rodina. Je to takový ten hlavní červ, matka, která klade vajíčka a z nich jsou červíci. Je dobré ho vzít s sebou.
@Anonymní píše:
@iiiv jojo přesně tak vypadá…ale kdyby prošel žaludkem, asi by nevypadal takhle neporušene…
No to by mozna i mohl byt neporusenej. Kdyz vidim v pline kukurici, taky nechapu jak nim projela ![]()
Už jsem ho spláchla
No kez by to bylo jen z ovoce…a nevíte, jestli predepise Vermox preventivně, když ji ukážu fotku,.nebo jestli většinou chtějí přinést vzorky stolice pro jistotu? Trpí na zapcu uz asi od prosince, ale s parazity pry souvisi spis průjmy…
@Anonymní píše:
Už jsem ho spláchlaNo kez by to bylo jen z ovoce…a nevíte, jestli predepise Vermox preventivně, když ji ukážu fotku,.nebo jestli většinou chtějí přinést vzorky stolice pro jistotu? Trpí na zapcu uz asi od prosince, ale s parazity pry souvisi spis průjmy…
Nam to doktorka predepisovala u bez vzorku stolice. Vzdy rovnou cele rodine a musel i pes.
@Anonymní píše:
Už jsem ho spláchlaNo kez by to bylo jen z ovoce…a nevíte, jestli predepise Vermox preventivně, když ji ukážu fotku,.nebo jestli většinou chtějí přinést vzorky stolice pro jistotu? Trpí na zapcu uz asi od prosince, ale s parazity pry souvisi spis průjmy…
Když jí řekneš, že měl ve stolici červa, tak by to mohla předepsat. Dokonce říkají, že by se člověk měl odparazitovat 1× ročně. Bývají k tomu různé problémy, třeba bolesti břicha, svědění, nechutenství.
Hlavne se musite prelevit vsichni pokud mate doma zvirata i ona. I kdyz ostatni nemaji priznaky.
@Anonymní píše:
Dcera jednom měla něco podobného ve dvou letech, tenkrát ještě v plence, proto jsem to našla. Zašli jsme za dr. a předepsala Vermox, přeléčuje se celá rodina. Je to takový ten hlavní červ, matka, která klade vajíčka a z nich jsou červíci. Je dobré ho vzít s sebou.
roup to není určitě
Jojo roup to neni, tenhle je takovej tlustej a a vroubkovanej. Hned v pondeli za ni zajdu. Jinak nema průjem, na nic si nestezuje a dobre ji, tak snad jsme to zachytili v zacatku…
Dobrý den, zkuste se odčervit a detoxikovat. V lékarnách je spousty dostupných přípravků, určitě Vám poradí.
@Wag.Marťa píše:
Dobrý den, zkuste se odčervit a detoxikovat. V lékarnách je spousty dostupných přípravků, určitě Vám poradí.
Dobrý den a k čemu je ta detoxikace od parazitů dobrá? Moji známí se odčervují, tak jsem také uvažovala, že začnu, ale zajímalo by mě, co vám to přináší
@Emma.Veh jsem pro spoustu alternativních postupů, ale tohle je opravdu tahák na prachy. Máte nějaké problémy, kvůli kterým o tom uvažujete?
@Prtulak
Je to asi půl roku, co máme doma kočku a od té doby mám častěji střevní potíže - což samozřejmě nemusí být důvod. A také, že setra nedávno prodělala toxoplazmózu a nebylo to vůbec nic příjemného, tak jsem chtěla vyzkoušet, zda by tohle nepomohlo, jelikož sestra teď začala s celou rodinou brát wurmex na odčervování. Tak mě zajímalo, jestli s tímto taky nemá někdo zkušenost nebo jaké jsou na to názory