Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky těhulky ![]()
Zakládám diskuzi pro všechny s termínem v červnu 2016 ![]()
Já našla // včera v den vynechání MS, termín podle kalkulačky bych měla mít 3.6.2016.
@Kaju gratuluju, je az neuveritelne ze to jsou uz 4 roky co jsem zjistila // ![]()
@kamiŠ děkuji
tobě taky gratuluji k těhotenství, i když jsi už o velký kus napřed od nás
všechno to letí, mě přijde jako bych dcerku rodila včera a už to budou 2 roky
![]()
@Kaju no jo, taky mi to prijde nedavno
Vubec co se blizi TP, tak si to ozivuji ![]()
Tak pekne kynuti, uz nebudu plevelit ![]()
Gratuluji, já dnes našla také ducha na testu. Tak uvidíme, co za 2 týdny u dr…a dle kalkulačky bych měla mít termín 1.6. ![]()
@moky jéé supeer
tak snad nám to výjde
toto je moje čtvrté těhu, z toho jedno vyvedené těhu. V dubnu jsem bohužel v 16tt potratila, tak doufám, že to tentokrát výjde se vším všudy ![]()
@Kaju Určitě vyjde, člověk musí věřit a být pozitivní. Moc ti to přeju. Moje je to 4 těhotenství. Letí děti jsou super, mám i etní, i zimní a to letní je o trochu lepší a pohodlnější. A tím, že by to mělo být na začátku června, tak nebudeme trpět v těch šílených vedrech dlouho, možná vůbec
v zimě se bříško schová a na jaře ho ukážeme už v pěkné své kráse
vyjde nám to…
Ahoj, snad se k vam budu moct za 10dni pridat. Doufam, ze se // ukazou ![]()
Ja zatim anonymne, jeste cekam tyden na MS, jestli to vyjde tak TP bude 11.6.2016. Dve deti uz mame, tak snad se nam to treti vcera pekne zavrtalo a vydrzi. Taky mame letni deti, I toto jsme planovali na raka ci lva, ale vypada, ze si pospisilo. Drzim vam pesti, at je vse v poradku a snad se brzy pridam
.
Zdravím! Gratuluji zakladatelce.
Já našla dvě čárky v patek po 4 denim spozdeni. Takže jsem asi ve špatne skupince když kalkulačka ukázala termín 30. května.
A to nás doktor už hnal na uměle ![]()
@Fantazie Vůbec tu nejsi špatně, naopak vítej a gratuluji i tobě!!!
@Fantazie kdepak, jsi na správné adrese
já taky počítám s tím, že budu rodit v květnu, malá šla taky dřív.
@moky snad to opravdu výjde, jsem už totiž rozhodnuta, že to bude poslední pokus..tak musí
u mě je problém s děložním čípkem, při posledním bylo miminko naprosto zdravé, ale otevřela jsem se a bylo po..tentokrát budu muset ještě v 1.trimestru na zašití čípku a budu riziková..bohužel můj čípek stávkuje už od prvního těhotenství, pokaždé byly problémy.
Jinak já mám zimní miminko a těším se na letní, jaké to bude
a taky jsem nadšená, že se zřejmě vyhnu horku v těhotenství
![]()