Pohádka na DVD pro 4-5ti letého

4724
27.11.13 10:54

Pohádka na DVD pro 4-5ti letého

Dobrý den maminky,
poradíte mi prosím nějakou pěknou pohádku na DVD k Vánocům? Chtěla bych něco pěkného, rozumného, bez prvků „erotiky a akčního thrilleru“ a aspoň zdánlivě „reálného“. Některé ty Disney pohádky mi přijdou šílené. Třeba Hledá se Nemo je bezvadný, toho máme z loňska, tak něco na podobné úrovni. Nejsme moc televizní, nemám vůbec přehled a nemusí to být nic zrovna frčícího, třeba i starší, pokud se na DVD ještě sežene. Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1189
27.11.13 10:58

@lekarnicka28 nevím, jak moc je to reálné :D ale dcera si oblíbila
Já, padouch (1, v kině byla i na dvojce), Papoušek Rio, miluje všechny Madagaskary, mám pro ní k Vánocům koupené DVD Zataženo občas trakaře ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
27.11.13 11:40

Děti milovaly a milují Madagaskar 1,2,3. Auta, Doba ledová 1,2,3, Do oblak…a poslední dobou vyšlo spousta kreslených pěkných filmů - určitě vybereš.

A ještě - pokud nezná, tak je spousta českých filmů pro děti - Páni kluci, Jak vytrhnout velrybě stoličku, Jak dostat tatínka do polepšovny, Noc v muzeu, A´t žijí duchové…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
27.11.13 12:42

U nás je teď hit španělský film Snížek bílý kožíšek. Je to o bílé gorile, která chce být „normální“ - černá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
27.11.13 17:56

Lilo a Stitch, to je novodoba adaptace Dumba, a potom film na vlasku pokud ti nevadi ze tam princezna mlati muzsky panvickou do hlavy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí