Jaký krém na vyrážky

2429
4.3.13 21:09

jaký krém na vyrážky

Malá má vyrážky na zádech a pod krkem, myslím, že to je ekzém ze zapocení. Doktorka mi doporučila změnit kosmetiku a koupit jí nějaký krém z lékárny.. Dala mi pár typů např. krém balneum nebo linola. Jenže nevím, který koupit. Nejsou zrovna levné tak nechci kupovat zajíce v pytli.. Nevíte co pomáhá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2017
4.3.13 21:14

Já teda malýmu všemožný vyrážky a zapářky mazala od narození buď Bepanthenem nebo Sudocrémem - vyhovovaly mu oba a na vše nám zabraly ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
4.3.13 21:17

Malá má od narození hrozné opruzeniny a je červéná a má podrážděnou kůži na nožičkách od plíny a vždycky nám zabral ten sudokrém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
4.3.13 21:19

Nam Linola pomohla docela na vyrazku, mam klasicky krem, ten stal okolo 80 kc, a pak mam pityol, a na ten nedam dopustit…Kdysi se s timto kremem mazala deti normlane ale ted je od 10 let, v lekarne jsem rekla ze je pro me, a malymu krasne pomohl od suche pokozky(vyrazky),mam i znamou zdrav. sestru a ta ho taky pouzila i na opruzeniny je vynikajici… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
4.3.13 21:22

My používáme krém a olej do koupele A-DERMA. Je také dražší, ale nám pomáhá. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
4.3.13 21:28

Excipial mléko. Do koupele oilatum, balneum hermal. Používat mýdlo seba-meb. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
4.3.13 21:29

Pouzivam na dceru Sudocrem a vzdy zabral. I jako miminu na zapoceny zacervenaly krk a do rana bylo po opruzenine :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
4.3.13 21:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3611
4.3.13 22:46

Mě na syna na vyrážky pomáhal excipial mast s mandlovým olejem a do koupele linoal fett oilbathum (je trochu dražší, ale pomáhá). nyní mám problém s dcerou, nejspíš se bude jednat o nějaký ekzem, a tam tedy ten excipial moc nezabírá, takže ted budeme zkoušet co zabere, zatím jsem koupila na rady jiných maminek, doktorky a v lékárně - robátko - mast s konopím, bambucké máslo, normální kosmetiku mám jen sebamed, dostal jsem tip na nějaký balzám od Biodermy, mám i vzorek, zatím mě úplně nepřesvědčil, možná až se toho trochu zbavíme tak jako prevenci, ale je docela drahý (500 ml skoro 500 Kč) a ted jsem našla ještě nějaký krem eucerin pro suchou pokožku s 3% urea, uvidíme co nám nakonec zabere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
4.3.13 23:00

Malej měl začervenalý ložiska taky takhle okolo krčku a doporučili mi na to excipial U lipolotio a do koupele balmandol…
krásně se mu to srovnalo, ale občas se mu ta ložiska vracela - vlastně až do doby, než trochu odrostl a vytáhl se mu krk od ramen ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
4.3.13 23:01

Jinak jestli to má i na zádech, a nejen v místech, kde jsou záhyby, tak bych popřemýšlela, jaký máš prášek na praní a jestli jí nepřehříváš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek