Červené a svědivé rty po nemoci - rady a zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
lucie274
7.7.23 09:45

cervene rty po nemoci

Dobrý den, prosim vas chci se zeptat jestli mate nekdo zkusenost nebo jestli nevite oč se jedna, dcera 7 let mela horecky v nedeli a v pondeli 40 k tomu ji bolel krk 3 dny a uz je to v pohode k lekari sme nesly protoze nemoc dlouho netrvala jenze ted ma cervene rty a svedi ji a druhou noc se mi budi ze ji je spatne a nadavuje se ji, pres den je uplne v pohode. Predem dekuji za vaše odpovedi a zkusenosti. Ps k dr budu volat odpoledne.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65035
7.7.23 09:47
@lucie274 píše:
Dobrý den, prosim vas chci se zeptat jestli mate nekdo zkusenost nebo jestli nevite oč se jedna, dcera 7 let mela horecky v nedeli a v pondeli 40 k tomu ji bolel krk 3 dny a uz je to v pohode k lekari sme nesly protoze nemoc dlouho netrvala jenze ted ma cervene rty a svedi ji a druhou noc se mi budi ze ji je spatne a nadavuje se ji, pres den je uplne v pohode. Predem dekuji za vaše odpovedi a zkusenosti. Ps k dr budu volat odpoledne.

nevím, ale fakt je tam doktorka v pátek, po svátku, odpoledne? V krku nic nemá? Třeba afty nebo tak něco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucie274
7.7.23 09:50

@vokishka to nevim zatim se nemuzu prave dovolat na internetu pisou ze by tam mela byt pak jeste odpoledne tak to chci zkusit. ona si stezuje jen na ty rty ze ji svedi a ma je uplne rude a popraskane, a jak rikam druhou noc se budi a nadavuje se ji samozdrejme histerak ze se boji zvracet.

• Citovat
  • Upravit
52
7.7.23 13:21

@lucie274 tohle nevim.. třeba my s dcerou máme vždy po horečkách opary :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucie274
7.7.23 13:43

@Janca341 to je fakt asi zbytečné moc histerčim, myslite že muže do bazenu když je to čtyři dny co mela horečku a v krku ji neboli 2 dny? asi blbé se na to ptát ale je pařák a všechny děti jdou do bazénu je mi ji líto aby na ne koukala.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA