Seznámení Čelákovice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
10.11.11 22:58

Seznámení Čelákovice

Zdravím všechny maminky, příští týden se budeme stěhovat do Čelákovic a nikoho tam neznáme. Mám dvě holčičky 5 let a 2,5 roku a rády bychom našly nějaké kamarády. Ozvěte se nám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29
16.1.12 10:32

Ahoj

Ahojky, tak už jste se nejspíš nastěhovali:-) Jsem z Čelákovic, jsem taky přistěhovalec, ale že bych tady znala tuny lidí to také ne:-) Jsem akorát na mateřské dovolené s roční holčičkou. Kdyby jsi potřebovala něco vědět, nebo pokecat,tak se ozvi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
19.4.12 11:49

Ahoj holky, nejsem přímo z Čelákovic, ale z Mochova…a jsem taky přistěhovalec od prosince…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
19.4.12 20:58

Ahojky, tak to zdravím. Doufám, že se ti tu líbí:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
20.4.12 10:28

Ještě si zvykám :-) Ty jsi původem odkud, jestli se můžu zeptat… Čelákovice už trošku poznám…jezdím tam s klukama na dětské hřiště, do obchodu a k dr. Mimochodem mám 2 kluky (3 a 1 rok)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.13 15:28

Prochazka, kaficko, plavani??

Ahoj, prave jsem se pristehovala do Celakovic do domecku za drahou a presto ze tu par lidi znam bohuzel nikoho s detmi. Mel by nekdo zajem o prochazku s kocarkem, pokec u kaficka na zahradce ci spolecne plavani s mimci v MC v obecnim urade na namesti? :-) Mam 6ti mesicni holcicku a dva pejsky :-). Budu se tesit! L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
2.9.13 17:03

@LenaCtverda ahojky, já mám skoro měsíčního syčáka a čtyři psiska :) na plavání sme ještě mrňavý, ale s kočárkem by sme klidně vyrazit mohli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
2.9.13 17:59

Ahojky,

Určitě by jsme na prochajdu mohly. Také tady moc maminek neznám, mám dvě holčičky, 2,5 roku a 6měsíců. Bydlíme také za dráhou. Klíďo písni do soukromých zpráv a domluvíme se. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
4.2.14 23:03

Seznamka

Ahoj všem,
můžem tu začít další kolo seznamování?
Já sice v Čelákovicích bydlím už pět let, ale skrz stavění domečku, zahradničení a mou introvertní povahu jsem si tu ještě žádnou pořádnou kamarádku nenašla.
Je tu nějaká spřízněná duše? :D
Mám kluky 1 a 4 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
5.2.14 06:51

@kami.ve ahoj, já teda nejsem z čelákovic, ale jezdím tam na nákup, k pediatrovi a na cvičení s malým prckem. Taky nejsem extra extrovert, ale občas bych pokecala a zašla s někým na procházku. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
5.2.14 09:17

kami.ve - ahoj já mám kluky 3 a 5 let :-) nejsem sice přímo z Čelákovic, ale jezdím tam obden… kdyžtak písni SZ :-) ráda se seznámím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5714
5.2.14 09:20

My se tam budeme stěhovat na konci roku. Tak se pak ozvu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
5.2.14 12:51

@Jaja77 ok, budem se těšit :-) a kde budete bydlet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5714
5.2.14 13:05

Sedlčánky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
6.2.14 12:48

Tam jezdím v létě pro jahody :-) a mají tam moc hezké dětské hřiště…v létě jsem tam jezdila s klukama docela často…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová