Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminky mám dotaz, mám 3 leťáka a jednou za čas se mu stane že má červené levé ucho a je vařicí..nevíte co by to mohlo být? vždycky když mu zčervenají uši tak má teplotu. ale teď mu nic neni je v pohodě…stává se to tak 1 za měsíc..
děkuji:-)
@Irry klukovi se to stává každou chvíli..prostě se tam z nějakého důvodu nahrne krev - neznamená to vůbec nic ![]()
U našeho kluka to znamená že je hooodně unavený. Jakmile mu zčervená ucho, šupe do postele spát. Je mu 8,5roku, tento indikátor únavy má od malinka ![]()
Syn to má taky, znamená to, že je unavený. Mám to tak i já a můj taťka, takže asi nějaká genetika ![]()
Ahoj, syn 3,5 měsíce má už asi třetí den semtam během dne červenější a teplejší levé ouško než to pravé. Je bez teplot, nepláče. Stejně tak má někdy červené levé oční víčko. Je to normální nebo to spolu může nějak souviset?
Děkuji
@Anonymní píše:
Ahoj, syn 3,5 měsíce má už asi třetí den semtam během dne červenější a teplejší levé ouško než to pravé. Je bez teplot, nepláče. Stejně tak má někdy červené levé oční víčko. Je to normální nebo to spolu může nějak souviset?Děkuji
U nás je to signál unavenosti a čas jít spát
ucho mu úplně vaří a po spánku ok