Červy v bytě

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2926
4.11.12 14:54

@Jaki Larvy pojídají živočišné zbytky, takže by to i na ty plyšáky pasovalo, pokud si je chcete nechat, vyper je radši na 90 stupňů. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
4.11.12 14:57
@Loll píše:
@Jaki Larvy pojídají živočišné zbytky, takže by to i na ty plyšáky pasovalo, pokud si je chcete nechat, vyper je radši na 90 stupňů. :?

Akorát nevím, jestli to bylo chlupatý, to asi ne, ale nevím, blíže jsem to nezkoumala. :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
4.11.12 15:00

@Jaki Tak hlavně, že už jsou ty mrchy pryč, fuj. Jak se znám, ještě bych v pokojíčku projela rohy a mezírky a různá zákoutí Biolitem, já hmyz a housenky a všechny tyhle malý mrchy přímo nesnáším a Biolit má u nás už čestné místečko. :oops: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
4.11.12 15:08
@Jaki píše:
Jsou takový hnědí a mají světlé články na těle. Brrr!! Všechno vyhodim ale nevim, jestli to nepřileze zas! :x :cert:
Úplně přesně vím, který myslíš… Asi tě neuklidní, že jsou neškodní, že :D Mě by to taky klidu nedodalo :D :poblion: Plyšáky pokud se chceš těch larev zbavit na jisto, tak na 90%, což budeš mít z delfínka sardinku 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
4.11.12 15:17
@Seizdra píše: Úplně přesně vím, který myslíš… Asi tě neuklidní, že jsou neškodní, že :D Mě by to taky klidu nedodalo :D :poblion: Plyšáky pokud se chceš těch larev zbavit na jisto, tak na 90%, což budeš mít z delfínka sardinku 8o

To mě moc neuklidní, ale díky za snahu. :mrgreen: :hug: Plyšáci už se máchaj v pračce na 90 stupnů, tak ty potvory snad chcípnou. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
4.11.12 15:19
@Jaki píše:
To mě moc neuklidní, ale díky za snahu. :mrgreen: :hug: Plyšáci už se máchaj v pračce na 90 stupnů, tak ty potvory snad chcípnou. :cert:

Pak dej fotku aspoň těch plyšáků, co z nich zbylo :D :D :D No a jestli máš místo na mražáku, tak bych to ještě po vyprání a osušení zmrazila.. Říká se to i o moukách a tak, páč z 90% si něco dotáhneš právě z obchodu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
4.11.12 15:21
@Seizdra píše:
Pak dej fotku aspoň těch plyšáků, co z nich zbylo :D :D :D No a jestli máš místo na mražáku, tak bych to ještě po vyprání a osušení zmrazila.. Říká se to i o moukách a tak, páč z 90% si něco dotáhneš právě z obchodu… :nevim:

jj, ale pochybuju, že z nich něco zbyde. :mrgreen: Pračka je nastavená na 90 stupnů a doba praní je 3 hodiny. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
4.11.12 15:23
@Jaki píše:
jj, ale pochybuju, že z nich něco zbyde. :mrgreen: Pračka je nastavená na 90 stupnů a doba praní je 3 hodiny. :mrgreen:

Noooo… Ono jistota je jistota :D Víš co, pořád se to nevaří a bůh ví, jestlit ěm obludám obludnejm teplo problém nedělá… Ono u něčeho vadí teplo, u něčeho mrazy… Jako né červům, ale těm vejcům :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wag.Marťa
13.11.20 19:40

Doporučuju se vám se odčervit, detoxikovat, je spoustu doplňků stravy pro to. V tohle případě je to asi nejlepší, co můžete pro své tělo udělat.

• Citovat
  • Upravit
22
8.2.21 21:20

Červeni červi

Ahoj,

Mám otázku. Bydlím v novostavbě a po 3 měsících se mi doma začali objevovat červení červi. Za týden jsem našla 3 a vůbec netuším, kde se mohli vzít nebo kde můžou žít. A jak je zlikvidovat? Nemáte někdo zkušenosti? Budu ráda za každou radu děkuji 😘

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42195
8.2.21 21:27
@Dejna4 píše:
Ahoj,Mám otázku. Bydlím v novostavbě a po 3 měsících se mi doma začali objevovat červení červi. Za týden jsem našla 3 a vůbec netuším, kde se mohli vzít nebo kde můžou žít. A jak je zlikvidovat? Nemáte někdo zkušenosti? Budu ráda za každou radu děkuji 😘

Máš fotku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.2.21 21:46
@Dejna4 píše:
Ahoj,Mám otázku. Bydlím v novostavbě a po 3 měsících se mi doma začali objevovat červení červi. Za týden jsem našla 3 a vůbec netuším, kde se mohli vzít nebo kde můžou žít. A jak je zlikvidovat? Nemáte někdo zkušenosti? Budu ráda za každou radu děkuji 😘

https://www.skudci.com/…bo-co-v-dome

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2151
8.2.21 22:07
@Dejna4 píše:

Meli jsme je na podzim v dome, ale byli svetli. Ja furt, kde se berou? A zahada po nekolika dnech vyresena. Mensi si domu natahala liskove orisky z parku a v nich dirky a tam ty potvurky sidlili. Nemate nekde orisky zasity?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
8.2.21 22:25

A co takhle háďátka z brambor nebo mrkve, ty jsou červený. Hmyzu už jsem viděla spoustu, ale červený červy si nevybavuju…

• Citovat
  • Upravit
22
8.2.21 22:39

@Betty MacDonald je z internetu bohužel jsem nevyfotila, ale vypadá stejně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat