Červené fleky batole

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
21.4.22 21:40

červené fleky batole

Dobrý den,

dcera 18 m, má na podpaží a nártech fleky viz foto (nejspíš petechie), má to dlouhodobě a MUDr se nad tím nepozastavuje, mám to zkusit řešit s někým jiným? Nevíte, čím by to mohlo být? Nemůže to být jen alerg. reakce?

Díky moc :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27575
21.4.22 21:50

Nemá to otlačený od bot nebo ponožek oblečení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9728
21.4.22 21:53

To petechie asi nebudou, když to má dlouhodobě. Takže spíše kožní vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76039
21.4.22 22:00
@Anonymní píše:
Dobrý den,

dcera 18 m, má na podpaží a nártech fleky viz foto (nejspíš petechie), má to dlouhodobě a MUDr se nad tím nepozastavuje, mám to zkusit řešit s někým jiným? Nevíte, čím by to mohlo být? Nemůže to být jen alerg. reakce?

@Anonymní píše:
Dobrý den,

no petechie to nejsou určitě ;), vypadá to jako alergická reakce - jakoby odřené od oblečení, některé věcičky jsou hrozně jakoby ostré, právě třeba to lemování, co máš na fotce by klidně mohlo dráždit, je to jakoby zapařené a odřené současně podle fotky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.22 22:57

Díky moc :), má intoleranci laktozy, může to být nějak spojené? Dietu se snažíme dodržovat, ale občas u babiček přeci jen něco sní.

Jinak je to jakoby do půlkruhu, při přitlačení skleničkou to nemizí, proto jsem myslela, že to jsou petechie 🙈

Takto to vypadalo včera

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí