Červy v bytě

294
4.11.12 14:17

Červi v bytě

Holky prosím poradte! :x Právě jsem uklízela u malý v pokojíčku. Má tam takové bedničky na plyšové hračky. No a tak jsem je přebírala a prohlížela, abych některé vyprala a najednou vidim že v těch hračkách jsou takový nějaký článkovaný červíci. :zed: :pocitac: Mrkla jsem tedy ještě do krabice a tam úplnej roj. :,( :poblion: :pocitac: :zed: :cert: Prosím Vás, poradte co s tím, vůbec nechápu jak se to k nám mohlo dostat! :roll:
PS: Omlouvám se tvrdé I v nadpisu, chybička se vloudila. :oops: ;)

Příspěvek upraven 04.11.12 v 14:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6398
4.11.12 14:22

To jsou asi larvy molů, já bych ty plyšáky vyhodila, prohlídla skříně, oblečení, koberečky a tak…
Napadené vyhodit, vyvařit, vyprat, vystříkat nějakým sprejem, pak jsou takové monitorovací lepicí lapače, které zabrání rozmnožování… Někdy je těžké se jich zbavit, ale jestli se to třeba jen přineslo s plyšákem nějakým, tak to můžete zlikvidovat hned a najednou…
Jinak mě nenapadá, co vy to mohlo být, když to není jídlo, ale hračky…

Příspěvek upraven 04.11.12 v 14:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
4.11.12 14:25
@dianda píše:
To jsou asi larvy molů, já bych ty plyšáky vyhodila, prohlídla skříně, oblečení, koberečky a tak…

Molů? To jsem ještě neslyšela. 8o Jinak ale nic takovýho doma nemáme, tak to asi ne. Plyšáky asi teda vyhodím, i když je to škoda. Mám ale strach, když je to u malý v pokojíku. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102773

Já bych plyšáky naházela do pračky a ideálně tedy i do sušičky, pokud máte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Fuuuj, ja bych vsechno vyhodila. Nemeli tam kousek jidla nebo ovoce? Mi se stalo, ze se mi objevili v lahvi na piti, m nenechala jsem ji asi poradne vyschnout a pak jich tam bylo cele hejno :-). Lahev okamzite putovala do kose.
Mimochodem 1. pad CervI v byte ( jako páni), 4.pad - vidim cervY (pany) - ale to je malickost, hlavne se zbav te haveti!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11952
4.11.12 14:30
@schwarzwaldtorte píše:
Mimochodem 1. pad CervI v byte ( jako páni), 4.pad - vidim cervY (pany) - ale to je malickost, hlavne se zbav te haveti!!!
Díky, taky by mi to nedalo.. :oops:
ps:vše bych vyhodila.. i s krabicemi, nesnáším nezvané návštěvníky tohoto druhu.. :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
4.11.12 14:31
@schwarzwaldtorte píše:
Fuuuj, ja bych vsechno vyhodila. Nemeli tam kousek jidla nebo ovoce? Mi se stalo, ze se mi objevili v lahvi na piti, m nenechala jsem ji asi poradne vyschnout a pak jich tam bylo cele hejno :-). Lahev okamzite putovala do kose.

To vyhodím. :poblion: Jinak sorry za chybičku, psala jsem to ve spěchu a ve znechucení s těch potvor, brr takovouhle havět nesnášim. A pravopis není zrovna moje silná stránky. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
4.11.12 14:31

Hele a byli červi hnědí nebo bílí?? Já jednou našla ještě když jsem bydlela u našich (hodně dlouho) u bráchy pod postelí, taky u plyšáků.. A ti byli teda takoví hnědí.. Fuj! Našla jsem teda asi 2, ale i tak :poblion: Zkus to všechno vyprat a vyčistit a uvidíš.. A být tebou - pokud to byli hnědí, budou to šatní. Koupit lapače… A hlavně přeju pevný nervy, vím, co jsem si prožila na bytě s potravinovýma… :pocitac: :nevim: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
4.11.12 14:33
@Seizdra píše:
Hele a byli červi hnědí nebo bílí?? Já jednou našla ještě když jsem bydlela u našich (hodně dlouho) u bráchy pod postelí, taky u plyšáků.. A ti byli teda takoví hnědí.. Fuj! Našla jsem teda asi 2, ale i tak :poblion: Zkus to všechno vyprat a vyčistit a uvidíš.. A být tebou - pokud to byli hnědí, budou to šatní. Koupit lapače… A hlavně přeju pevný nervy, vím, co jsem si prožila na bytě s potravinovýma… :pocitac: :nevim: :poblion: :poblion:

Jsou takový hnědí a mají světlé články na těle. Brrr!! Všechno vyhodim ale nevim, jestli to nepřileze zas! :x :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.12 14:43

Dej sem jejich foto!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
4.11.12 14:45
@schwarzwaldtorte píše:
Dej sem jejich foto!

Hračky jsou vypraný a ty v krabici byly spláchnutí do výlevky. :cert: Zkoušela jsem vyfotit, ale nejde mi to fotákem zabrat, jsou fakt maličký. :nevim: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11952
4.11.12 14:50

..disgusting.. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
4.11.12 14:51

Bylo to chlupaté? Mohla by to být larva Rušníka, fuj.

http://www.skudci.com/rusnik-muzejni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
4.11.12 14:51
@Alidan píše: ..disgusting.. :poblion:

Yes, it is. :mrgreen: :mrgreen: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
4.11.12 14:52
@Loll píše:
Bylo to chlupaté? Mohla by to být larva Rušníka, fuj.http://www.skudci.com/rusnik-muzejni

No fůůůj, tohle mi nedělej. :mrgreen: :mrgreen: Hele ale docela je to podobný teda. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný