Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jj, jeste jsem tu ale moc nebyla, krome Sobina, bydlim tu od kvetna a po porodu byl maly v inkubatoru, pak jsme byli na chate tak az tedka…
@tytyty Tak můžeme někam vyrazit příští týden třeba
Já mám sice už větší roční berušku.
Tak ok, akorat muj chlap dela kratky dlouhy, tak muzu jen nekdy, kdyz ma volno tak jsme vetsinou pryc. Tak co ve stredu?
@tytyty Zrovna ve středu už něco mám na Černým Mostě a v úterý plavání. Jinak zatím nic.
Tak ctvrtek, ale to nevim jiste, uz taky neco predbezne mam. Jinak jsme pryc. kam chodite na plavani?
Ahoj holky, ja se k vam potom taky pridam
Bydlime v te nove vystavbe ve Vresovicke a jeste tu nikoho neznam. Ja mam dvoutydenni holcicku ![]()
Holky tak ja uvidim co ta akce ve ctvrtek a pak se kdyztak dohodneme. A kdyz ne ta dalsi tyden ![]()
Oki, ja se pridam spis az ten pristi tyden, na nas je tedka jeste moc brzo… ![]()
Ahoj, my jdeme ve ctvrtek v pul 12 na preventivni prohlidku. Tak jestli se sejdete nekdy odpoledne tak bych se pridala, jinak bych sla az priste…
Jinak jsem tu nasla jeste par maminek ze Zlicina, jim dam vedet o tehle diskuzi, aby se mohli pridat ![]()
@Manifee Já už to taky dnes udělala. Všem maminkám, které měly uvedeno Praha 5 - Zličín, jsem poslala zprávu s odkazem na tuto diskuzi.