Maminky Praha - Zličín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
496
13.9.12 14:34

@Manifee Mně to vyhovuje dopoledne nejvíc, protože odpoledne se vrací manžel z práce, tak aby si užil malé a já pak pracuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2312
13.9.12 15:00

Já bych mohla ještě po obědě - cca od jedné do tří, pak se taky vrací manžel. Dopoledne většinou na procházky nechodíme - malý spí nejlíp doma v postýlce, tak aspoň něco i stihnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2165
13.9.12 15:48

@lafayette od jedne do tri by mi to vyhovovalo. Dopoledne je pro nas blby. Malou v noci krmim kazde tri hodky a spime aspon tak do 9. To pak dam dalsi krmeni a rovnou abych sla na prochazku. To bych ji radsi provetrala nejak v prubehu dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
13.9.12 20:16

Ahoj holky,
no mně je to celkem jedno, jestli vyrazím dopoledne nebo odpoledne.
Kuratkol, ty můžeš jen dopoledne?
Jde ještě někdo dopoledne? Nebo ostatní můžou jen odpoledne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
13.9.12 22:04

Já můžu v zásadě kdykoli, ale po obědě taky raději

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18357
14.9.12 06:21

Pro me je to odpoledne taky lepsi, kdyz mrnous v noci rve tak se aspon zvladam vyspat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18357
14.9.12 14:20

Ahoj holky, tak ted mi volal chlap ze mu nedaji dovolenou v nedeli ze tam maji hodne prace, tak na hory pojedem az v pondeli a vratime se nejspis ve stredu vecer, jeste koketuje s myslenkou ze si vezme i ctvrtek tzn zas nebudu moct, takze na me se neohlizejte, ja se pridam kdyz budu doma.

Ale mohla bych tim padem zitra nebo v nedeli, ale to mate asi doma chlapy tak nic co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2165
14.9.12 14:27

@tytyty ja bych v nedeli klidne mohla ;) Ale hodilo by se mi zase spis az to odpo, klidne po tom obede…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18357
14.9.12 14:35

@Manifee tak ja ti napisu SZ, predbezne s tim po obede pocitam, jestli teda chlap neprijde s tim, ze to bude jinak :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2165
14.9.12 14:50
@tytyty píše:
@Manifee tak ja ti napisu SZ, predbezne s tim po obede pocitam, jestli teda chlap neprijde s tim, ze to bude jinak :evil:

oki :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
14.9.12 16:41

Ahoj holky, já půjdu taky v to odpoledne, my se totiž vracíme se z Lipna v út pozdě večer a pochybuju, že bych to dopol zvládla. Manifee můžem si dát sraz u fotbalového hřiště ve středu v tu jednu hodinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2165
14.9.12 19:22
@dadik77 píše:
Ahoj holky, já půjdu taky v to odpoledne, my se totiž vracíme se z Lipna v út pozdě večer a pochybuju, že bych to dopol zvládla. Manifee můžem si dát sraz u fotbalového hřiště ve středu v tu jednu hodinu?

oki, tak u toho vchodu? poslu ti na me v SZ cislo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
15.9.12 14:08

Jdete někdo na Zličínský jarmark dnes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xpisk03
15.9.12 14:13

Ahojky :) ráda bych se zapojila do diskuze, jsem budoucí maminka TP mám 14.10. a nejsem úplně ze Zličína, ale mám to asi nejblíž, je mi 20 a ráda bych se seznámila s nějakou maminkou na kočárkování. jsem z Chýně. mějte se :) :mavam:

• Citovat
  • Upravit
18357
15.9.12 14:25

@kuratkol my mozna pujdem az manzel prirazi z prace, kdybys nas videla, tak budu mit mrnouse v zelenem satku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová