Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý den, jdu si pro radu jestli už s tím má někdo zkušenost…
Moja malá (cca 5 let) má už asi dva měsíce červené nad očima jakoby mezi okem a obočím a občas sa jí to objevuje i trochu pod okem červené, měli sme za to že je to nějaký ekzém, dětská doktorka nám první dala oční framykoin, který sa zdálo že trochu pomahá, jakoby jí to trochu ztlumil to červené ale pak to zas vyskočilo, pak nás poslala na kožní, tam nám dali jakési dvě mastičky, po kterých se zdálo že to má ještě horší a možná trochu i oteklé, ale v očích červené nemá a ani ju oči nebolija, jen ju to svědí nad očima, tak si to furt žmolí, ale furt si s tím nevím rady
…ještě ju zkusím objednat na alergologii jestli tam mě něco řeknou, jinak fakt nevím…
Synům se tak projevoval atopický ekzém. Zajdi na alergologii nebo na kožní a uvidíš.
Nemelo to dite, ale mela jsem to ja a pomohala masticka vitela ictamo z lekarny bez predpisu ![]()
@Vesnickaholka píše:
Nemelo to dite, ale mela jsem to ja a pomohala masticka vitela ictamo z lekarny bez predpisu
díky vyzkouším, ale stejnak na alergologii ji budu muset objednat aby ju vyzkoušeli na co vše je alergická, v létě taky když ju cokoli pichne jí oteče, asi bude alergik po mojém…všechny ty mastičky sou drahé jak sviňa, pořád sa něco zkouší a nefunguje to, zachvílu nebudu vědět kde na to furt brát…