Červená, vínová ložnice?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
857
7.4.12 10:29

Červená - vínová ložnice ?

Holky chci vědět váš názor na červenou, spíše vínovou ložnici. Místnost sama o sobě není moc veliká, a budou tam vlastně ještě dvě postýlky..takže takový napůl pokoj i pro děti. Jde o to,že se po 3/4 roce opět stěhujeme a zůstal nám z minulého stěhování celý nový kyblík této barvy..nepoužitý. Vyšla nás okolo 500,– a je mi líto kupovat novou, když máme tuhle. Tuto barvu máme v nynějším bytě v obýváku, ale už ji tak mít nechceme (příjde mi,že ten prostor hodně změnšuje..) a budeme tam mít kapučínovou (nějakou béžavou, tentokrát světlou). Ložnice měla být právě tak nějak do oranžova, ať nám to v bytě celkově barevně ladí..ale mě je té nové barvy tak líto..Myslíte, že by se to hodilo? Dle mého názoru by měla být ložnice prosvětlená..taková vzdušná..a ta barva je taková tmavší..vínová..jaký máte názor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14856
7.4.12 10:36

No ja myslim, ze by cervena mela byt spise v kuchyni a v loznici jsou lepsi tlumene uklidnujici barvy, cervena je docela agresivni a vzbuzuje chut k jidlu, nebo bych ji dala do šmajchlkabinetu :lol: , ale kdyz tam budou i deti :mrgreen: .

me by se teda na 3/4 roku nechtelo malovat, navic co pak s tim? To je puvodni malba tak hrozna?

Fakt je, ze segra ji ve svem pokoji ma, tam i spi, na jedne stene, zbytek je svetle olivove zelena. Mozna bych sla do vinove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
7.4.12 10:37

Do ložnice bych si tak výraznou teplou barvu asi nedala. Bych neusnula :mrgreen: V ložnici si dokážu představit snad všechny barvy studeného spektra, případně ještě všechny odstíny žluté, jak studené, tak teplé.
Na barvu bych se vybodla, pokud pro ni nemáte využití, kvůli 500,– si vymalovat místnost, ve které budu x let spát, jen aby se to využilo, to fakt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
857
7.4.12 10:38

Néé špatně jsem to napsala..bydlíme teprve 3/4 roku a už se ZNOVU stěhujeme..tím jsem jen chtěla napsat,že ta barva je ani né rok stará a proto jí nechci vyhodit..nad kuchyní jsem taky přemýšlela..ale z kuchyně jde vidět přímo do obýváku..a to nevím jestli se hodí červená a hned vedle béžová v obýváku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
7.4.12 10:39

Na jednu stěnu bez problémů, zbytek béžová nebo bílá a vínovo bílé/béžové doplňky a bude to pěkný 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
7.4.12 10:54

my takovou v loznici mame a jsme spokojeni. mame vinovy koberec po cele plose podlahy a k tomu vymalovanou jednu celou stenu za posteli. takze kdyz lezime, tak tu barvu ani nevidis.
na vic sten bych ji asi nedavala, ale takhle je to uplne ok. jeste si umim predstavit, ze bych mela treba naproti posteli s ni namalovany pruh (mame tam televizi). mam k tomu obcas doladene i povleceni (bud bilo-cerne povlaky a vinove prosteradlo, nebo vinove povlaky a cerne prosteradlo) a vypada to moc hezky.
pro vsechny to asi neni, mit takovou vyraznou barvu v loznici, ale pokud se vam libi, tak v tom nevidim zadny problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
857
7.4.12 11:05

Tak mě napadlo,že bych ji trochu zředila bílo barvou, ať je jemnější..asi bych ji dala jen na stěnu za postelí. A přesně jak píšeš s tím pruhem naproti postele..to by taky nemuselo být špatné :) asi to risknu..kdyžtak to přemaluju no :mrgreen:

Díky holky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
7.4.12 11:08

máme v ložnici jednu vínovou stěnu, tu za postelí a ostatní tři jsou světlounce béžové a vypadá to dobře. Máme teda i světlou postel tak se to opravdu hodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
7.4.12 11:18

Vinova za celem postele ale nemusi byt spatna. Ja bych jen nesla do te syte cervene…

myslim ale ze i bezova a cervena se muzou k sobe hodit, zalezi na odstinu…zkus najit ve vzornicich v obi odstin te bezove co mate doma/ nebo co planujete a k tomu hledat odstin cervene, da pak domichat s tou co mate. Treba kapucinova a cervena (spis teda vinova) nemusi vypadat spatne.

kdyz pridas trochu bile, bude to takove ruzove, malinove, to je krasna barva, ale co na to manzel? U nas by to asi neproslo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
7.4.12 11:26

Ahoj.
Mi máme v ložnici vymalováno řůžovou a tmavě růžovou. Jen bych teď udělala změnu. Nechala bych alespoň srop bílý.
Jinak to vypadá dobře nijak to na nás nepůsobí.
A sestra má ložnici udělanou vínovou tapetou s nějakejma bílejma kytkama. Je to sice tmavé, ale mě se to moc líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
7.4.12 11:34

Ahoj, proč ne, ale osobně bych vymalovala třeba jen jednu nebo dvě stěny, zbytek béžová a rozbít to béžovými doplňky - pak to bude jemnější a vzdušnější.

• Citovat
  • Upravit
21848
7.4.12 11:47

Já mám červenou v kuchyni, v obýváku bude kapučino/khaki. Známá to má napak a :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
857
7.4.12 11:51
@suik píše:
Vinova za celem postele ale nemusi byt spatna. Ja bych jen nesla do te syte cervene…

myslim ale ze i bezova a cervena se muzou k sobe hodit, zalezi na odstinu…zkus najit ve vzornicich v obi odstin te bezove co mate doma/ nebo co planujete a k tomu hledat odstin cervene, da pak domichat s tou co mate. Treba kapucinova a cervena (spis teda vinova) nemusi vypadat spatne.

kdyz pridas trochu bile, bude to takove ruzove, malinove, to je krasna barva, ale co na to manzel? U nas by to asi neproslo :-D

Právěžě manžílek odmítá mít červenou ložnici..ale pořád mám poslední slovo já :P :mrgreen: myslím,že když to zjemním a dám fakt 1-2 stěny a nějaké bílé doplňky tak to bude pěkné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
7.4.12 12:28

Já bych jí tam frkla. Stejně když jdeš večer spát, tak je tma a nevidíš ji. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
7.4.12 12:31

nemíchala bych jí s bílou-sice ji zjemníš ale vyjde ti růžová!!! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie