Červené tečky v puse
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ahoj, no já bych tipla nějakého streptokoka nebo začátek spály/spálové angíny? Radši s tím bez k lékaři a do té doby si to zkus sama něčím polecit, nějaké pastilky, kloktadlo nebo tak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tohle občas mívám v krku taky i s tím čepem co tam máte vzadu (na vaši levé straně).Já to mívám chronicky celý rok, teď pár let se to trochu zlepšilo, ale byly doby, kdy jsem je vydávala dokonce. Pokud vás nic netrápí, žádné bolesti v krku nebo teploty, taky bych to zatím nechala být, akorát to pozorovala, jestli se to nezvětšuje nebo jestli se nepridaji nějaké celkové potíže.
Já to mám asi způsobené alergii.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Baruunečka píše:
Není to jen odřené? Z nějakého tvrdého jídla?
Taky možnost ale co ten čepek?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takhle se mi projevila infekční mononukleóza po nakáze cytomegalovirem
Zdá se, že by to mohlo být „angínového typu“. Určitě bych se poradila s lékařem, minimálně tím praktickým.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, dnes se mi objevilo víz patro a vzadu u mandlí pupínky( v zadu) a v patře takové červené pupínky. Bolest ráno, jsem zahleněna a cizím v puse i hnis. Co to může být?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!
Potřebuju pomoc… prosím koukněte se na obrázek… nenapadalo by vás co by to mohlo být? ( v krku mě nebolí)… A mám jít na výtěry?… objevily se mi tyto červené tečky a nevím proč…