Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj kocky muzeme tu psat do UzSkupiny. Zazadam admina at mame vse skryte
![]()
@Mooncici rada se prodam, uz jsi byla na utz na srdíčko?
jinak mam termim kolem 17.5.2016
Ahoj holky ráda bych se k vám přidala, předešlé založené mi připadajíuž dost rozjeté, dnes jsem v 7+1 po ET na UTZ jsem dnes již měla embrijko, jen ještě nebyla vidět srdeční frekvvence, to mimčo mě napíná tak další KO příští středu a co vy?
Ahojky, hlasim se od doktora uz, mame
, tluce nsm, a mame cca 2 centaky od hlavicky k prdylce
prukazku dava az od 10.tydne.. Holky, nevite, kam jit s nadmernym zvracenim a dehydrataci? Jestli na pohotovost nebo rovnou nekam do nemocnice na prijem? Vim, ze pak se musi na kapacky a lezet..
V kolikátém jsi týdnu? já na tvém místě bych v nadměrných nevolnostech volala svému lékaři, doktor mi totiž říkal, že na pohotovosti by mi mohli taky uškodit, že s tím nemívají moc zkušenosti obzvlášť takhle v začátku. Ale pokud je ti hodně zle nedaří se odpočívat tak bych asi vyrazila na pohotovost i kdyby to mělo být jen pro klid.
@cristine mi doktor rikal, ze pokud nezaberou cipky, co mi predepsal, mam jit na luzkove do nemocnice.. Ale nevim do jake, kam na luzkove a co bych tam jako mela rict, bez papiru k hospitalizaci od gyndare..Jsem 9tt
Tak neváhej a raději nic nenech náhodě, maximálně si poležíš pár dní tam..to zvládneš..já bych šla jakože na pohotovost do nemocnice tam už ti zavolají službu konajícího gynekologa a vylíčila bych mu co mi řekl můj doktor.. od kdy jste viděli srdíčko na UTZ?
Ted jsem 8+3 dle Ms, driv jsem byla na ko v 5.tydnu a to srdicko jeste nebylo..
Holky moje milovany.. Skocte do soukrome skupinky nechci at nekdo cte soukromou konverzaciu https://www.emimino.cz/…kveten-2016/