Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý večer, jsou tu nějaké budoucí červencové maminky?
rozhoduji se ohledně brněnských porodnic vs. Vyškov.
Lenka ![]()
Já jsem úplně konec června, takže dost pravděpodobně až červenec ![]()
A rozhodla jsem se pro Milosrdné bratry ![]()
@Suelinda @Nicole 1234
Já jsem kluky, dvojčata rodila ve Vyškově. Bydleli jsme v rousinove ale postavili jsme dům v Brně a já vůbec nevím kde toho sviste mám rodit ![]()
Mrkni na fb skupinu recenze porodnic. Holky tam pisou dost podrobne i co se tyce jejich očekávani, jsou tam popsany i cisare, problemove porody apod. Vyhledas si tam snadno pomoci #.
@Lenula28 píše:
@Suelinda @Nicole 1234
Já jsem kluky, dvojčata rodila ve Vyškově. Bydleli jsme v rousinove ale postavili jsme dům v Brně a já vůbec nevím kde toho sviste mám rodit
Já jsem z druhé strany od Brna, takže pro nás je Vyškov zbytecne daleko. Nejblíž mám Bohunice, ale prostě trošku „továrna na děti“.
Já jsem si četla jak recenze na FB na Recenze porodnic, tak poslouchám recenze z okolí a na Milouše mám samé dobré recenze a spokojené kamarádky. Obilňák taky docela v pohodě, ale je to méně osobní, trochu jak na běžícím páse. A nejhůř z toho vychází Bohunice, tam bych fakt nešla.
Nad Vyškovem jsem přemýšlela, mám to i na dobrou stranu (bydlíme v Líšni), ale tam je to spíš pro lidi s vlastní dulou či PA, kteří chtějí spíše ty alternativnější a osobnější porody, já jsem spíš tak něco mezi. Ale nejsou tam moc zařízení na komplikace a medicínské postupy 🤷♀️
Pro mě to tedy byl Vyškov vs. Milosrdní a z recenzí atd. to vyhráli Milosrdní ![]()
Rodila jsem na Obilnaku (cca mesic zpet) a byla jsem moc spokojena. Jednalo se o CS a rodil me sam primar, ktery se o me pak i dal zajimal, jak se mi dari, coz mi prislo hezky, ze se stara a nenechava to na aktualni sluzbe doktoru. Chodila jsem teda k nemu temer cele tehotenstvi do rizikove poradny. Sestricky i PA se zajimaly, vsechny byly moc mile a ochotne. Nenearazila jsem na zadny problem. Pak jsem byla i na nadstandardu a bylo to super. Hlavne mi slo o poporodni peci o deti, ze Obilnak ma ty nejlepsi pristroje a peci pro predcasnatka a deti s problemy (doporuceni od dr z Bohunic na porod na Obilnaku), svazi je tam. Nechtela jsem rodit jinde, aby mi pripadne deti odvezli a ja za nima nemohla kdo vi jak dlouho…