Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Petulinka89 ano,mas recht, hlavne ze jsou zdravi, proto jsem zminovala v uvodnim prispevku, ze to zni skoro jak rouhani…zdrav je, ale drzy az na pudu, no jo no…
Klid, můj to měl taky, teď je mu osm, má 145cm a nožičku 38:-) Je na horní hranici, ale vzhledem k mojí a manželovo výšce to nic neznamená.
@Vemas píše:
OT co to pisu
já si říkala, jestli propagace Občanského fora nebo budeš hubit komáry, tam by ale chybělo jedno F ![]()
@K-Black píše:
já si říkala, jestli propagace Občanského fora nebo budeš hubit komáry, tam by ale chybělo jedno F
No jo uz jsem mimo. ![]()
@Petulinka89 to je drobek, muj syn je taky maly. Dost me vadi narazky okoli. Nevim o co jim jde. To ho mam natahovat na skripec? Je zdravej tak co?
@lajovka jo mimochodem, muj manžel je asi o 2 cm vyssi nez ja, takze kdyz si beru podpatky a mame se fotit, tak si trosku poddrepnu, at to nevypada blbe aspon na fotkach.
tak tohle alespon tvuj syn resit nemusi ![]()
@lajovka Synovi je 31 měsíců a měří přesně 104 centimetrů. Takže do dubna toho tvého možná dožene. Dcery byly taky větší, než jejich vrstevníci, vždycky. A u vás je vůbec předpoklad, když jste vysocí. My máme táta 180 a já 165.Dcery 176 a 175.Počítáme tedy s tím, že kluk bude taky velkej.
No já jsem zvědavá jací budou naši kluci…starší je na percentilovém grafu na necelé 10 a mladší přes 97…dodnes nějak nepobírám jak dvě děti stejných rodičů dokážou být rozdílní úplně ve všem ![]()
@andice píše:
@lajovka ahoj, malý měl ve dvou letech 98cm, teď mu je dva a půl a má 104, váží 17 a půl. Když jsem byla naposledy byla u dr na preventivní prohlídce v 18měsících, měl 17kg, takže za rok nepřibral skoro nic a spíš roste:-) Mezi dětmi vypadá občas jako trouba, on na dva a půl mluví pěkně, ale když je stejně velký jako čtyřletý, občas na něj maminky koukají divně:-( nebo když si hraje a malá holčička ho strčí a on jí to oplatí a maminka: chlapeček je velkej a takhle do tebe strčí a pak se ukázalo, že holčička je o dva měsíce starší. třička má 110, kalhoty tedy 104, ale je to poříz, nohy 28 a už při narození měl 58cm/4,3kgPříspěvek upraven 27.11.13 v 10:41
S tou holčičkou se nám to stalo taky. Nějak se štouchali na písku a maminka zahlížela, že takovej velkej kluk se s holčičkou strká. Říkám, jak velkej? Kdy se narodila malá, no začátkem května, a náš mladej je jedenáctého dubna
A oni, jé my mysleli, že mu budou tak čtyři. Byli od sebe pomalu o hlavu ![]()
@Petulinka89 …ja mela prvni lasku, letitou, on byl o 5 centaku mensi nez ja
, nejdriv jsem to strasne resila, ale Laska i centaky prenasi…sli jsme spolu z malyho mesta do prahy a tam jsem si ho i za rucicku vodila…ono je to fakt tak nepodstatny, jak je kdo velkej, malej, tlustej, hubenej, krasnej, hezkej, osklivej, chudej ci prachatej…hlavne bejt stastnej…to bych tomu mymu klukovi moc prala
@Vemas no, je to drobek. taky sem se potkavala s narazkama, jestli mu vubec davam jist.
maleho jsem mela z predesleho vztahu. ja mam 164cm a jeho otec 172cm. ted jsem ve 24tt a cekame chlapecka s manzelem, ktery ma pouze 166cm. takze my budeme mit pouze prcky
![]()
@Petulinka89 hele a o co jde? Jsou zdravi! To je hlavni, ja proste nechapu narazky ostatnich to resit?
ja taky nekomentuju deti co nezapadaji do tabulek. To me fakt vytaci!
Tak jsem se schválně šla podívat, kolik měly moje děti ve 3letech. Jedno 100 a druhé 105 cm. Manžel je velký, takže budou po něm.
@Vemas koukla jsem do průkazky a na tříleté měl 92 cm, mladšímu byli nedávno 3 a má 94 cm.