Červen 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10715
27.9.15 19:05

@Kaju aha, no každopádně kamarádce taky šili a donosila normálně do termínu…takže určo to funguje. No a o to víc držím pěstičky, aby to bylo a vyšlo. Musí! Budeme si tu pěkně psát, povzbuzovat, jak to půjde…mé dvě děti mě moc enechají sedět, ale tu a tam čas i je odepsat nebo napsat. Já už bych chtěla, abych jela na ko k doktorovi, aby to potvrdil. Ale pořád je to minimálně 2 týdny počkat… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
27.9.15 19:11

@moky tak to moc ráda čtu, že to pomáhá :hug: :hug:
děkuji moc, budeme se tady podporovat a za chvilku budeme mít ty drobky u sebe :andel:
já ti rozumím, já mám doma jen jednu rošťandu a vydá za dva :lol: já se taky k dr. těším, už chci aby se něco dělo! musím do 5.10 počkat. stejně je to těhotenství samý stres.. :roll:
a co by sis přála? holčičku nebo chlapečka? :D já zdravé dítko, ale kdybych si měla vybrat..tak ani nevím :think: :lol: holčičku kterou jsem si přála mám, druhá by mi nevadila, chlapeček..to by to bylo úplně něco nové :think: takže je to jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10715
27.9.15 22:27

@Kaju nooo, to je otázka do diskuze :-D máme jak holčičku, tak chlapečka, teď jsem rozhodnutá nenechat si to říct (2× jsme si to řekli, 2× jim to vyšlo a chtěla bych v tomhle těhotenství zažít tu nevědomost, vydržet a to překvápko u porodu). Já vždycky chtěla 2 holky, takže bych asi nebyla proti další holčičce, chlap by chtěl kluka. Takže asi tak. Ale samo bychom nebyli normální, kdybychom si v první řadě nepřáli zdravoučké dítě…o tom žádná. Takže já holka, chlap kluk… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
28.9.15 08:00

Ahoj holky, take bych se rada pridala jestli mohu.
Ja mam termin podle PM 1.6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10715
28.9.15 09:26

@maria0 to je supéééér…
Holky, jak jste na tom s testama? Sílí? Já jsem z těch mých testů taková zmatená. Řekla bych, že by čárka měla být den ode dne silnější, ale já to tak nevidím. Sílí to hrozně pomaloučku, skoro vůbec. Zkusím vyfotit…jsem fakt zmatená, jestli je to vše v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10715
28.9.15 09:47

Tady jsou ty fotky…první ten poslední je mamatest a také z dneška, jak ten, co je na něm 28.9. Tak co myslíte? Jsem z toho opravdu taková nervózní, jestli hcg stoupá, jak má, jestli není problém. Já mám za to, že by ta čárka měla sílit více, dneska jsem čekala relativně stejně silnou, jak testovací…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
28.9.15 10:22

@moky ja myslim ze je to dobre taky jsem to tak podobne mela, jak dlouho mas zpozdeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10715
28.9.15 13:04

@maria0 zpoždění cca 1 den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2478
28.9.15 21:51

Ahojte holky, pokud byste měly zájem povídat si v uzavřené skupině (tato diskuze je veřejná a může si ji přečíst každý), tak jsem založila uzavřenou skupinu „Porod 6/2016“
https://www.emimino.cz/…porod-62016/
Noví členové jsou vítáni :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10715
29.9.15 10:48

Zažádala jsem…jinak dnešní testík vypadá už dobře, uklidnilo mě to a jsem domluvená na 12.10. na první kontrolu. Takže 2 týdny nevědomosti…já to snad ani nevydržím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
28.10.15 05:57

Ahojte holky,
Já našla dvě čárky, byla objednaná k doktorovi a už u něj i byla. Podle něj by měl být termín 20.6. Což se ale může změnit.
Tehu jsem vůbec nečekala bylo to naplánované, ale tak moc se těším už teď, že to není možný :))) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
2.1.16 16:38

Ahojky holky jsem ráda že tu je diskuse i na červen 2016,já sem psala na červenec ale ted když vidím že tu je červen tak napíši i sem, Já jsem dnes v 17 týdnu utíká to dcl rychle termín porodu mám 11.6.2016 jinak za 14 dnů ve středu 13 ledna jdu na kontrolu a 20 ledna jedu do Budějovic na ultrazvuk tak uvidíme doufám že už se dozvím co to bude za pohlaví nemůžu se dočkat furt odpočítávám a neutíká to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
6.1.16 17:26

Ahoj… tak my už to víme máme holčičku a bude to Nela. Já jdu na ten velký ultrazvuk 21.ledna, teším se až Nelču zase uvidíme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
7.1.16 19:31

Ahojky v kolikátém jste že už víte co čekáte? :)..už bych to taky ráda věděla, ne a ne se dočkat tyjo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
7.1.16 19:37

Mě to řekl když jsem byla 17+0 uplne ukazkove se natocila. Dneska jsem 18+0tt tady je jeji fotka :-D nozicky a zadecek a mezi tim nic…ta bila cara je steheni kost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí