Červené fleky v chladu atd

273
19.2.15 12:24

Červené fleky v chladu atd

Ahoj,
synovi /skoro 6let/ se cca poslední rok dělají červené fleky na jedné tváři. Vylezou mu když je zima, když běhá a je spocený, když brečí atd.. prostě jen někdy. Teď v zimě je má tedy skoro vždy když vyjdeme ven. Nesvědí ho nic.. jen prostě vylezou a pak zase zmizí..U dr jsme s tím ještě nebyli, kdyby někdo věděl cos tím prosím info.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
122
19.2.15 12:30

Měla to dcera od tří let. Doktorka nepomohla. Později ji to začlo svědit a fleky skákaly ještě na zadku a zadní straně stehen. Stačilo namazat mastným krémem. Trvalo asi 2 roky, nakonec z toho vyrostla. Je jí 12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
19.2.15 12:32
@meltarto píše:
Měla to dcera od tří let. Doktorka nepomohla. Později ji to začlo svědit a fleky skákaly ještě na zadku a zadní straně stehen. Stačilo namazat mastným krémem. Trvalo asi 2 roky, nakonec z toho vyrostla. Je jí píše: Více

a můžu se zeptat jaký krém si používala? děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
19.2.15 12:35

Bepanthen, měsíčkovou domácí mast, nebo vazelínu z lékárny- ta byla nejlepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
19.2.15 12:40
@meltarto píše:
Bepanthen, měsíčkovou domácí mast, nebo vazelínu z lékárny- ta byla nejlepší

děkuji vyzkouším a uvidíme.. zatím mu to nijak nevadí, ale vypadá to i dost divně :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
19.2.15 12:54

@verusle Dcera 13 měsíců to má od narození, když brečí nebo venku v zimě na obličeji. Nijak jsem to neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
19.2.15 13:13
@meltarto píše:
Měla to dcera od tří let. Doktorka nepomohla. Později ji to začlo svědit a fleky skákaly ještě na zadku a zadní straně stehen. Stačilo namazat mastným krémem. Trvalo asi 2 roky, nakonec z toho vyrostla. Je jí píše: Více

Syn má taky odmala tváře takové červené koláče venku, všichni mu říkají jaké má červené tvářičky. Letos v zimě se ale několikrát stalo, že to byly takové jiné fleky, a navíc je měl i na zadku, začl se venku drbat tak jsem mu stáhla gatě a zírala jsem.. Vůbec nevím z čeho by to mohlo být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek