Červené oči a rýma

576
20.6.17 15:54

Cervene oci a ryma

Maminky prosim poradte. Synovi zacala pred 2 dny lehka ryma, postupne mu slzely i oci. V noci uz mel zvysenou teplotu a smrkal skoro celou noc.Od rana ma ale zarudle belma, oci mu dost slzi, rymu ma hodne.Je to normalni aby mel takto zarudle oci? Vcera mu shodou okolnosti naprasil bratranec do oci pisek.Muze to byt z pisku? Nebo to souvisi s rymou? Nikdy zarudle oci nemel.Rika,ze ho oci neboli.Jsou mu 3 roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Jančakecalka
20.6.17 15:56

@nika1988 Co nějaká alergie?

• Citovat
  • Upravit
9947
20.6.17 15:59

Alergie :think: všechno kvete tak třeba na pyl? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
20.6.17 16:00

@Jančakecalka nikdy nic takovyho nemel, prikladala jsem to v souvislosti z rymou a ty cerveny belma me znepokojili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
20.6.17 16:03
@nika1988 píše:
@Jančakecalka nikdy nic takovyho nemel, prikladala jsem to v souvislosti z rymou a ty cerveny belma me znepokojili

Neznamená, že když to nikdy neměl tak že to nemuže mít ted. Alergii dostala moje teta až v šedesáti. Pokud má červený bělmo, tak tomu to nasvědčuje.

• Citovat
  • Upravit
576
20.6.17 16:06

@Jančakecalka tomu rozumim, ze alergie se muze vyvinout v jakemkoliv veku, spatne jsem to napsala.Muze byt u alergie i zvys. teplota? ja ji prikladala tomu, ze bude zase nemocny.Pred 3 tydny mel neco obdobneho.Jen vysoke teploty a slzely mu oci taky, ale belma mel ciste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
20.6.17 16:09

@nika1988 Ale spíše to opravdu vypadá na nějákou alergickou reakci.. vše kvete všude něco létá může to být i to. Taky to může přetrvávat a nebo to během pár dní odejde zajděte k doktorovi ty přesně řeknou co to je :nevim: my tu těžko pomůžeme. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
20.6.17 16:14
@nika1988 píše:
@Jančakecalka tomu rozumim, ze alergie se muze vyvinout v jakemkoliv veku, spatne jsem to napsala.Muze byt u alergie i zvys. teplota? ja ji prikladala tomu, ze bude zase nemocny.Pred 3 tydny mel neco obdobneho.Jen vysoke teploty a slzely mu oci taky, ale belma mel ciste

Teplota být muže. Kamarádčin syn to mívá občas. Má alergii na pyl.

• Citovat
  • Upravit
12330
20.6.17 16:18

Zánět spojivek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
20.6.17 16:44

Tak jsem radeji koupila protizanetlivy kapky do oci v lekarne a uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
20.6.17 16:45
@nika1988 píše:
Tak jsem radeji koupila protizanetlivy kapky do oci v lekarne a uvidime

Hodně štěstí, at to brzy zmizí ;)

• Citovat
  • Upravit
576
20.6.17 16:49

@Jančakecalka dekuji moc, je to otrava v tech vedrech :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
20.6.17 16:50
@nika1988 píše:
@Jančakecalka dekuji moc, je to otrava v tech vedrech :hug:

To určitě, kor u děcka, dospělý se s tim nějak srovná, ale děti jsou pak chudáci. Držim palce, dej třeba vědět, jestli to pomohlo ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA