České hory
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
My moc zkušeností nemáme, párkrát jsme byli ve Špindlu, jednou krušné hory, ale to byli naše holky ještě dost malé takže to bylo spíše takové hodně pohodové
. Teď poslední 2 roky jezdíme na hory už jen do Rakouska. Sice to máme 8 hodin cesty, je to dost drahé ale moc se nám líbí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Docela bez davu lidi a pěkné jsou Orlické hory.
Potom taky ty menší, neprozkoumane Bílé Karpaty, Chřiby, Drahanská vrchovina.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mado píše:
Docela bez davu lidi a pěkné jsou Orlické hory.
Potom taky ty menší, neprozkoumane Bílé Karpaty, Chřiby, Drahanská vrchovina.
A kam konkrétně Orlické hory? Odkud kam jít? Co vidět?
- Citovat
- Upravit
Tak určitě ne teď tu novou stezku, ten most odnikud nikam za velké peníze. To nedoporučuji, pokud nemilujete davy, tu Dolní Moravu.
Ale třeba vyjít si na Králický Sněžník.
Nejraději mám Zemskou bránu a okolí Pastvinské přehrady, kolem Letohradu a Jablonného nad Orlicí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doporučuju web akční rodiče, je tam spousta ověřených popsaných tras, my odtud dost čerpáme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
A kam konkrétně Orlické hory? Odkud kam jít? Co vidět?
koukni na kudyznudy.cz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj, původně jsem plánovala výlet na víkend Úpa - Sněžka - Špindl (přespání v Úpě i ve Špindlu náhodně přes booking), ale čím víc o tom přemýšlím, říkám si, že musí být spousta zajímavějších cest, bez davů lidí. Co byste doporučili? Cestu, kde se zastavit, kde přespat? Jsme z Prahy, takže je úplně jedno jaké hory. Vlakem, busem i autem. Předem díky za tipy.
Ahoj,
už nejsou prázdniny, takže moje oblíbená klasika přechod Krkonoš. 1. den ráno busem z Černého Mostu do Harrachova, vystoupat na hřeben, přespat na Labské boudě. Druhý den dojít po hřebeni na Luční boudu. Třetí den vyjít na Sněžku před startem lanovky, pak sejít do Pece a busem domů. Spoje jsou přímé a je to krásný výlet.
Nebo hrozně moc pozitivních slov jsem slyšel o přechodu Rychlebských hor.
Osobně teď dost ujíždím na Krušných horách, které jsou málo obsazené turisty i zástavbou a je tam spoustu zaniklých obcí, což má vždy své kouzlo.
Skoro závidím, ať vyberete cokoliv, bude to fajn!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
Ahoj, původně jsem plánovala výlet na víkend Úpa - Sněžka - Špindl (přespání v Úpě i ve Špindlu náhodně přes booking), ale čím víc o tom přemýšlím, říkám si, že musí být spousta zajímavějších cest, bez davů lidí
. Co byste doporučili? Cestu, kde se zastavit, kde přespat? Jsme z Prahy, takže je úplně jedno jaké hory. Vlakem, busem i autem. Předem díky za tipy.