Dobití karty - plzeňská jízdenka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3730
6.11.11 12:58

Dobití karty

Prvně jsem si v Plzni chtěla dobít Plzenskou jízdenku a nejde to. jsem zkusila nabít plzenskou jízdenku přez terminál na autobusáku a bez uspěchu,když se ukazala ta dotykov klávesnice na zadání čásky,to už nešlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1613
6.11.11 20:34
jani09 píše:
Prvně jsem si v Plzni chtěla dobít Plzenskou jízdenku a nejde to. jsem zkusila nabít plzenskou jízdenku přez terminál na autobusáku a bez uspěchu,když se ukazala ta dotykov klávesnice na zadání čásky,to už nešlo

tak zkus termínál v sadech nebo za 20,–Kč poplatek na nábřeží v prodejně :wink: já mám zkušenost s tím, že když jsem chtěla dobít a zaplatit kreditkou (nečipovou), tak mi to nešlo a platební kartu mi to nevzalo :cert: takže musim dobíjet jen normální platební kartou, která má čip :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
6.11.11 22:48

V Sadech je taky?Kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1613
6.11.11 23:37
jani09 píše:
V Sadech je taky?Kde?

v sadech pětatřicátníků, jak je to parkoviště a ten veliký billboard na těch tuším 3 velkých ocelových nohách, tak pod ním :wink: tady je seznam všech automatů http://www.pmdp.cz/…e-karty.aspx
:palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
koleso
26.9.13 16:31

Da se plzenska jizdenka použít jako karta předplatní, jako plzenska karta? Nebo jen musim kupovat lístky? Potřebuju ji využivat denně a to projedu strašně penez.

• Citovat
  • Upravit
1621
26.9.13 16:48

Bud si koupis jizdenku na cely den, na jednu jizdu… nebo si poridis plzenskou kartu a na te muzes mit: - predplaceno (mesic, rok…) - nebo si na kartu vlozis penize „do penezenky“ a platis kartou pri nastupu do MHD pres automat, ktery ti vytiskne jizdenku, kterou jsi si zvolila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
koleso
27.9.13 13:31

Pravě. Ja mam plzenskou jízdenku a tam jdou ty peníze do peněženky. Ale ptam se, jestli to jde mit i jako předplatné.?

• Citovat
  • Upravit
1621
27.9.13 14:05

Na Plzenske karte muzes mit i predplaceno a urcis si dobu predplatneho (mesic, rok…)

edit: pokud myslis tou plzenskou jizdenkou tu plastovou zlutou katricku s fotkou. Predplatne mas jen na Plzenske karte, Plzenska jizdenka je jen jako penezenka pro obcasne cestovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1621
27.9.13 14:18

Tady to mas popsane:
http://www.pmdp.cz/…i-kartu.aspx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
19.11.13 22:21

Ted už jsou jen terminály spořitelny na dobíjení? Máte vyzkoušeno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35313
19.11.13 22:28

Ja uz to mam vyzkousene. Nevim, jestli jsou i jine terminaly na dobijeni, hledala jsem ty stare, ale nenasla( uz v Plzni nebydlim). Dobijela jsem zatim jen jednou v bankomatu na Hlavnim nadrazi, bez problemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
17.5.15 10:10

Plzeňská jízdenka - mini přívěšek

Můžete mi někdo prosím poradit, budu teď jezdit častěji do Plzně, cestování městs. dopravou s přestupy :?, našla jsem možnost té Plzeňské jízdenky - jestli to dobře chápu, slouží to jako „peněženka“ - tzn. úložiště :mrgreen:. Doteď když jsem tam jezdila jsem kupovala samostatné jízdenky, ovšem někdy je sehnat, nebo včas a stihnout přestup to byl boj.
Teď jsem ještě našla, že je možnost té Plzeňské jízdenky buď ve formě karty nebo přívěšku, chci se zeptat, jsou ty automaty na ně v každém autobusu? Jak je to s dobíjením a jsou nějak časově omezené - ty karty nebo přívěšky?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
17.5.15 11:57

Čtecí zařízení je v každém busu a můžeš teď platit i normální platební kartou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
17.5.15 12:23
@ixule píše: Čtecí zařízení je v každém busu a můžeš teď platit i normální platební kartou.

Tohle mi zajímá, nejsem schopná si vyměnit kartu, platební karty to už čte ve všech vozech? Zajímají mě hlavně tramvaje a trolejbusy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
17.5.15 12:26

Mělo by to už snad jít ve všem, ale přece jen jsem na mateřské, tak moje info nemusí být úplně kompletní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová