Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminy snad se někdo ozvete- Dneska jsem si letěla sehnat pediatra na středisku prej už nepřibíraj tak jsem zkusila tu Blohonovou a ta tam jak na potvoru dnes nebyla
tak by mě zajímalo jesli nevíte jestli tahle doktorka přibírá nové prcky protože už bych to měla ráda vyřízené. Píšu to proto že kdyby jste věděli že třeba nebere tak poletim ještě dnes na Lhotku at to mám z krku.
Ahoj ![]()
to me ani nerikej, ze Blohonova uz nebere
ja nechci k nikomu jinymu chodit a natoz litat az na lhotku
kdo je vubec na lhotce??
@sigip : no já bych právě taky chtěla k ty Blohonovy je tam všechno blízko.
Na Lhotce je Bílá …ale jako ta dálka mě fakt odrazuje a to bydlim u lidlu
ne že bych byla lenoch ale cesta k bile mi prijde lepší.
Jo a ja nepsala ze nebere ale ze tam dneska nebyla…nebere ta Wenigova nebo jak se jmenuje to je na stredisku ![]()
@Judynka pokud bydlis u Lidlu, tak by se to jeste snad dalo, ale ja bydlim u nadrazi a na lhotku se tahnout
tady uz jako nikdo jinej neni
jen blohonova, venigova a bila
![]()
@Judynka o ni jsem slysela, ze prej ma jit nako brzo do duchodu.tak kam pujdou pak deti od ni ![]()
@sigip :no tak to bys měla teda pěkně z ruky a já si stěžuju
no jestli má jít do důchodu tak tam snad místo ní někoho daj protože to by byl asi dobrej bordel. Jinak sem tu nikoho jinyho nenašla ještě projedu ročenku ale myslim že pak už je tam jenom dětskej zubař
už začínám bejt nervozní nějak mi to nevychází a ke konci září rodim. ![]()
@Judynka no,pokud misto ni daj treba nekoho mladyho po skole, tak bych k nemu asi nesla. preci jen nema takovy zkusenosti jako starsi doktor
my rodime az v prosinci, takze mam jeste cas ![]()
@sigip : no uvidim dneska už lhotku stejne nestiham tak v pondeli zkusim jeste tu Blohonovou snad se poštěstí
když jsem koukala kde ta Bílá sídlí tak to na mapě vypadalo že to je až nahoře u těch paneláků takže v zimě sranda auto nemáme tak by to byly osvěžující procházky ![]()
@Judynka v zime se tahnout do kopce, jo
my sice auto mame, ale motat se po lhotce to opravdu nedam ![]()
@sigip : ti dám sválně v podnělí vědět jestli mě přijala nebo ne …ale chcu tam měla bych hned vedle gyndu tak by byla pohodička.
@sigip : a hned pod prdelí lékárnu vid
vedle billa a takovy potrebny veci hned u sebe a kdyby mi pak vysla skolka od ktery bydlim asi minutu tak bych byla velice štastna ![]()