Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, nevíte, doručuje pošta balíky i v sobotu dopoledne nebo jen v pracovní dny…?
A.
Ahoj,
EMS balíky doručují takto:
Česká pošta zaručuje dodání zásilek v dohodnutém časovém limitu, a to nejpozději následující den po dni podání zásilky včetně sobot; ve vybraných větších městech se zásilky EMS dodávají i v neděli a ve svátek.
Poslat balík jako EMS můžeš kdykoliv
Mně jednou pošťáci přvezli normální cenný balík v sobotu ráno, ale to byla asi jen náhoda. Jinak všechno chodí fakt jen ve všední dny.
M.
Meduzo - nebylo to pred Vanoci, to nestihaji a vozi i o vikendu.
jinak - balik by na poste mel byt, takze by se dalo ho na nich vyskemrat…
Balík ti můžou v sobotu doručit, ale jen při opakovaném dodání a platí se za to. Tedy aspoň to píšou, vyzkoušené to nemám. ![]()
Hihi, nevím, co je to EMS - to jako nějaký balík expres nebo coo??
Čekám na babyvak objednaný z mimibazaru, paní psala, že ho poslala včera, tak na něho čekám jako na smilování, bo malý v kočárku nechce být, tak snad v tom vaku…
Díky za odpovědi!
A.
Anduli, jestli ho poslala jako obyčejný balík, tak tam je dodací lhůta 7 dnů.
Na infolince pošty mi řekly, že obyč. balíky nemají přednost, tudíž negarantují dobu dodání. Nejsou schopni od pondělí 17.12. z pošty v Paze doručit balík o 250 km dál. No to je k smíchu, nebo k zamyšlení?
Jsem vzteky bez sebe. Během roku jsem mnohokrát kupoval různé věci přes e-shopy, přičemž zboží mi vždy měla doručit Česká pošta. ANI JEDNOU se vůbec nepokusili zásilku doručit. AžpPo urgencích u odesílatele jsem se vždy dozvěděl číslo zásilky a přes její sledování jsem se dozvěděl, že mi byla údajně neúspěšně doručována, ale že jsem nebyl doma a je uložená na poště!!! Ani lístek o uložení jsem nikdy ve schránce neměl!!! A stížnosti na poště na jejich chování - nikoho to nezajímá a nic se nezlepšuje…
Ahoj holky už jste některá z vás odesílala balíček pomocí karty od české pošty? Museli jste vyplnovat podaci lístek? Díky
@Kančík píše:
Ahoj holky už jste některá z vás odesílala balíček pomocí karty od české pošty? Museli jste vyplnovat podaci lístek? Díky
ne nevyplnujes nic jen to predem ohlasis ze ji mas