Česká Třebová, je tu někdo?

• Fotoalbum (53)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2521
7.9.12 11:01

Česká Třebová je tu někdo?

Ahoj maminy snad se někdo ozvete- Dneska jsem si letěla sehnat pediatra na středisku prej už nepřibíraj tak jsem zkusila tu Blohonovou a ta tam jak na potvoru dnes nebyla :cert: tak by mě zajímalo jesli nevíte jestli tahle doktorka přibírá nové prcky protože už bych to měla ráda vyřízené. Píšu to proto že kdyby jste věděli že třeba nebere tak poletim ještě dnes na Lhotku at to mám z krku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16795
7.9.12 11:40

Ahoj :mavam:
to me ani nerikej, ze Blohonova uz nebere 8o ja nechci k nikomu jinymu chodit a natoz litat az na lhotku :zed: kdo je vubec na lhotce??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2521
7.9.12 11:45

@sigip : no já bych právě taky chtěla k ty Blohonovy je tam všechno blízko. :) Na Lhotce je Bílá …ale jako ta dálka mě fakt odrazuje a to bydlim u lidlu :lol: ne že bych byla lenoch ale cesta k bile mi prijde lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2521
7.9.12 11:46

Jo a ja nepsala ze nebere ale ze tam dneska nebyla…nebere ta Wenigova nebo jak se jmenuje to je na stredisku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16795
7.9.12 11:47

@Judynka pokud bydlis u Lidlu, tak by se to jeste snad dalo, ale ja bydlim u nadrazi a na lhotku se tahnout :pocitac: tady uz jako nikdo jinej neni :?: jen blohonova, venigova a bila :?: :?: :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16795
7.9.12 11:47

@Judynka o ni jsem slysela, ze prej ma jit nako brzo do duchodu.tak kam pujdou pak deti od ni :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2521
7.9.12 11:54

@sigip :no tak to bys měla teda pěkně z ruky a já si stěžuju :roll: no jestli má jít do důchodu tak tam snad místo ní někoho daj protože to by byl asi dobrej bordel. Jinak sem tu nikoho jinyho nenašla ještě projedu ročenku ale myslim že pak už je tam jenom dětskej zubař :roll: už začínám bejt nervozní nějak mi to nevychází a ke konci září rodim. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16795
7.9.12 11:58

@Judynka no,pokud misto ni daj treba nekoho mladyho po skole, tak bych k nemu asi nesla. preci jen nema takovy zkusenosti jako starsi doktor :) my rodime az v prosinci, takze mam jeste cas :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2521
7.9.12 12:05

@sigip : no uvidim dneska už lhotku stejne nestiham tak v pondeli zkusim jeste tu Blohonovou snad se poštěstí :pankac: když jsem koukala kde ta Bílá sídlí tak to na mapě vypadalo že to je až nahoře u těch paneláků takže v zimě sranda auto nemáme tak by to byly osvěžující procházky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16795
7.9.12 12:21

@Judynka v zime se tahnout do kopce, jo :cert: my sice auto mame, ale motat se po lhotce to opravdu nedam :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2521
7.9.12 12:30

@sigip : ti dám sválně v podnělí vědět jestli mě přijala nebo ne …ale chcu tam měla bych hned vedle gyndu tak by byla pohodička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16795
7.9.12 12:31

@Judynka taky chodim ke skaldovi 8) taky by me to vyhovovalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2521
7.9.12 12:35

@sigip : a hned pod prdelí lékárnu vid :mrgreen: vedle billa a takovy potrebny veci hned u sebe a kdyby mi pak vysla skolka od ktery bydlim asi minutu tak bych byla velice štastna :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16795
7.9.12 12:43

@Judynka uvidis v pondeli no ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16795
11.9.12 10:31

Ahoj :mavam: tak jak? volala jsi vcera?