Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminky!najde se tady někdo,kdo žije v Rakousku?ráda bych měla kontakt s nějakou českou,žijící v rak.,bylo by fajn,obdachlose si popovídat v rodném jazyce ![]()
Ahoj, já žiju ve Vídni! Akorát teda nejsem ještě maminka…ale už se na tom pracuje ![]()
ahoj, bydlíme ve Vídni..
momentálně to vypadá, že tady budeme asi do konce roku, ale to ještě neví přesně ![]()
Ahoj!tak to je druhý konec rakouska
ja jsem z Bludesch,Voralberg…Mostecanda:plánujete návrat do Čech?Lucinka:tak držím palecky,at se brzo povede
ja mám teď doma 7 týdenního mysaka
?
SussiK píše:
Ahoj!tak to je druhý konec rakouskaja jsem z Bludesch,Voralberg…Mostecanda:plánujete návrat do Čech?Lucinka:tak držím palecky,at se brzo povede
ja mám teď doma 7 týdenního mysaka
?
Ahoj, já jsem od Bodesee, Svycarsko, Voralberg je hned za kopci:-)
miska7 píše:
Ahoj, já jsem od Bodesee, Svycarsko, Voralberg je hned za kopci:-)
Ahoj sousedko
tak to od nás opravdu není tak daleko:-)k Bodensee jezdíme na výlety…
SussiK píše:miska7 píše:Ahoj sousedko
Ahoj, já jsem od Bodesee, Svycarsko, Voralberg je hned za kopci:-)tak to od nás opravdu není tak daleko:-)k Bodensee jezdíme na výlety…
my zase jezdime občas do dornbirnu nakupovat:-)
jeeee Dornbirn, to je moje mesto, tam ja chtela bydlet,jenze by to muj manzel mel daleko do prace…snad ho nekdy ale ukecam ![]()
SussiK píše:
jeeee Dornbirn, to je moje mesto, tam ja chtela bydlet,jenze by to muj manzel mel daleko do prace…snad ho nekdy ale ukecam
no vidíš tak to ale nejsme daleko od sebe
jee,promin, asi jsem se spatne vyjadrila,tim`moje mesto`jsem myslela oblibene mesto…zila jsem tam nejakou domu pred 2,5 lety a uplne jsem si Dornbirn zamilovala…a kdyz jsme pred nedavnem hledali novy byt, chtela jsem za kazdou cenu do dornbirnu,ale manzel pracuje ve Vaduzu,takze by to mel moc daleko:-(a odkad jsi ty?Bodensee je docela velky ![]()
a nakonec teda bydlime v Bludesch,od Dornbirnu to mam 30-40 min po dalnici…ale nakupovat tam stejne jezdim ![]()
SussiK píše:
a nakonec teda bydlime v Bludesch,od Dornbirnu to mam 30-40 min po dalnici…ale nakupovat tam stejne jezdim
73,8 km, 57 minut po A14 od tebe, teď jsem koukala na google maps
já to pochopila, jen jsem myslela, že to stejně není tak daleko na to že bydlíme v různých zemích:-)
Aha,tak to jooo:-)tak az pojedes do Dornbirnu na nakupy nb nekam po Rakousich dej vedet,vyrazim taky,znas to, ve dvou se lepe nakupuje,ne
a jak uz jsi ve Svycarsku dlouho?