Těhulky Vyškov - porod 2012

3170
9.11.11 08:07

těhulky vyškov-porod 2012

Ahoj všichni kteří jste z vyškova a okolí a čekáte miminko, ja jsme nyni čerstvá těhulka a ráda bych poznala další maminky ktere radi proberou vše co se týká těhotenství a maminkování..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Gia21
26.3.12 13:35

Ahoj

Ahoj, tak se chystám letos rodit ve Vyškově. Tak snad proběhne všechno hladce:-) Kdy máš termín? A půjdeš do vyškovské porodnice?

• Citovat
  • Upravit
3170
26.3.12 18:07

ahoj Gia…my mame termin v cervnu tak doufma ze nebde moc narvano a chytnu nadstandart at mam vice soukromi budme mit prvni mimi tak at mam na neho klid:))))maluji si to hezky ale zkutecnost bude jiste jinaci:) ale rodit budu ve vyskove…
a vy cekate miminko kdy, a jsi z vyskova nebo nekde z okoli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gia21
26.3.12 18:49

Jéé, tak to je hezký. Já mám termín 1.7., ale počítám, že to bude malinko dřív:-) Bude to můj druhý porod a taky doufám, že snad tentokrát chytnu volný pokoj. minule to byl boj a dostala jsem ho až třetí den a fakt na těch klasických je to děsný. Hlavně sociálka na chodbě a ještě v jakým stavu.....brrr… Ale jinak jsem tam byla spokojená. A ty máš termín kolikátého?
Jsem přímo z Vyškova a ty?

• Citovat
  • Upravit
3170
27.3.12 10:21

ja jsme tez primo z vyskova a termin mam presne 18.6 :) tak to se mozna potkame v porodce:) my cekame 1ni takze si myslim ze to bude pozdeji:) no doufam ze ten pokoj taky nejak chytnu jde mi tez hlavne i o ty socialky neb myslim ze ve sprse budu co chvila tak at to mam na pokoji a i o to soukromi…neni nad to kdyz muze navsteva primo az za tebou na pokoj:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gia21
27.3.12 12:58

No to máš pravdu. Taky jsem byla ráda, že pak mám tu sprchu pro sebe a hlavně ty návštěvy. Na klasických pokojích se mohlo jen na chodbu, ale zase se sestřičkám nelíbilo, když se tam brala mimča, takže to bylo o ničem. Nechej dítě na pokoji a bež si pokecat, že?:-) Tak si budeme držet palce, ať nám to vyjde!!!:-)

• Citovat
  • Upravit
3170
27.3.12 14:27

to jo…radej si zaplatim ale at je to dle meho:))))a ono hlavne nevstevy jdou i za mimcem ze, tak je to naprd kdyz ho nemuzes vytahnout ven a pak ja asi stejen malyho budu chtit mit co nejvic u sebe holt 1mimi no:))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gia21
27.3.12 14:49

To máš asi jedno, jestli první nebo druhý:-) Vždycky je to tvoje dítě a taky budu chtít malou určitě co nejvíc u sebe. Ještěže je teda i na těch klasických pokojích normální, že máš mimčo tam. Kdyby náhodou to zase nevyšlo, tak jak chci. Podle toho, co píšeš, tak jsem pochopila, že čekáte chlapečka, je to tak?

• Citovat
  • Upravit
3170
27.3.12 15:00

jj mel by to byt klucina pokud se nespeltli:)))))ale doufam ze nee neb uz mame dost veci modrych:)))vy budete mit holcicku ze? to je krasny taky bych chtela pak jeste holcicku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gia21
27.3.12 19:02

Ano, pokud se teda dá věřit UTZ. Ale taky doufám, že jo. Už máme jednu doma, ale jsem ráda, že to bude zase holka, protože aspoň podědí věci po té starší. A navíc budou mít společný pokojíček a ten je taky v holčičím stylu:-) U vás to vyjde určitě příště. Ale nakonec je fakt jedno, co to je, hlavně aby všechno dopadlo, jak má a mimi bylo zdravé.

• Citovat
  • Upravit
3170
27.3.12 21:10

presne jak pises je to ejdno hlavne at sou mimisci zdravi…me rek kluka muj gynd. a i v brne v 20tt tak doufam ze se nespletli neb mam uz dost veci v modre:)a kocar tez:) tak at neni holcina jen v modrouckym…neb uz dalsi veci neminim prikupovat :) ale je recht ze holcicky se lepe stroji, to trochu zavidim ale ja dycky chtela klucinu rostaka tak snad to vyjde:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gia21
27.3.12 21:15

No nastrojit se dá i klouček :) Ale já zase z malé nechci dělat nějakou princeznu, sice jí ráda kupuju něco hezkého, ale zase aby se v tom cítila dobře a určitě ji nesoukám do šatiček a bílých punčocháčků, abych na ni pak křičela, že se zašpiní:-) Malé děti jsou všechny stejné, vlezou všude, kam nemají, kleknou si do největší špíny atd. Takže rozdíl je asi jen v barvě oblečení:-)

• Citovat
  • Upravit
3170
27.3.12 21:24

aha vidis ja to takto zatim nevidim na to vse teprve prijdu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gia21
27.3.12 21:38

No jo, člověk se pak pořád učí :) A nejspíš si myslím, že to druhé bude zase ve spoustě věcí jiné, takže polovina zkušeností a fíglů mi bude k ničemu :D

• Citovat
  • Upravit
3170
28.3.12 10:16

tak rika se to ze kazde dite je jinaci ale uz aspon b udes mt nejake zkusenosti v kojeni prebalovani oblikani coz je taky dost vyhoda to ja v tom, vsem budu teprve tapat a zjistovat jak na to , ale i tak se na toho naseho prdolku mooooc tesim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová