Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminky, máte doma pro chlapečka někdo kutilský nebo pracovní stolek s nářadím nějaký větší? Přemýšlela jsem malému na Vánoce - koncem února bude mít 3 roky. Nebo ještě kuchyňku to ho taky baví, i když vím, že doma si s tím asi hrát nebude, hrává si jen v herně nebo u cizích
Poradíte, jaký? Děkuji.
Ahoj, my máme Smoby Black Decker a spokojenost. Pořizovali jsme ho už vloni, synovi ke 2. narozeninám, začal ho bavit kolem 2,5 roku a teď (budou mu v prosinci 3) zvládne vrtačkou s přehledem zamontovat šrouby a vůbec, je tam hodně příslušenství, dá se s tím vyhrát. Těch stolků od Black Deckera je více, my máme tento:
@xxpetka, my máme tento od Smoby a maximální spokojenost. Kluk u něj strávil hodiny a hodiny. Jen z něj už vyrostl, zrovna ho i prodávám ![]()
Máme Bosh, jen mi přijde, že ve třech už byl za zenitem, nejvíc frčel mezi 2-2,5 lety.
@xxpetka máme ten, co @hamika ale malej ho dostal, když mu byl rok a třičtvrtě, teď má 2,5 a už o něj takový zájem nejeví. Co vím od ostatních maminek, tak se ho též zbavovaly nějak po tom třetím roce, co už děti nebavil. Kuchyňku dostal malej na necelých 2,5, protože si s ní všude, kde jsme byli skvěle vyhrál, ale doma ho nebere
naštěstí jsem koupila starší z druhé ruky, právě pro případ, kdyby ho to doma nebavilo.