Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@kyticka86 píše:
Holky a kolik vazi/vazily vase deti v tech 3 letech? Moje holky ta vetsi 14.5kg a ta mensi 13.5 kg.. Jsou to strasna vyzlata.. Sama ruka, sama noha. Ja sama mam jinak 167cm, po mne to tedy nemaji..No a aby toho nebylo malo, tak ma nejmladsi dcera (ted 1 rok) ma pres 90cm
Syn má ve 3 letech 17 kg na 104 cm. Přijde mi tak akorát, vyžle určitě není a panděro taky nemá.
@Anonymní píše:
Naše má v 7 letech 135 cm. Já jsem malá. Tatínek normální vysky. Nikdo nic neřeší. Predcasna puberta
My jsme tam původně začali chodit kvůli zduřelému prsíčku, to byly holce asi 2. Pak se k tomu přidala ta výška a hlídá se. Jestli se u vás nic neřeší, buď ráda ![]()
@pikola píše:
Tak jsem koukala, dcera ve 3 letech 106 cm, 4 - 115, 5 let 122cm a teď v 6 má takových 130 a 30 kgnoha aktuálně 34. Doufám že bude mít tak max 180 jako já
a ty boty se taky děsím. Teď čekám kluka, už v břiše je na 97 percentilu, pak nás ty dva sežerou
tatínek má dva metryPříspěvek upraven 15.09.19 v 09:20
Malý byl také velký už v břichu, na UTZ byl většinou o 14 dní napřed oproti aktuálnímu tt. A růstový předstih si drží stále ![]()
@kyticka86 píše:
Holky a kolik vazi/vazily vase deti v tech 3 letech? Moje holky ta vetsi 14.5kg a ta mensi 13.5 kg.. Jsou to strasna vyzlata.. Sama ruka, sama noha. Ja sama mam jinak 167cm, po mne to tedy nemaji..No a aby toho nebylo malo, tak ma nejmladsi dcera (ted 1 rok) ma pres 90cm
Syn měl v roce 83 cm. Teď ve 3 letech při výšce 110 cm má skoro 18 kg.
A manžel je jak vysoký?
@pomme píše:
Syn má ve 3 letech 17 kg na 104 cm. Přijde mi tak akorát, vyžle určitě není a panděro taky nemá.
Jenze jedna dcera ma ve 3 letech 110cm a 14.5kg a druha 108cm a 13.5kg..
@bjetuschka píše:
My jsme tam původně začali chodit kvůli zduřelému prsíčku, to byly holce asi 2. Pak se k tomu přidala ta výška a hlídá se. Jestli se u vás nic neřeší, buď ráda
Ta vyssi z dvojcat mela ce 2 letech taky zdurele prso.. Detska nas nikam neposlala a za cca mesic to zmizelo.. ![]()
@atacama píše:
Syn měl v roce 83 cm. Teď ve 3 letech při výšce 110 cm má skoro 18 kg.
A manžel je jak vysoký?
Muz ma 182cm
@kyticka86 no tak to jsou hubeňouři. Ale rostou až až, tak jim asi nic nechybí. Kdyby měly zdravotní trable, tak růst je první na čem tělo šetří energii. Pokud tam teda není endokrynní problém. Zkus se zeptat svých rodičů jak jsi v detství rostla Ty, často je to u dětí podobné.
A měly s výškou vaše děti někdy problémy? Ve smyslu, že by se jim kvůli tomu ostatní děti smály nebo si je dobíraly? (ve školním věku)