Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všichni kteří jste z vyškova a okolí a čekáte miminko, ja jsme nyni čerstvá těhulka a ráda bych poznala další maminky ktere radi proberou vše co se týká těhotenství a maminkování..
Ahoj, tak se chystám letos rodit ve Vyškově. Tak snad proběhne všechno hladce:-) Kdy máš termín? A půjdeš do vyškovské porodnice?
ahoj Gia…my mame termin v cervnu tak doufma ze nebde moc narvano a chytnu nadstandart at mam vice soukromi budme mit prvni mimi tak at mam na neho klid:))))maluji si to hezky ale zkutecnost bude jiste jinaci:) ale rodit budu ve vyskove…
a vy cekate miminko kdy, a jsi z vyskova nebo nekde z okoli?
Jéé, tak to je hezký. Já mám termín 1.7., ale počítám, že to bude malinko dřív:-) Bude to můj druhý porod a taky doufám, že snad tentokrát chytnu volný pokoj. minule to byl boj a dostala jsem ho až třetí den a fakt na těch klasických je to děsný. Hlavně sociálka na chodbě a ještě v jakým stavu.....brrr… Ale jinak jsem tam byla spokojená. A ty máš termín kolikátého?
Jsem přímo z Vyškova a ty?
ja jsme tez primo z vyskova a termin mam presne 18.6
tak to se mozna potkame v porodce:) my cekame 1ni takze si myslim ze to bude pozdeji:) no doufam ze ten pokoj taky nejak chytnu jde mi tez hlavne i o ty socialky neb myslim ze ve sprse budu co chvila tak at to mam na pokoji a i o to soukromi…neni nad to kdyz muze navsteva primo az za tebou na pokoj:)
No to máš pravdu. Taky jsem byla ráda, že pak mám tu sprchu pro sebe a hlavně ty návštěvy. Na klasických pokojích se mohlo jen na chodbu, ale zase se sestřičkám nelíbilo, když se tam brala mimča, takže to bylo o ničem. Nechej dítě na pokoji a bež si pokecat, že?:-) Tak si budeme držet palce, ať nám to vyjde!!!:-)
to jo…radej si zaplatim ale at je to dle meho:))))a ono hlavne nevstevy jdou i za mimcem ze, tak je to naprd kdyz ho nemuzes vytahnout ven a pak ja asi stejen malyho budu chtit mit co nejvic u sebe holt 1mimi no:))))
To máš asi jedno, jestli první nebo druhý:-) Vždycky je to tvoje dítě a taky budu chtít malou určitě co nejvíc u sebe. Ještěže je teda i na těch klasických pokojích normální, že máš mimčo tam. Kdyby náhodou to zase nevyšlo, tak jak chci. Podle toho, co píšeš, tak jsem pochopila, že čekáte chlapečka, je to tak?
jj mel by to byt klucina pokud se nespeltli:)))))ale doufam ze nee neb uz mame dost veci modrych:)))vy budete mit holcicku ze? to je krasny taky bych chtela pak jeste holcicku..
Ano, pokud se teda dá věřit UTZ. Ale taky doufám, že jo. Už máme jednu doma, ale jsem ráda, že to bude zase holka, protože aspoň podědí věci po té starší. A navíc budou mít společný pokojíček a ten je taky v holčičím stylu:-) U vás to vyjde určitě příště. Ale nakonec je fakt jedno, co to je, hlavně aby všechno dopadlo, jak má a mimi bylo zdravé.
presne jak pises je to ejdno hlavne at sou mimisci zdravi…me rek kluka muj gynd. a i v brne v 20tt tak doufam ze se nespletli neb mam uz dost veci v modre:)a kocar tez:) tak at neni holcina jen v modrouckym…neb uz dalsi veci neminim prikupovat
ale je recht ze holcicky se lepe stroji, to trochu zavidim ale ja dycky chtela klucinu rostaka tak snad to vyjde:)
No nastrojit se dá i klouček
Ale já zase z malé nechci dělat nějakou princeznu, sice jí ráda kupuju něco hezkého, ale zase aby se v tom cítila dobře a určitě ji nesoukám do šatiček a bílých punčocháčků, abych na ni pak křičela, že se zašpiní:-) Malé děti jsou všechny stejné, vlezou všude, kam nemají, kleknou si do největší špíny atd. Takže rozdíl je asi jen v barvě oblečení:-)
aha vidis ja to takto zatim nevidim na to vse teprve prijdu:)
No jo, člověk se pak pořád učí
A nejspíš si myslím, že to druhé bude zase ve spoustě věcí jiné, takže polovina zkušeností a fíglů mi bude k ničemu ![]()
tak rika se to ze kazde dite je jinaci ale uz aspon b udes mt nejake zkusenosti v kojeni prebalovani oblikani coz je taky dost vyhoda to ja v tom, vsem budu teprve tapat a zjistovat jak na to , ale i tak se na toho naseho prdolku mooooc tesim