Červené fleky po kojení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
39
27.11.10 16:58

Červené fleky po kojení

Hezký den všem,
jelikož je víkend, tak bych chtěla poprosit o radu touto cestou. Včera se dceři (3měsíce) začaly dělat červené fleky, uvnitř bílé pupínky jako po popálení od kopřiv,na obličeji i na těle, jsou teplejší než jiná místa, ale teplotu nemá, asi ji to ani nesvědí, nepláče, nic… Zajímavé je, že se to dělá jen ihned po kojení a po nějaké chvíli opět úplně zmizí. Nejdřív jsem si myslela, že se osypala z jahody, kterou jsem snědla ve čtvrtek, ale jelikož to stále přetrvává a jahoda byla jen jedna, tak mi to přijde jako nesmysl. Slyšela jsem něco o šesté nemoci, ale nevím, jestli se to projevuje tímto způsobem.
Budu vděčná za jakoukoliv reakci, pokud máte někdo zkušennosti, prosím napište, budu moc vděčná :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1192
27.11.10 17:42

Neporadím čím by to mohlo být,ale šestou nemoc předcházejí tak 2-3dny teploty a až pak osypání.....pokud je bez teplot tak to nevypadá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
27.11.10 17:56

také neporadím čím by to mohlo být ale kamarádka měla to samé.Jakmile dceru nakojila osypala se až sem si myslela že má alergii na mateřské mléko nicméně ji kojila do dvou let.U někoho je to asi normální po chvíli to vždy zmizelo,po kojení se vyrážka opět objevila ale co vím nijak se to neřešilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
27.11.10 17:56

Něco jsem si o této nemoci přečetla a taky myslím, že to ono nebude, i tak děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
27.11.10 18:00
mamina44 píše:
také neporadím čím by to mohlo být ale kamarádka měla to samé.Jakmile dceru nakojila osypala se až sem si myslela že má alergii na mateřské mléko nicméně ji kojila do dvou let.U někoho je to asi normální po chvíli to vždy zmizelo,po kojení se vyrážka opět objevila ale co vím nijak se to neřešilo.

Tak to máme stejné příznaky, taky mě napadlo, že může být alergická na mléko, snad to tak nebude. Je zvláštní, že se to začalo objevovat až teď, po třech měsících…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
27.11.10 18:04

a nejedla jsi nejakou novinku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
27.11.10 18:07

Právě že ne, jen tu jednu jahodu, ale to už je dva dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
28.11.10 14:10

mě se takhle osypávala v porodnici, chvíli před porodem sem jedla hrozny (a byly docela kyselé), řekli mi, že je to alergie z toho a trvalo to asi 3 dny, takže to možná může trvat dlouho i po té jahodě:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
28.11.10 15:27

Jé, tak to jsem ráda, že to není nic horšího, už to ustupuje, takž za to může asi opravdu ta jahoda :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek