Little Gym

Katakomba
20.11.13 14:18

Little Gym

Máte některá z Prahy zkušenosti se cvičením pro děti v Little Gym? Jaká je to atmosféra, je to přínosné pro 4-leté dítě? A kolik to tak stojí? Slyšela jsem, že to je fajn na rozvíjení fyzické zdatnosti, ale chtěla bych znát víc názorů. Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3348
20.11.13 14:30

Navštívila jsem obě pražské tělocvičny (jiný název stejný koncept). vysočany a anděl. vysočany děsná cvičitelka, vůbec to nestálo za to. anděl super, výborně vybavené, skvěůe vedené, moc příjemná cvičitelka. děti se tam hodně pohybují. plně si to užijí spíše starší děti - plně chodící. cena ovšem nehorázná, cca 400 za lekci (45 min). takže za mne ne. z principu:( slyšela jsem chválu na fitbaby.cz (barrandov). ale osobně nevím, teprva se chystáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katakomba
20.11.13 14:44

400 za hodinu? To je teda cena, jakoby každé dítě mělo osobního trenéra. Čekala jsem, že to bude drahé, ale ne až tak. Teď už chápu, proč na stránce nemají ceník.

• Citovat
  • Upravit
3348
21.11.13 08:01

No je to fakt děs. vychází to na 7,5 tis za pololetí. je to nehorázný. i když cvičení bylo fajn. ostatně, v obou tělocvičnách - the little gym i monkeys gym mají ukázkovou hodinu zdarma, tak jdi, zadarmo je to dobrý:):)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katakomba
21.11.13 15:55

Holky, kolik tak dáváte v Praze celkově za kroužky a activity pro předškoláka? Řekněme nějaké takovéhle cvičení, plavání a malováni nebo hudebka…?

• Citovat
  • Upravit
13
5.12.14 14:23

Sice je to již trošku starší diskuze, ale dovolím si zapojit se. My jsme chodili se synem do Little gym skoro rok než jsem podruhé otěhotněla a hrozně mu to pohybově pomohlo. Dnes (ve třech letech) umí výmyk, kotrmelec atd. a taky mi vyhovovalo, že hodiny jsou velmi často vedené v čj i aj (chodí hodně cizinců). Myslím, že je to fajn i pro základní seznamování s angličtinou, multikulturním prostředím. Syn chodí nyní do anglické školky, takže toto cvičení bylo maličko i průpravou na aj.

Obešla jsem těch kroužků víc - Monkey gym, Yamahu… ale nikde to nemá takovou úroveň. Např. Monkey gym je jen o něco málo levnější, ale jejich instruktoři? Jsou sice milý, ale vůbec netuší co po dětech mají chtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.12.14 00:19

Ja souhlasím s Kmami. Dávala jsem malého na plavání za 3200,– asi 13 lekcí, každá lekce 20 min…tak si to srovnejte s cvičením v little gym 45 min cvičební hodina za celé pololetí…navíc ta angličtina, skvělí cvičitelé a super vybavení. Já ty peníze ráda za kvalitu pro své dítě dám… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.6.15 16:10

Zkušenost s Monkey´s Gym

Já chodím se synem cvičit asi od jeho půli roku. Jezdíme do Stodůlek do Juklíku, kde primárně s dětmi plavou. První rok tam s dětmi cvičili lektorky z „Pohybu dětem“ Byla jsem tam spokojená. Prostředí moc hezké a opravdu baby friendly, nebylo to ani tak moc drahé. Potom jim Juklík neprodloužil nájemní smlouvu a do prostor se přestěhoval Monkey´s gym. Tělocvičnu kompletně zrekonstruovali a profi vybavili. Kvůli zázemí a dostupnosti (dojíždíme mimo Prahu)jsme v Juklíku zůstali a přešli k Monkey´s gym. Je to mnohem dražší, za 21 lekcí pro 2,5 leté dítě jsme zaplatili 5670,– Kč, tedy 270,– Kč za 45 minut a jsme velice spokojeni. Již přes rok cvičíme s lektorem Tomášem a malý je nadšený. Navíc náhrady lze vybírat i na jejich druhé pobočce na Harfě (přímo v nákupním centru Harfa), kde cvičí i o víkendu. Chystám se nyní na hodinu zdarma k Little gym na Smíchov (zcela jiná firma), protože bych měla znovu nastoupit do práce a Smíchov bychom měli mnohem blíž, ale popravdě 400Kč za 1 lekci cvičení, které je na stejném principu, ve stejně hezkém prostředí a navíc také zajištěno lektory „studenty VŠ“ mi přijde zcela zbytečné. Mám k Little gym na Andělu informace z různých zdrojů a vpodstatě je to spíš místo, kam vodí své děti cizinci či zbohatlíci, kteří jdou spíše děti vyvenčit v drahých oblečcích a sukénkách za tisíce - než, aby si s chutí s dětmi zacvičili :) Ale samozřejmě tím bych nechtěla snižovat kvalitu cvičení. Toť můj názor. Já mohu za sebe Monkeys gym vřele doporučit, v Juklíku ve Stodůlkách i na Harfě a Ppohyb dětem na Pze 6 také.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
1.6.15 16:28

@Dakar99 Chodime do TLG a je to super. Dceri (1,5) se tam moc libi, chodime tam cca pul roku. Nevim odkud mas info, ze je to tam o vyvencovani deti zbohatliky v sukynkach za tisice :roll:. Chodi tam normalni rodice (par cizincu) s detma si zacvicit a deckam se to moc libi a imho je to kvalitne vedeny, ale levny to neni, to souhlasim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
17.9.18 17:50

TLG

Tak mě trochu urazili ti zbohatlíci. The little gym jako jediný bere flexipasy. Proto si ho jak my tak i většina rodičů v lekci kam sme chodili můžeme dovolit. Jinak drahé, ale po zážitku z jiného dětského cvičení už mi to tak drahé nepřijde. Teď jdeme zkoušet monkeys (stěhovali jsme se na Žižkov a anděl mi přišel daleko) ti vypadají super ale rozdíl v ceně 60kc na lekci a flexiky neberou. Tak nevím no, uvidíme. A doba cestování 10 min a jeden přestup rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí