Červen a dvě čárky

3406
10.6.14 11:48

červen a dvě čárky

Ahoj holky, zakládám diskuzi pro ty, kteří maji teď čerstvě dvě čárky na testu. Pojďte si povídat, postěžovat na těhotenský nevolnosti a tak dále a třeba nám diskuze vydrží až do příštího roku, kdy by se nám ti svištíci měli narodit :mrgreen: :P Já už jednoho dvou a pul letèho syna mám a včera dvě čárky na testu :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2199
10.6.14 12:02

@hanzbl00 Ahoj, tak tady taky jedny čerstvé // ale u mne teda neplánovaně a nevím jak si s tím poradím, mám doma skoro 16m holčičku, zrovna jsme se přestěhovali a chceme rekonstruovat…nevím jak do téhle situace přijmout to druhé dítě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3406
10.6.14 12:09

U me taky neplanovane ale s pritelem sme oba radi, akorat zatim uplne na zacatku k doktorce mam jit az pristi tyden..Neboj to date :palec: A deti k sobe budou mit blizko, budou si spolu rozumet a hrat uvidis :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.14 12:19

@hanzbl00 S přítelem? Já Vás ženský obdivuji. Mám jedno dítě, jsem bez partnera a už vím na 100%, že další dítě nechci. Popřípadě, až budu vdaná(jestli). Vy se nebojíte mít více dětí s mužem, s kterým nejste svoji a třeba Vám i ni nepatří. Pak se může vztah nějak pokazit a vy skončíte na ulici. Je to jen příklad, není to útok. Zajímá mě Váš názor.

• Citovat
  • Upravit
2353
10.6.14 12:21
@Anonymní píše:
@hanzbl00 S přítelem? Já Vás ženský obdivuji. Mám jedno dítě, jsem bez partnera a už vím na 100%, že další dítě nechci. Popřípadě, až budu vdaná(jestli). Vy se nebojíte mít více dětí s mužem, s kterým nejste svoji a třeba Vám i ni nepatří. Pak se může vztah nějak pokazit a vy skončíte na ulici. Je to jen příklad, není to útok. Zajímá mě Váš názor.

Myslíš, že manželství ti zaručí to, že spolu zůstanete do konce života?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
10.6.14 12:28
@barca93 píše:
Myslíš, že manželství ti zaručí to, že spolu zůstanete do konce života?

nezaručí, ale už z toho vyplávají i nějaké právní vzájemné povinnosti. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.14 12:38
@Lussye píše:
nezaručí, ale už z toho vyplávají i nějaké právní vzájemné povinnosti. :palec:

Ano, takhle to myslím.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.6.14 18:07

Ahojky, tak jsem taky našla dvě čárky na testu sice slabé ale jsou tam. jedno dítě 6,5 už máme a tohle je tak trochu neplánové. omlouvám se za anonymitu, ale rodina to neví a nechci to zatím roztrubovat

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.6.14 20:35

Holky, berete nějaké vitamíny? já měla poslední menstruaci 10.5. tak snad bude vše o. k. zatím se těhotně necítím.

• Citovat
  • Upravit
2199
10.6.14 21:25

Já zatím nic neberu, srovnávám se s tím a eště nevím jak to dopadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3406
10.6.14 21:44

Ja sem teda dneska akorat zacla s kyselinou listovou, ta je dobra jinak nic taky uvidim jak to vsechno dopadne :nevim: Taky sem mela posledni ms 10.5 a kdy jdes na kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
11.6.14 06:59

Ahoj holky, já poslední MS 12.5., včera jsem si koupila vitamíny Chytré miminko a doktorovi jsem ještě nevolala, až začátkem příštího týdne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.14 08:22

K doktorovi se chystám až tak za 14 dní, objedná mě docela rychle, jelikož mi nic není tak to nechci uspěchat, když jsem byla u doktora když jsem čekala dceru tak mi řekla že jsem přišla moc brzy, je lepší až půjde vidět srdíčko. pořád si říkám jestli se ten test nespletl, ale dělala jsem si různé dva a ta druhá je slabší, tak snad to výjde. jak to tak čtu tak mám strach z mimoděložního.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.6.14 15:21

Holky, cítíte se nějak těhotně? Na to že je to moje druhé, tak si nepřipadám jako těhu, snad je vše o. k. a nebo je ještě na to moc brzy a teprve to příjde.

• Citovat
  • Upravit
3406
11.6.14 15:56
@Anonymní píše:
Holky, cítíte se nějak těhotně? Na to že je to moje druhé, tak si nepřipadám jako těhu, snad je vše o. k. a nebo je ještě na to moc brzy a teprve to příjde.

Taky moje podruhy, prvni tehotenstvi uplne v pohode az na bolesti v podbrisku, ted to druhy tehotenstvi..no nevolnosti nekdy hodne nekdy min(ale nezvracim),nechutenstvi..mam vzdycky hroznej hlad ale absolutne zadniu chut na nic, hlavne nemuzu ani videt sladky aa to sem bez toho nemohla zit :mrgreen: a nekds strwsna unava..radsi bych se cejtila netehotne teda.mjo a bolest prsou, to mam taky nejak vic jak v prvnim tehotenstvi :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí