Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prvně jsem si v Plzni chtěla dobít Plzenskou jízdenku a nejde to. jsem zkusila nabít plzenskou jízdenku přez terminál na autobusáku a bez uspěchu,když se ukazala ta dotykov klávesnice na zadání čásky,to už nešlo
jani09 píše:
Prvně jsem si v Plzni chtěla dobít Plzenskou jízdenku a nejde to. jsem zkusila nabít plzenskou jízdenku přez terminál na autobusáku a bez uspěchu,když se ukazala ta dotykov klávesnice na zadání čásky,to už nešlo
tak zkus termínál v sadech nebo za 20,–Kč poplatek na nábřeží v prodejně
já mám zkušenost s tím, že když jsem chtěla dobít a zaplatit kreditkou (nečipovou), tak mi to nešlo a platební kartu mi to nevzalo
takže musim dobíjet jen normální platební kartou, která má čip ![]()
jani09 píše:
V Sadech je taky?Kde?
v sadech pětatřicátníků, jak je to parkoviště a ten veliký billboard na těch tuším 3 velkých ocelových nohách, tak pod ním
tady je seznam všech automatů http://www.pmdp.cz/…e-karty.aspx
![]()
Da se plzenska jizdenka použít jako karta předplatní, jako plzenska karta? Nebo jen musim kupovat lístky? Potřebuju ji využivat denně a to projedu strašně penez.
Bud si koupis jizdenku na cely den, na jednu jizdu… nebo si poridis plzenskou kartu a na te muzes mit: - predplaceno (mesic, rok…) - nebo si na kartu vlozis penize „do penezenky“ a platis kartou pri nastupu do MHD pres automat, ktery ti vytiskne jizdenku, kterou jsi si zvolila.
Pravě. Ja mam plzenskou jízdenku a tam jdou ty peníze do peněženky. Ale ptam se, jestli to jde mit i jako předplatné.?
Na Plzenske karte muzes mit i predplaceno a urcis si dobu predplatneho (mesic, rok…)
edit: pokud myslis tou plzenskou jizdenkou tu plastovou zlutou katricku s fotkou. Predplatne mas jen na Plzenske karte, Plzenska jizdenka je jen jako penezenka pro obcasne cestovani.
Ted už jsou jen terminály spořitelny na dobíjení? Máte vyzkoušeno?
Ja uz to mam vyzkousene. Nevim, jestli jsou i jine terminaly na dobijeni, hledala jsem ty stare, ale nenasla( uz v Plzni nebydlim). Dobijela jsem zatim jen jednou v bankomatu na Hlavnim nadrazi, bez problemu.
Můžete mi někdo prosím poradit, budu teď jezdit častěji do Plzně, cestování městs. dopravou s přestupy
, našla jsem možnost té Plzeňské jízdenky - jestli to dobře chápu, slouží to jako „peněženka“ - tzn. úložiště
. Doteď když jsem tam jezdila jsem kupovala samostatné jízdenky, ovšem někdy je sehnat, nebo včas a stihnout přestup to byl boj.
Teď jsem ještě našla, že je možnost té Plzeňské jízdenky buď ve formě karty nebo přívěšku, chci se zeptat, jsou ty automaty na ně v každém autobusu? Jak je to s dobíjením a jsou nějak časově omezené - ty karty nebo přívěšky?
Díky
Čtecí zařízení je v každém busu a můžeš teď platit i normální platební kartou.
@ixule píše: Čtecí zařízení je v každém busu a můžeš teď platit i normální platební kartou.
Tohle mi zajímá, nejsem schopná si vyměnit kartu, platební karty to už čte ve všech vozech? Zajímají mě hlavně tramvaje a trolejbusy.
Mělo by to už snad jít ve všem, ale přece jen jsem na mateřské, tak moje info nemusí být úplně kompletní ![]()