Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Manifee Mně to vyhovuje dopoledne nejvíc, protože odpoledne se vrací manžel z práce, tak aby si užil malé a já pak pracuju.
Já bych mohla ještě po obědě - cca od jedné do tří, pak se taky vrací manžel. Dopoledne většinou na procházky nechodíme - malý spí nejlíp doma v postýlce, tak aspoň něco i stihnu.
@lafayette od jedne do tri by mi to vyhovovalo. Dopoledne je pro nas blby. Malou v noci krmim kazde tri hodky a spime aspon tak do 9. To pak dam dalsi krmeni a rovnou abych sla na prochazku. To bych ji radsi provetrala nejak v prubehu dne.
Ahoj holky,
no mně je to celkem jedno, jestli vyrazím dopoledne nebo odpoledne.
Kuratkol, ty můžeš jen dopoledne?
Jde ještě někdo dopoledne? Nebo ostatní můžou jen odpoledne?
Pro me je to odpoledne taky lepsi, kdyz mrnous v noci rve tak se aspon zvladam vyspat.
Ahoj holky, tak ted mi volal chlap ze mu nedaji dovolenou v nedeli ze tam maji hodne prace, tak na hory pojedem az v pondeli a vratime se nejspis ve stredu vecer, jeste koketuje s myslenkou ze si vezme i ctvrtek tzn zas nebudu moct, takze na me se neohlizejte, ja se pridam kdyz budu doma.
Ale mohla bych tim padem zitra nebo v nedeli, ale to mate asi doma chlapy tak nic co?
@tytyty ja bych v nedeli klidne mohla
Ale hodilo by se mi zase spis az to odpo, klidne po tom obede…
@Manifee tak ja ti napisu SZ, predbezne s tim po obede pocitam, jestli teda chlap neprijde s tim, ze to bude jinak ![]()
@tytyty píše:
@Manifee tak ja ti napisu SZ, predbezne s tim po obede pocitam, jestli teda chlap neprijde s tim, ze to bude jinak
oki ![]()
Ahoj holky, já půjdu taky v to odpoledne, my se totiž vracíme se z Lipna v út pozdě večer a pochybuju, že bych to dopol zvládla. Manifee můžem si dát sraz u fotbalového hřiště ve středu v tu jednu hodinu?
@dadik77 píše:
Ahoj holky, já půjdu taky v to odpoledne, my se totiž vracíme se z Lipna v út pozdě večer a pochybuju, že bych to dopol zvládla. Manifee můžem si dát sraz u fotbalového hřiště ve středu v tu jednu hodinu?
oki, tak u toho vchodu? poslu ti na me v SZ cislo.
Ahojky
ráda bych se zapojila do diskuze, jsem budoucí maminka TP mám 14.10. a nejsem úplně ze Zličína, ale mám to asi nejblíž, je mi 20 a ráda bych se seznámila s nějakou maminkou na kočárkování. jsem z Chýně. mějte se
![]()
@kuratkol my mozna pujdem az manzel prirazi z prace, kdybys nas videla, tak budu mit mrnouse v zelenem satku