Tříletý syn měří 110 cm

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1038
27.11.13 11:51

@Vemas teď čtu dál - kašli na nárážky okolí, každý nemůže mít 180 cm a víc. Nám třeba dr. řekla, že by měl mít kvůli výšce odklad??? no vzhledem k tomu, že zná všechna písmena, sčítá do 15 a odčítá do 10 a v některých věcech má „nabiflované“ znalosti (od mala jsou nejlepší knížky encklopedie :mrgreen: ) tak se prostě musí smířit s tím, že bude o hlavu menší než jeho spolužáci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
27.11.13 12:25

Ahoj,
já mám taky tříleťáka 110cm a doktorka to nějak neřeší když na nás koukla, tak mi jen sdělila, že se nediví po kom je čahoun, já mám 183cm a přítel 185cm.Holt nemá být po kom prcek :D Takže buď v klidu, taky mám mám doma malýho žirafáka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2259
27.11.13 12:38

Tak odklad kvůli výšce? to jsem ještě neslyšela? Počítám, že syna pak pošlou rovnou do páté třídy, až ho uvidí, protože když jdeme vyzvedávat malou do školky, tak ten náš(do školky půjde až příští rok)je nejvyšší ze všech těch nových dětiček. Dcera byla také nejvyšší ze třídy, ale srovnalo se to. Bohužel s velikostí nohy to bude peklo, jako pětiletá má 32vel, syn 28-29 (dva a půl roku) Manžel má 190cm a 46 nohy, já 173 a 41 nohy, tchýně dokonce 42 a dcera je celá tchýně, ale zase třeba bude mít po ní dlouhý nohy. Jo a švagr má nohy 48! ale teda 198cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
27.11.13 12:42

@andice no taky jsem koukala jak blázen, malý bude vždycky - manžel je menší než já a ani já nejsem obr (170). Jen teda nohu má 31 :mrgreen: Prostě děti se nedají narvat do tabulek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2259
27.11.13 12:54

@axaxa no jasný, tak mě taky třeba zarazí dítě, co krásně mluví a je hodně malý, ale automaticky kouknu na maminku a říkám si, ha tak nemá být po kom velká a vůbec se nad tím nepozastavuju. Stejně jako hubeňour a maminka drobná. Nad čím se naopak pozastavuju, je tlustá maminka, která nese colu s brambůrky svému snad dvouletému(též vypasenému dítěti) čerstvá zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
27.11.13 13:35

@andice jo s velikosti nohy není sranda, já už psala příspěvek na první straně. A není to jen o botách, je to i na okolí, narážkách, pohledech. A co mám dělat, nohy jí useknout? 8o :zed: :zed: :zed: A ani nemluvím o tom jak je dcerka kvůli tomu nešťastná, to jí pak upozorňuju na ty co chodit nemůžou, nebo mají velké zdravotní potíže, ale stejně to moc nezabírá :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2259
27.11.13 13:45

Cože, holka 11letá 43vel nohy? 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o no tak to jsem ještě neslyšela. Tak to se jí nedivím, že je nešťastná. Já měla jeden čas komplexy z 41, chtěla jsem útlou malou nožku. Teď mi to samozřejmě nevadí. V tom případě bych jí přála aspoň 180cm, na dlouhánovi se to ztratí. A nebo modelka, myslím, že ty mají hodně velikéé nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
27.11.13 14:08

No má, a neudělám s tím nic. Jen doufám, že je to konečná, ale vzhledem k tomu, že má už ms, a celkově vypadá tak o 5let starší a puberta s ní mlátí naplno, tak snad už noha neporoste. Aspoň tak to bylo u mě, mojí sestry a taky neteří, těm neroste noha od 10let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15108
27.11.13 14:10

@ankasz Jo,našim holkám po nástupu měsíčků, taky už nohy nerostly, neboj. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2259
27.11.13 14:12
@ankasz píše:
No má, a neudělám s tím nic. Jen doufám, že je to konečná, ale vzhledem k tomu, že má už ms, a celkově vypadá tak o 5let starší a puberta s ní mlátí naplno, tak snad už noha neporoste. Aspoň tak to bylo u mě, mojí sestry a taky neteří, těm neroste noha od 10let.

Jako na druhou stranu, v dnešní problém už to takový problém není. Navíc každý má něco, někdo má brýle/za nás brejloun/ někdo nadváhu /za nás tlustoprd/ někdo je chytrej, někdo dislektik, myslím, že v dnešní době už se to tolik neřeší. Třeba brýle už je takový výběr, že některým dětem vyloženě sluší. Noha už určitě neporoste. Jak jsem psala, tchýně má 42, byla to úspěšná sportovkyně a její nohu určitě nikdo neřešil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
27.11.13 14:12

No má, a neudělám s tím nic. Jen doufám, že je to konečná, ale vzhledem k tomu, že má už ms, a celkově vypadá tak o 5let starší a puberta s ní mlátí naplno, tak snad už noha neporoste. Aspoň tak to bylo u mě, mojí sestry a taky neteří, těm neroste noha od 10let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
4.12.13 13:04

Muj triletak ma taky 110cm…ja myslela, ze je to normalni. Doktorka si ho chvali, jak je peknej:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
5.12.13 00:02

@Sanantonio @Sanantonio no tak normalni je relativni pojem :) muj kluk je taky moc peknej, ale fakt je :mavam: ve srovnani s ostatnima veliky..ty to treba na pisku nepozorujes? :think:..ale tak pokud jsou rodicove obrici jako u nas, tak zadnej div, mne slo o to, jak se tvari maminky obriku na ty podiveny vyrazy ve tvarich udivenych rodicu mensich, byt stejne starych a starsich deti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
5.12.13 00:02

Mavacka mela bejt na konci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
14.9.19 21:16

Syn měří ve 3 letech 110 cm. Dost převyšuje stejně staré děti. Roste rovnoměrně, pohybujme se stále nad 97. percentilem. V roce 83 cm, ve dvou 100 cm. Máte také tak vysoké děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí