Červené ucho

160
11.12.13 07:09

červené ucho

Ahoj maminky mám dotaz, mám 3 leťáka a jednou za čas se mu stane že má červené levé ucho a je vařicí..nevíte co by to mohlo být? vždycky když mu zčervenají uši tak má teplotu. ale teď mu nic neni je v pohodě…stává se to tak 1 za měsíc..
děkuji:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
11.12.13 07:10

@Irry klukovi se to stává každou chvíli..prostě se tam z nějakého důvodu nahrne krev - neznamená to vůbec nic ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
11.12.13 07:42

U našeho kluka to znamená že je hooodně unavený. Jakmile mu zčervená ucho, šupe do postele spát. Je mu 8,5roku, tento indikátor únavy má od malinka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
9.6.17 14:13

Syn to má taky, znamená to, že je unavený. Mám to tak i já a můj taťka, takže asi nějaká genetika :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.20 19:58

Ahoj, syn 3,5 měsíce má už asi třetí den semtam během dne červenější a teplejší levé ouško než to pravé. Je bez teplot, nepláče. Stejně tak má někdy červené levé oční víčko. Je to normální nebo to spolu může nějak souviset? :think: Děkuji

• Citovat
  • Upravit
650
15.5.20 21:20
@Anonymní píše:
Ahoj, syn 3,5 měsíce má už asi třetí den semtam během dne červenější a teplejší levé ouško než to pravé. Je bez teplot, nepláče. Stejně tak má někdy červené levé oční víčko. Je to normální nebo to spolu může nějak souviset? :think: Děkuji

U nás je to signál unavenosti a čas jít spát :) ucho mu úplně vaří a po spánku ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí