Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj,
synovi /skoro 6let/ se cca poslední rok dělají červené fleky na jedné tváři. Vylezou mu když je zima, když běhá a je spocený, když brečí atd.. prostě jen někdy. Teď v zimě je má tedy skoro vždy když vyjdeme ven. Nesvědí ho nic.. jen prostě vylezou a pak zase zmizí..U dr jsme s tím ještě nebyli, kdyby někdo věděl cos tím prosím info.. ![]()
Měla to dcera od tří let. Doktorka nepomohla. Později ji to začlo svědit a fleky skákaly ještě na zadku a zadní straně stehen. Stačilo namazat mastným krémem. Trvalo asi 2 roky, nakonec z toho vyrostla. Je jí 12
@meltarto píše:
Měla to dcera od tří let. Doktorka nepomohla. Později ji to začlo svědit a fleky skákaly ještě na zadku a zadní straně stehen. Stačilo namazat mastným krémem. Trvalo asi 2 roky, nakonec z toho vyrostla. Je jí píše: Více
a můžu se zeptat jaký krém si používala? děkuji ![]()
Bepanthen, měsíčkovou domácí mast, nebo vazelínu z lékárny- ta byla nejlepší
@meltarto píše:
Bepanthen, měsíčkovou domácí mast, nebo vazelínu z lékárny- ta byla nejlepší
děkuji vyzkouším a uvidíme.. zatím mu to nijak nevadí, ale vypadá to i dost divně ![]()
@verusle Dcera 13 měsíců to má od narození, když brečí nebo venku v zimě na obličeji. Nijak jsem to neřešila.
@meltarto píše:
Měla to dcera od tří let. Doktorka nepomohla. Později ji to začlo svědit a fleky skákaly ještě na zadku a zadní straně stehen. Stačilo namazat mastným krémem. Trvalo asi 2 roky, nakonec z toho vyrostla. Je jí píše: Více
Syn má taky odmala tváře takové červené koláče venku, všichni mu říkají jaké má červené tvářičky. Letos v zimě se ale několikrát stalo, že to byly takové jiné fleky, a navíc je měl i na zadku, začl se venku drbat tak jsem mu stáhla gatě a zírala jsem.. Vůbec nevím z čeho by to mohlo být?