Červy v odkapávači

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.7.20 22:08

@Kriss Tina nevím o tom, že by voda hnila, ale asi ano a už jsem poučená :poblion:

• Citovat
  • Upravit
19388
9.7.20 22:11
@Litta píše:
Ježiš dík, to bude to, co mi párkrát přilítlo a já se divila, co je to za rozpaženou mouchu. :mrgreen: S jiným stádiem jsem naštěstí tu čest neměla, ale stačila mi dospělá. :cert:

Jsou to normální sviňky. Mám to letos, snad jsem to zlikvidovala a pozor! Nákladům ty mechy vajíčka prý i do vlhké hlíny a jsou naprosto odolný a rychlý v rozmnozovani.
Já mám problém se sprchacem, tam se pořád drzi v tom odpadu voda, takže každý den ocet, vařící vodu a dokonce jsem pořídila savo s chlorem, to mi nesmělo do baráku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
9.7.20 22:11
@Anonymní píše:
@Tarjei asi jo :) jako za celý ty roky jsem stim problém neměla až teď poprvý. Tak proto mi to přijde zvláštní a dost teda nechutný. Nesnášim červy. Ale už to nechci. Fuj.

O ona je to skutečně záležitost posledních dvou let!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
9.7.20 22:13
@Anonymní píše:
@Kriss Tina nevím o tom, že by voda hnila, ale asi ano a už jsem poučená :poblion:

Dej si vodu do nějaké nadoby a nech ji nekde stat mesic, zarucuju ti, ze to v te nádobě udela nechutny slizsky povlak, kde se bude darit kdejakemu humusu a pak si představ ze ten samý slizsky povlak mas na odkapavaci, kam davas čisté nádobí, to si tak koledujes o nejake zdravotní potíže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.7.20 22:13

@g.sandova ja radši koupim novej odkapávač a budu ho mejt denně 🤣 fujky

• Citovat
  • Upravit
19388
9.7.20 22:15
@Anonymní píše:
@Tarjei asi jo :) jako za celý ty roky jsem stim problém neměla až teď poprvý. Tak proto mi to přijde zvláštní a dost teda nechutný. Nesnášim červy. Ale už to nechci. Fuj.

Těm mrcham stačí fakt málo, takže všechno vysusuj, protahni odpady krtkem a zabíjejí dospelce okamžitě. Vysusuj drez a a čistí odpady, krátkém často nemůžeš, ale zvonem třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
9.7.20 22:16

@g.sandova Děsivý, vůbec se ti nedivím, taky mi savo domů nesmí, ale u podobných potvor zkusí člověk cokoli. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.7.20 22:17

@g.sandova díky za radu :palec:

• Citovat
  • Upravit
14637
9.7.20 22:17

Jdu preventivně vyčistit kuchyň, i když jsem tam to nádobí chtěla nechat do rána. Díky za motivaci, takhle při večeru. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
10.7.20 13:22

Zlata mycka, nevim, jak jsem bez ni mohla zit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
10.7.20 13:27

@Tarjei ja mam odkapavac i k mycce :D nevim proc, ale plastové nádobí v ni zůstane pokazdy mokre :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
10.7.20 13:41

@Kriss Tina aha :) no kdyz mycka domyje, otevru ji, vyvali se para..kdyz ji za hodku az dve jdu vyklidit, vetsina je sucha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
10.7.20 14:39

@Tarjei Taky už bych bez myčky nemohla. Ale ještě jsem nevyházela všechno, co do ní nesmí, takže třeba pánve musím ručně. :,( Nebo mi často stojí ve dřezu něco na odmočení, to mě taky štve, ale ne vždycky to ta myčka zvládne rovnou. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80102
10.7.20 14:49

@Tarjei Co mají vnoučata plastové kelímky, ty prostě v myčce neuschnou. A nechápu ten okapavac. Přece umyju nádobí, utru i kdyby večer, oplachnu okapavac, otru a schovam. Jak se tam může objevit červ? A mít tam měsíc starou vodu, to musí být smradu jako v hradu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný