Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Fuj a to ten odkapavac nemyjes? Jo a muze to byt z molu, to jsou takovy maly bílý cervi nez se vylihnou, ale spis se schovavaji v potravinach nez nekde ve vlhku.
@Kriss Tina samozřejmě, že ho myju, ale ne furt. Tak jednou za měsíc, ale nikdy tam tohle nebyli ![]()
No jsou dost premnozeny koutule, mrkni na ne. Taky jsem je likvidovala
@Kaileee myju
nikdy tam nebyly až teď, proto mě to zajmá z čeho to může bejt ![]()
@Anonymní píše:
@Kriss Tina samozřejmě, že ho myju, ale ne furt. Tak jednou za měsíc, ale nikdy tam tohle nebyli
Koutule, drží se v odpadu, i v květináče. Pritahlo to z teplých krajin.
@Anonymní píše:
@Kriss Tina samozřejmě, že ho myju, ale ne furt. Tak jednou za měsíc, ale nikdy tam tohle nebyli
Jednou za mesic?
a ve vymene manzelek jsi uz byla?
@Anonymní píše:
Tak jestli ho mejes jednou za mesic, tak se spis divim, ze tam ty cervy mas az ted ![]()
@Kaileee dává se tam snad jen umytý nádobí a nikdy nebyl problém
@Kriss Tina
@g.sandova píše:
Koutule, drží se v odpadu, i v květináče. Pritahlo to z teplých krajin.
Ježiš dík, to bude to, co mi párkrát přilítlo a já se divila, co je to za rozpaženou mouchu.
S jiným stádiem jsem naštěstí tu čest neměla, ale stačila mi dospělá. ![]()
Kdyz uklidis nadobi, vzdycky ho oplachni a poloz tak, aby vyschnul a hotovo.
@Anonymní píše:
@Kaileee dává se tam snad jen umytý nádobí a nikdy nebyl problém@Kriss Tina
Ze ktereho okapava voda a ta pak v tom odkapavaci hnije, dobrou chut…
@Tarjei asi jo
jako za celý ty roky jsem stim problém neměla až teď poprvý. Tak proto mi to přijde zvláštní a dost teda nechutný. Nesnášim červy. Ale už to nechci. Fuj.
Ahoj holky, dnes jsem našla v odkapávači takový malý červy. Je mi z toho zle a mám strach, že jsou všude. V paneláku máme moly, občas mám nějakýho doma. Může to být z toho? Nebo to může být z vody z nádobí? Nevím. Ale Mám děsnej strach aby to nebylo všude