Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj
dnes je ten slavnej den a přijde Mikuláš ![]()
Mám mu prý napsat na papír, za co může toho našeho čtyřletýho lumpíka pochválit a za co pokárat..
Za co ho pokárat bych napsala klíďo na dvě stránky
ale vůbec nevím, za co ho pochválit.. To je dilema..
Zatím jsem jen napsala, že ho má pochválit za to, že mi pomáhal s cukrovím.. Jinak nás furt zlobí.. co by jste mi, prosím poradili?
Ještě máme roční holčičku, na tu zase vím jen pochvaly ![]()
Že má rád maminku, tatínka, sestřičku, že třeba hezky maluje, mluví, hraje si. Že se umí pěkně oblíknout, dobře usíná, umí stavět kostky…Je toho přeci tolik!!!
Naše dítě vcelku slušně jí a rádo chodí k doktorům, takže tam vždy exceluje, jak na sobě nechá ultrazvukovat, brát krev atd. A rádo a samo si odnáší smotanou použitou plínku do koše ![]()
Příspěvek upraven 23.10.14 v 18:00
Prece ten kluk porad jen nezlobi?? urcite umi spoustu věci, kvůli kterym jsi na nej pysna, ne?
my si teda certa a mikulase domu nezveme, prijde mi hloupe, aby někdo „cizi“ vycital memu decku, ze něco dela spatne, nebo, ze nemá zlobit maminku. co si to dite z toho vezme?
Taky si lámu hlavu s tím, za co pochválit, náš Mikuláš navíc chce 3 věci, za který může prcky pochválit a jen jednu „zlobící“ ![]()
Že si sám myje hlavu (dělá u toho děsný kravál
), uklízí si hračky (ne vždy
), je hodný na sestřičku, pomáhá mamince, taťkovi, že umí písmenka, čísla, že se naučil krásně říkat ď a ť… Stačí drobnosti, chválila bych i pokusy, co nejsou stoprocentní, ať je motivovaný ![]()