Červený ekzém

62
8.3.13 21:48

Červený ekzém

Ahoj holky, potřebuji poradit, je mě to hloupé ale už nevím co mám dělat :nevim: na vagíně na pyskách se mě udělaly takové flekaté červené skvrny asi ekzém :nevim:,svědí to a pálí. je to velice nepříjemné :oops: mám to citlivé i okolo poševního vchodu a jelikož jsem měla menses, tak při zavádění tamponu to bylo velice nepříjemné, pálelo to a když jdu na malou, tak to pálí a štípe :oops: tento problém se mě udělal 3dny po nástupu menstruace, nemohla jsem v práci vydržet s vložkou, tak jsem si zavedla ten tampon, dneska mě má končit menses ale začalo mě odpoledne bolet v podbřišku a krev se vrátila jako kdyby jsem měla znovu menstruovat a tedkon večer jen špiním a bolest jakžtakž ustoupila nevíte prosím co by to mohlo být :nevim: jsem už opravdu zoufalá… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
462
8.3.13 22:03

Tak na ty zevní problémy mi vždycky zabere Imazol mast. Ale přijde mi, že jsi si to zavlíkla i dovnitř a to bych raději navštívila gynekologa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alebaaa
9.3.13 06:51

Spíš než ekzém to budou kvasinky - tedy Imazol, jak píše Pavučina, nebo Canestene - Canestene dělá i volně prodejné čípky na zavádění dovnitř, ale to asi až po menstruaci. Pokud by to byl fakt ekzém, musela bys na kožní, na to zabírají jen masti na předpis :?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek