Maminky Praha - Zličín

8.11.11 15:09

maminky Praha - zličín

Ahoj mám doma 6 měsíčního syna, bydlím na Zličíně sice už rok a půl ale nikoho tu neznám. Pokud by tu tedy byla maminka, která by ráda společnost na procházkách prosím napište. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zichisek
18.11.11 10:00

Ahoj, já teda vůbec nejsem ze Zlíčína,ale bydlím v Praze asi týden a koukala jsem, že nám tam od nás jede metro :)Mám 14.měsíční holčičku.Prahu skoro vůbec neznám,ale není problém prio nás kamkoli dojet a jít se projít třeba někde u Vás :)

• Citovat
  • Upravit
2312
14.12.11 12:36

Já bydlím za Zličíně a mám tříměsíčního kluka. Někdo na procházky by se hodil :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kuratkol
11.5.12 15:22

@píďalka dáda @lafayette Též bydlím na Zličíně a nikoho tady neznám. Už jste někoho našly na procházky ? :-)

• Citovat
  • Upravit
alli_li
11.5.12 15:50

Ahojky, ja jsem taky ze Zlicina. Mam ale uz 2 cvrcky - 20 a 5 mesicu. A co ty? :-)

• Citovat
  • Upravit
kuratkol
11.5.12 16:30

@alli_li Mám holčičku 10 měsíců starou.

• Citovat
  • Upravit
alli_li
11.5.12 16:45

Tak to ja mam holcicku 20 mesicu a ti mladsi je kluk. Povedl se nam (spis teda manzelovi) parecek :-D Byla jsi nekdy v tom novym detskym kouktku v Metropoli (misto Clovickova)? Porad premyslim tam jit, ale nevim jak to tam chodi.

• Citovat
  • Upravit
496
11.5.12 16:54

@alli_li Nebyla, malá je na to moc malá ještě, bych řekla. Já bych i to druhé mimčo chtěla holčičku, snad se to podaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2312
11.5.12 17:18

Já mám osmiměsíčního cvrčka. Kdybyste někam šly, dejte vědět ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
11.5.12 17:22

@alli_li @lafayette Kde přibližně na Zličíně bydlíte ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
11.5.12 17:27

Ja bydlim v ty casti rodinnych domku u mostu - zeleznice - prechod do prazsky ctvrti Repy

• Citovat
  • Upravit
2312
11.5.12 17:27

Já skoro u parku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
11.5.12 17:38

Ja jsem tady na zlicine hrozne kratce, tak to tu ani poradne jeste neznam. Kam chodite holky na prochazky?

• Citovat
  • Upravit
496
11.5.12 17:42

@alli_li Já jsem tady od února minulého roku, bydlíme v nově postavené lokalitě od Central Groupu. Na procházky tady moc nechodím, protože ani nevím moc kam tady. Pracuju doma při mimču, tak většinou jedu do centra odevzdat práci nebo za tátou nebo za kámoškama na P4, P5 nebo P6. Ráda uvítám nové možnosti na procházky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
11.5.12 17:49

Tak to ja jse tu teprve od prosince. Ja vetsinou chodim nakoupit do metropole a nebo do rep. To jsou tak jediny prochazky. Jeste ze mame tu zahradu :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová