Kdy napadne sníh - vysvětlení dítěti?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1685
2.12.13 10:39

kdy napadne snih

Mala za mnou dneska prisla mela v ruce boby (nevim jak k nim prisla byly v predsini ve skrini :mrgreen: ) a rika maminko jdeme bobovat? tak jsem ji vysvetlila ze snih jeste neni az na vanoce :) to sem si nabehla :? jak ji mam vysvetlit ze nejspis nebude ani na vanoce u nas na jizni morave?:-(dost tezko.ted za mnou porad chodi a pta se na to..Ona si snih moc z minula nepamatuje a me ji je tak lito :? :mrgreen: sedi v obyvaku na bobech a kouka na pohadku :| neni vztekla ani urvana to by bylo mozna lepsi takhle tam sedi slzicky v ocich a ceka… :nevim: vim ze ji to asi prejde ale to ti vam je tak lito, kdyby to slo tak ji ten snih snad koupim :D napadlo me jet na hory treba na vikend ne jen kvuli male celkove by nam to prospelo ale nejde to, pritel ma sjednane dost prace…necekam rady chtela jsem se jen vykecat :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4647
2.12.13 10:43

O víkendu má sněžit http://www.novinky.cz/…snezeni.html.
Tak třeba napadne něco i u nás v nížinách :lol:. Já jsem z Hané.
Co jí zkusit vysvětlit, že když svítí sluníčko tak sníh padat nemůže, až bude zamračeno. A kdyby nenapadl ani na Vánoce tak že za ním třeba někam zajedete. A nebo koupit takový ten ve spreji a nastříkat na okna obrázky abyste sníh nalákaly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missy_X
2.12.13 10:47

Loni nám tu v Brně krásně sněžilo. :mavam:
Jen už si nepamatuju jestli i na Vánoce. :nevim: No kdo ví, ale dočká se určitě. :dance:

• Citovat
  • Upravit
1685
2.12.13 10:48
@Kacka2 píše:
O víkendu má sněžit http://www.novinky.cz/…snezeni.html.
Tak třeba napadne něco i u nás v nížinách :lol:. Já jsem z Hané.
Co jí zkusit vysvětlit, že když svítí sluníčko tak sníh padat nemůže, až bude zamračeno. A kdyby nenapadl ani na Vánoce tak že za ním třeba někam zajedete. A nebo koupit takový ten ve spreji a nastříkat na okna obrázky abyste sníh nalákaly :lol:

taky pochazim z hane bydlela jsem ve vyskove:)ted uz bydlime v brne. dobry napad s tim snehem na okna sice to jde pak blbe umyt ale co bych pro to mrne neudelala :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
2.12.13 10:50
@Missy_X píše:
Loni nám tu v Brně krásně sněžilo. :mavam:
Jen už si nepamatuju jestli i na Vánoce. :nevim: No kdo ví, ale dočká se určitě. :dance:

ale na vanoce prave ne no. Kdyby zalezelo na me tak by mi stacil snih pres vanoce, novy rok a hotovo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
2.12.13 10:55
@zizalkaaa píše:
kdyby to slo tak ji ten snih snad koupim :D

tak přijeď k nám, dostaneš lopatu, a můžeš si všechno co mi leží na dvoře odvézt i zadarmo, konečně se dostanu do garáže pro auto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
2.12.13 10:55

Loni v Brně sněžilo kolem 10. prosince. Jeli jsme zrovna z lyžování a stavovali se v Brně za tchýní v nemocnici. Ta cesta domů byla „úžasná“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missy_X
2.12.13 11:09

@zizalkaaa
Joo ale vím, že později jsme tu doslova zapadly :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1685
2.12.13 11:11
@steeve píše:
tak přijeď k nám, dostaneš lopatu, a můžeš si všechno co mi leží na dvoře odvézt i zadarmo, konečně se dostanu do garáže pro auto…

odkud jsi? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
2.12.13 11:13
@Kacka2 píše:
Loni v Brně sněžilo kolem 10. prosince. Jeli jsme zrovna z lyžování a stavovali se v Brně za tchýní v nemocnici. Ta cesta domů byla „úžasná“ :lol:

my jsme jeden rok jely k babicce do ivanovic na hane a po ceste jsme jeli doslova krokem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
2.12.13 11:16

@zizalkaaa kdyby to tak šlo, tak ti hnedle pár čísel pošlu..tady je bílo až až(liberecko)..tak 30cm už určitě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
2.12.13 11:20

@zizalkaaa buď ráda, že s tím přišla až teď. Můj kluk se na stavění sněhuláka a bobování těší už od chvíle, kdy sníh roztál. A od léta k tomu přidal touhu po lyžování :) A samozřejmě u nás po sněhu není ani památky.

• Citovat
  • Upravit
1685
2.12.13 11:20
@gargamelinka píše:
@zizalkaaa kdyby to tak šlo, tak ti hnedle pár čísel pošlu..tady je bílo až až(liberecko)..tak 30cm už určitě..

teda vy se mate :mrgreen: :mrgreen: tak mi sem trosku prihod ale né tolik :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
2.12.13 11:23

:mrgreen: klidně všechno :mrgreen: dneska je to krásný..všude bílo, modrá obloha-krásná zima, ale včera když do toho pršelo a ta čvachta na silnici-to nemám ráda :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
2.12.13 11:54
@zizalkaaa píše:
odkud jsi? :mrgreen:

Krkonoše, to víš, každý máme opačný problém, vy byste rádi sníh, a my nevíme kam s ním, zima ještě pořádně nezačala a už se těším na jaro až to bílé s… zmizí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí