Červené flíčky

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
42
30.9.10 21:17

Červené flíčky

Ahoj holky,
potřebuju poradit, jestli s tím některá nemá zkušenosti.
Mé 4-měsíční dcerce se na obličejíku začaly objevovat takové červené flíčky asi tak půl centimetrové. Nekojím a papáme Sunar HA protože manžel je alergik. Nic jiného zatím nepapáme takže by to nemělo být ze stravy. Někdy je to jeden flíček někdy jich je víc ale jenom na tvářičce. Nemyslím že jsou suché nebo šupinkové, proste jenom flíčky a někdy jenom občas je uprostřed malinká bílá tečka. Flíčky někdy zmizí za den,někdy za 2–3 dny ale pak se znova objeví někde jinde na obličejíku. Jednoduše se objeví, zmizí a objeví zase na jiném místečku na tvářičce.Nevíte co by to mohlo být? :-( Díky za každou radu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
30.9.10 21:19

potničky? :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
24320
30.9.10 21:20

Detske akne. Je to normalni.neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
30.9.10 21:20

A nebo ty potnicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
30.9.10 21:35

hmm nevím na potničky to nevypadá a není spocená nebo hodně oblečená a jak vypadá to detské akné? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
30.9.10 23:23

Nemůže to být lišej? :think: Našemu se červené flíčky dělají taky,hlavně okolo nosu a někdy nad pusou,dr.říkala že je to mozná z vlhkosti,jak se děti šmrdlají přes oblišej vlhkou rukou,nebo uslintanýma rukama… :think: a nebo je to opravdu dětský akné,ale to jsme měli dřív než ve 4 měsících… :think: nevím,zkus si v lékaárně na to koupit mastičku INFADOLAN,nám jí doporučila dr.je neškodná i pro malý děti,je na regenerace kůže…jinak nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
1.10.10 00:35

Tinuš, taky jsem se pídila co to je, a doktorka právě říkala, že to je to dětské akné jak už někdo psala že to mám nechat být, ale pokud by mě to nějak dráždilo a pudilo mě to k nípání, tak to mám uchošťourem namočeným v lihu jakoby setřít. Ale když ,i řekla, že to vlastně nic není, tak jsem to nechala úplně být, stejně to má jen jednou za uherák:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
1.10.10 09:07

my měli taky na obličeji červené fíčky s občas bílou tečkou, až už jich bylo víc tak okolo nosu a oušek se začali dělat takový hrubější šupinky. Dr nás poslala na kožní a tam nám řekli že je to běžná dětská dermatitida, že jak se mění dětem hormony v těle tak se to líbí nějaké bakterii a pak se dělají tyto pupínky (asi podobné akné). Napsala nám na to mastičku Fungicidin a ta hodně pomáhala, je k dostání běžně v lékárně a pomáhá i na opruzenej zadeček tak můžes zkusit koupit :-)

• Citovat
  • Upravit
42
1.10.10 16:49

Jee tak vam holky moc děkuju, doufám že je to jenom to akné :potlesk: a to se bude objevovat furt nebo se to někdy ustálí a zmizí úplně? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
8.10.10 12:16

My to taky občas máme tři čtyři dny a pak to zmizí,ale taky boužel nevím z čeho to je. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
8.10.10 15:54

Holky já bych tady dala fotečku ale nevím jak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
18.8.15 09:40

Nevite co by to mohlo byt??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
18.8.15 11:49

@Mischell23 Tohohle má můj syn plné tělo cca 20 štípanců. Podle mě jsou to nějaká mimimušky na které nefunguje raid a takhle to dopadá. Zajímavé je že já ani manžel nemá na těle ani jeden kousanec a to spímě v jednom pokoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
18.8.15 12:18

@Ivčis no praave. Ma to jen na hlavicce- jinak je pres noc svazana v zavinovacce… Ja mam norm.od komaru ale ona tyhle flicky noo.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
16.6.17 13:39

Duplicita příspěvku

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat