Tříletý syn měří 110 cm

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1381
27.11.13 10:27

trilety syn meri 110cm

Zdravim vsechny maminky(nejen)malych obriku,
mate nektera z vas doma taky cahouna, nku?..vzhledem k tomu, ze tata meri bez 3cm 2metry a ja 180cm, neni divu, ze nemame kluka napoleonka, ale zijeme ve state prcku.kde adamek vskutku mezi vrstevniky enormne prevysuje…v holandsku by zapad lip :(..ale co me trochu znervoznilo byla doktorcina poznamka, ze pokud to takhle pujde dal, bylo by v budoucnu dobre udelat vysetreni rustoveho hormonu…stejne se to pry dela az v deseti letech a nasledovala by hormonalni lecba a blablabla…nechci o tom vlastne ted ani premyslet, jen by me potesilo, kdybych si precetla, ze nemam doma eifelka jen ja :D…je to asi rouhani, tenhle prispevek, ale i se tak trochu nudim…preji krasny dny :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
27.11.13 10:39

Zkušenost se svýma dětma nemám, starší měl ve 3 letech metr, ale včera jsem od dr. dostala svoji dětskou kartu, tak jsem i četla, a já měla ve 3 letech taky 110cm a 22 kilo :lol: no a zůstalo mi to dodnes, mám přes 1,8.ale u kluka to bude v poho, mě tehdy po vyšetřeních nehonili, a to jsem byla holka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2259
27.11.13 10:40

@lajovka ahoj, malý měl ve dvou letech 98cm, teď mu je dva a půl a má 104, váží 17 a půl. Když jsem byla naposledy byla u dr na preventivní prohlídce v 18měsících, měl 17kg, takže za rok nepřibral skoro nic a spíš roste:-) Mezi dětmi vypadá občas jako trouba, on na dva a půl mluví pěkně, ale když je stejně velký jako čtyřletý, občas na něj maminky koukají divně:-( nebo když si hraje a malá holčička ho strčí a on jí to oplatí a maminka: chlapeček je velkej a takhle do tebe strčí a pak se ukázalo, že holčička je o dva měsíce starší. třička má 110, kalhoty tedy 104, ale je to poříz, nohy 28 a už při narození měl 58cm/4,3kg

Příspěvek upraven 27.11.13 v 10:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.11.13 10:41

@lajovka mám obra, v roce vypadal na 3, při nástupu do školky byl o hlavu a půl vyšší, jak ostatní. Teď je mu 7, měří 140 cm :mrgreen: s tím vyšetřením si nedělej hlavu, není to nic hrozného - jen zjistí hladiny hormonů, jestli je vše v pořádku a nemá něčeho nadbytek :hug: Důležité je hlavně to, jestli kluk roste stále stejně, rovnoměrně. Můj je odmala na 97 percentilech růstového grafu, ale endokrinologie nás též neminula. Vše v cajku, prostě bude vysokej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
27.11.13 10:41

Moje nejstarší měla ve 3letech 107cm a 21kg, prostřední je od narození ve srovnání menší - měla 101 cm a 18kg. Ale ve srovnání s okolím je taky vysoká. Nejmladší bude mít za měsíc 2roky, no a má cca 95cm. Takže v závěru obříci jsou vsichnni tři. Nejstarší má teď 11let a na prohlídce měla 172cm a 65kg, noha 43, dr ale vůbec její růst neresila, natož aby nás strasila hormonální léčbou, vzrůst má daný geneticky. Manžel má 196cm a já 176cm. Jediné o co se pomalu modlim je, aby jí už nerostla noha, protože už teď chodí v samých sportovních botách a sehnat jí něco hezkého, dívčího je fakt kumšt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5080
27.11.13 10:42

@lajovka potěším tě, my máme 19 měsíční holčičku a ta má 97 cm :-D své vrstevníky převyšuje o hlavu :-D a jelikož mám já 183 a jsem doma nejmenší (sestra 192, bratr 200, táta taky 200cm), takže to doktorka neřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
27.11.13 10:44

Ahoj maminko, tak ja mam opacny problem. muj syn zas vypada jako 3 lete ditko. je malicky a strasne hubenoucky a to uz mu bude 6. musim rict ze i ja a tatka nejsme obri, co se tyce delky, ani sirky. no takze my zas mame prdolu. doktorka me zase vyhrozovala ze pujde do kojenaku a podobne. nakonec jsme prestoupili k jinemu doktorovi a ten nam rekl at si z toho nic nedelame, ze nektere deti jsou velke, tluste a jine hubene a male. no tak at je jakykoliv, hlavne at je zdravy a jak je videt, jemu nic nechybi. takze hlavu vzhuru :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
27.11.13 10:51

…no vida holky, diky :kytka:…hned je jinac :D, ne delam si pr…l, ale tady v trpaslikove mi je ho nekdy az lito…noha teda 29tka-tata ma lode cislo 50 :mrgreen:
ja treba o tech percentilech a tabulkach ktere se na miminu tak casto zminuji nemam ani paru, jsem na to flink a tady se vseobecne resi u pediatra spis nic nez vic a my tam byli vzdy jen na povinnych kontrolach bo je malej zdravej jak ripa a jako zdravotnik se vsem doktorum pokud mozno vyhybam obloukem :)…tak tedy zirafkam trikrat zdar :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
27.11.13 10:55

Sice nemám velké děti, spíš opak, ale buď v klidu. Pokud půjdete na vyšetření tak to není nic hrozného. Syn měl na 5leté prohlídce 106cm :) Ale drží si od narození jeden percentil, takže jsem v klidu. Každý je nějaký - malý, velký, hubený, tlustý..hlavně ať ho netrápí nic jiného. Aspoň bude kluk vysoký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
27.11.13 10:56

@Petulinka89 mame podobne. Kolik meri tvuj chlapecek? Memu bylo 5 a vypada o dost mladsi, je malinkej drobnej. Hur i mluvi, takze lidi mu tipuji min

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
27.11.13 10:56

Můj nejstarší syn ve třech letech :roll: nevím kolik měřil ale byl oproti ostatním dětem hrozně veliký, do toho nemluvil, tak si každý myslel že mám blbečka :mrgreen: vydával jen zvuky :roll: :lol: :lol: srovnal se nějak ve škole a teď v dospělosti je normální, je tedy vyšší než táta, ale je „normální“
Poslední synek je zas trpajzlík, si člověk nevybere :lol:

• Citovat
  • Upravit
6024
27.11.13 10:58

@axaxa muzu se zeptat kolik vyrost mezi 3 a 5 tym rokem?
My jdeme k dr ted a bojim se, ze syna nekam pozene, ze malo roste.

Omlouvam se zakladatelce za OF :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
27.11.13 10:59

Ivuška23, teda, to je mazec. Jste nepřehlednutelní když si vyjdete jako rodinka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
27.11.13 11:00

OT co to pisu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
27.11.13 11:03

@Vemas malej má 6 let, 15 kg a 108cm. mluví teda hodně už od dvou let, ale mluví jakoby nosem, že tak nějak píská.. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí