Červenec - inseminace 2020

Anonymní
26.6.20 20:51

Červenec - inseminace 2020

Dnes sezení a domluva na inseminaci jelikož jsem už po MS musíme počkat do dalšího měsíce - Července a jakmile se dostaví MS ihned volat a jdeme na odběry partnerem + mi bude napsán Clostilbegyt budu to užívat 5 dnů a rovnou mě objednají na vhodné zavedení. Už se nemůžu dočkat, měl to někdo podobně nebo bude to mít někdo podobné.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2970
1.7.20 23:49

Ahoj já to taky měla plus injekci den před přenosem. Kam chodis na kliniku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
6.7.20 16:50

IUI 2. pokus

Přidám se k Vám velmi ráda s čekáním :).
Nás čeká druhé IUI okolo 15.7. Termin budu vědět tenhle ctvrtek.

Pokud by se nezadarilo, koncem července mame stimulaci na druhé IVF.

Ale určitě uz to dopadne, ať inseminace nebo IVF. Tohle léto to jistí :dance: :kytka:

Musime věřit všechny :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.20 19:20

IUI

Ahojda, je zde někdo po IUI? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
82
28.7.20 06:47
@Anonymní píše:
Ahojda, je zde někdo po IUI? :kytka:

já se hlasím :andel:, byli jsme 24.07.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.20 08:49

Ahojky holky, jak se mate? Snad nevadí anonym. A taky se hlásím! :D Inseminace 17.7. a 24.7. Takže teď čekám a čekám.. mírně mi z toho hrabe a okusuji omitku :D

• Citovat
  • Upravit
82
29.7.20 19:14
@Anonymní píše:
Ahojky holky, jak se mate? Snad nevadí anonym. A taky se hlásím! :D Inseminace 17.7. a 24.7. Takže teď čekám a čekám.. mírně mi z toho hrabe a okusuji omitku :D

Tak to jsme dvě.. byla to první ovulace po 9 měsících, tak tomu nechci dávat velkou váhu.. ale poprvé mám takové zvláštní pocity.. mám delší cykly, třeba 36 dní, IUI bylo 17. Den, doktor řikal testovat za 14 dni, ale přemýšlím že počkám do té MS.. stejně tak jak to má být, tak to bude 😊 bereš něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.20 07:38

@Domste po 9 měsících? To je síla.. já ani poradně nevím. Jednou ano, jednou ne. Zjistili mi PCOS a cukrovku, takže to bude asi běh na dlouhou trať. Beru utrogestan a teď nové tabletky na ten cukr(nevzpomenu si na název). Holky tady píší, ze hlavně věřit, ale po těch neúspěšných pokusech jak iui, tak přirozeně, stojím pevně nohama na zemi :) to jsme na to obdobně s těmi cykly. I 45 dni. Testla jsem kvůli otvirell a bílo, takže teď počkám nějaký den a zkusím znova. Jsi dobra, ze vydrzis😃 oni vědí, proč to říkají no😁 jaké zvláštní pocity?? No třeba se zadarilo!😁

• Citovat
  • Upravit
82
30.7.20 08:03
@Anonymní píše:
@Domste po 9 měsících? To je síla.. já ani poradně nevím. Jednou ano, jednou ne. Zjistili mi PCOS a cukrovku, takže to bude asi běh na dlouhou trať. Beru utrogestan a teď nové tabletky na ten cukr(nevzpomenu si na název). Holky tady píší, ze hlavně věřit, ale po těch neúspěšných pokusech jak iui, tak přirozeně, stojím pevně nohama na zemi :) to jsme na to obdobně s těmi cykly. I 45 dni. Testla jsem kvůli otvirell a bílo, takže teď počkám nějaký den a zkusím znova. Jsi dobra, ze vydrzis😃 oni vědí, proč to říkají no😁 jaké zvláštní pocity?? No třeba se zadarilo!😁

já už všechny hormony hodila do koše.. S tím jak mi řikali že bez nich neotěhotním, tak jsem s nima akorát o tu ovulaci přišla.. toť vše.. já beru jen myo inositol s kys. listovou, pak od 16 dne tinkturu z drmku, protože v ni je progesteron ( což je přesně to co ti předepsal - utrogestan, ten mi leží doma na poličce :mrgreen: )a gynex jen v malém množství a najednou vše funguje jak má! takže i to mi dává naději tentokrát vydržet a netestovat, jinak taky nevydržím :) :lol: už dva dny mi nějak nedělaji dobře vůně kafe a třba když si kolega ohřeje oběd.. musela jsem normalně odejít.. ale je to asi blbost.. i tak se modlím aby už to vyšlo :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.20 09:17

@Domste no že by???😁 jsem napnuta za tebe!😃 je pravda, co beru ty hormony, tak se mi menzes o dost posunul a ovulace zmizela? Můj gynekolog říkal, ze vše Oki a na klinice, ze spontánně asi neovuluji.. Fandím ti! já se v bylinkach nevyznám. Takže bych měla obavy, ze mi to muže jeste více rozhodit ten rozhozeny cyklus😁

• Citovat
  • Upravit
82
30.7.20 11:07
@Anonymní píše:
@Domste no že by???😁 jsem napnuta za tebe!😃 je pravda, co beru ty hormony, tak se mi menzes o dost posunul a ovulace zmizela? Můj gynekolog říkal, ze vše Oki a na klinice, ze spontánně asi neovuluji.. Fandím ti! já se v bylinkach nevyznám. Takže bych měla obavy, ze mi to muže jeste více rozhodit ten rozhozeny cyklus😁

já taky! a děkuju :D jen prostě přemýšlím, jestli fakt čekat než bych to měla dostat.. což ode de inseminace bylo tak 18 dní.. nebo to zkusit po těch 14.. :zed: klíďo zkus ten myo inositol, to je jen vitámín co je potřeba k ovulaci popř i kdyby jsi otěhotněla.. ten ti nijak neuškodí.. ale lepší je prášek na rozpuštění než z lékárny tobolky..
a já budu doufat.. myslela jsem že na to nebudu myslet, že to půjde ale jako nejde na to nemyslet.. furt se takjako hlídám :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.20 11:57

@Domste už čtu o tom myo- inositolu a je to zajimave😁 Já te nechci nějak nabadat, ale já bych to zkusila po 14 dnech😅 ale pokud vydrzis, klobouk dolu! To už bys pak měla vedet s jistotou, zda ano či ne. Teda myslím si😁 rodit jsem ještě nerodila😁 Úplně te chapu😄 nejde na to nemyslet.. Jsou to ňervy!!😃

• Citovat
  • Upravit
82
30.7.20 13:48
@Anonymní píše:
@Domste už čtu o tom myo- inositolu a je to zajimave😁 Já te nechci nějak nabadat, ale já bych to zkusila po 14 dnech😅 ale pokud vydrzis, klobouk dolu! To už bys pak měla vedet s jistotou, zda ano či ne. Teda myslím si😁 rodit jsem ještě nerodila😁 Úplně te chapu😄 nejde na to nemyslet.. Jsou to ňervy!!😃

mám přímo tenhle https://www.foractiv.cz/…vou/d-72776/ .. no jako pod 14 dní nejdu.. doktorka mi řikala, že tou injekcí ovitrelle by se ten cyklus měl srovnat, což mi přijde jako blbost.. když jsem tam byla 18 den cyklu, tak to by to podle jejího mělo být jen 10 -12 dní do ms :lol: já už občas fakt nevim co řikají :D a jestli to mám mít stejně jak minulý měsíc tak až někdy 11-12 srpna :zed: to asi fakt nedám.. a v jaké fázi jsi teď ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.20 14:33

@Domste jeee, dekuji! Koupim😊 upřímně, já už se v tom pomalu taky nevyznám.. injekci otvirelle srovnat? Mě prave připadá, ze opačný efekt😁 U nás je to těžší, když máme nepravidelnou menzes. Závidím holcinam, co to mají, jako hodinky😁 fázi?? Už mi z toho haraši na cimbuři😃 no podle mého kalendáře mám 3 dny zpoždění. Nicméně se tím nemůžu vubec ridit, když mi ta mrška chodí, jak chce😁 jak jsem psala, 17.7. iui, 18.7. Otvirell, 20.7.reinseminace(tak se tomu říká?😁) řekla bych ještě casu na tehu test.. bolí te něco?? Přisuzují pobolivani podbrisku Utrogestanu.

• Citovat
  • Upravit
82
31.7.20 07:00
@Anonymní píše:
@Domste jeee, dekuji! Koupim😊 upřímně, já už se v tom pomalu taky nevyznám.. injekci otvirelle srovnat? Mě prave připadá, ze opačný efekt😁 U nás je to těžší, když máme nepravidelnou menzes. Závidím holcinam, co to mají, jako hodinky😁 fázi?? Už mi z toho haraši na cimbuři😃 no podle mého kalendáře mám 3 dny zpoždění. Nicméně se tím nemůžu vubec ridit, když mi ta mrška chodí, jak chce😁 jak jsem psala, 17.7. iui, 18.7. Otvirell, 20.7.reinseminace(tak se tomu říká?😁) řekla bych ještě casu na tehu test.. bolí te něco?? Přisuzují pobolivani podbrisku Utrogestanu.

já ji taky nemám přesnou jak hodinky, furt jsem ji měla 29 dní a pak najednou 38, pak zase 27.. tak z toho něco sleduj, žejo :D..
já teda měla 21.7 ultrazvuk, 22.7 ovitrelle, 24.7 iui.. a bylo mi řečeno že utrogestan mi davat nebudou ( ani bych nechtěla).. já být tebou počkám přes víkend, to už by mohla bejt jistota :) a určo to zvládneš vydržet, stejně ten výsledek neovlivníme :)
jestli něco cítím? snažím se necítit a nepřemýšlet nad tím.. ale teď mi dva dny bylo blbě tak, že jsem nemohla cítit ani kafe..kolegyně do mě hučí že jsem v tom.. ale byla jsem jsem celý den u bazénu a pak měla i zvýšenou.. takže spíš úpal :D.. no a bolesti v podbříšku mám.. jenže já s tou endometriozou nemužu soudit z čeho to je.. jediný co mi přijde divný když si manžel dá ruku přes mě večer, tak mě najednou přijde hrozně těžká a tlačí mě to.. asi magor už :zed: :nevim:
a co je reinseminace? :O 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.