Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminky, holky, ženy…
Snad jsem se každé z vás trefila do vkusu s oslovením ![]()
Jsem maminka 7 měsíční holčičky, 32 let, bydlící jako „naplavenina“ v Čelákovicích. Bohužel jsem byla dříve pracovně vytížená a moc přátel v Čl nenašla. Nyní chodím ven s kočárkem, občas vezmu i trhače - máme dva JR teriéry a jinak vám asi nemusím program vypisovat. Vše se točí kolem prcka.
Ráda bych našla touto cestou maminku, se kterou bych si občas vyrazila na pokec, na procházku atd… Byla jsem zvyklá na cvrkot mimo byt a nyní mi ty čtyři stěny lezou na mozek. S partnerem nemáme moc společných znamých, takže se nebráním ani tématu „rodina hledá rodinu“ ![]()
Asi to neni moc stručné, ale jednou větou bych to nezmákla. ![]()
Případně se ozvěte, odepíšu, pošlu fotečku - nebo já nevím, jak to tu chodí… Třeba upeču dort a sejde se nás celá kupa ![]()
Budu se těšit, Magda
@Milion Já jsem pro všechny zmíněné varianty. A dort zní moc dobře ![]()
Kamila
Možná jsem mladé kuřátko… bydlím už rok v Čelákovicích je mi 24 a znám tady dvě osůbky přítele jeho kamaráda, který s námi bydlí v baráku. Což samé chlapy kolem sebe.. Kdyby byl sraz čelákovických slečen dejte vědět ráda se seznám se všemi kdo tu bydlí.. alespoň nějáká změna
Čekám holčičku v květnu, tak maminka a kočárek a procházky by byly fajn
![]()
Milion - Ahojky, píšeš ozvi se.. Tak se ozývám
Jsme rodinka z Čelákovic, také naplavenina. Máme 7-letého syna a čekáme holčičku. Snad na jaře bude na světě. Je mi 24 let a přítelovi 26 let. Jsme mladí kuřata, ale oba dva se raději kamarádíme se staršími lidmi
Asi vím o čem mluvím, čtyři stěny mě taky nebaví. Jsem doma na rizikovém a doma už se šíleně nudím..
Tak kdy jsi měla zájem
Budu se těšit na odpověď. Eliška
Ahoj holky.. zrovna zvažujeme koupi domu v čelákovicích.. Jaké je to místo pro žití? Jsme docela aktivní sportovci a já mám ráda život komunity, proto si také hledáme menší město.. dali by jste mi sem pár aktuálních poznatků jak se vám tam žije? (vím že je tu pár podobných diskusí, ale poměrně starých a věřím že časy se mění.. ) Děkuji moc.. ![]()
Holky ahoj já jsem také z Čelákovic ale bohužel bez dětí, spíš bych potřebovala parťačku které děti také „nejdou“,(u mně je důvod imunitní problém, který byl dlouho neřešen a ted se teprv začíná řešit) a občas bych chtěla s někým na podobné vlně třeba zajít na procházku, čaj, kafe… a pokecat když se to zadaří tak později i s našimi partnery, můžeme dát třeba skrabla… bydlím v Čelákovicích cca 5 let a je mi 34 let a nikoho podobného zde neznám…
Příspěvek upraven 25.02.14 v 12:42
@LadaReika my sme spokojený, je to skvěle dostupný ať autem nebo vlakem do Prahy, nakoupit se tu dá taky dobře( tesco, penny, billa, albert). Hodně se dá po okolí na výlety, třeba podél Labe
doktory tu mají, školky taky…
a poměrně často se pořádají různé kulturní akce. A taky velký plus dávám za hrabání sněhu, co sme bydleli v Praze, tak tam to byla tragédie, tady je to fajn, než se člověk všimne, že nasněžilo, tak už má projetou ulici
dá se tu chodit na basketbal, fotbal, florbal, volejbal, tenis a mám dojem, že i do skautu. Je tu sauna, bazén… Řekla bych, že jako sportovní rodina by ste mohli být spokojeni ![]()
Ahoj, holky, možná už je to u vás neaktuální, přesto to zkusím. Jmenuji se Alena, je mi 29 let, mám dvouměsíčního syna Ondru. V Čelákovicích (kousek od Penny) žiji již dva a půl roku, ale bývala jsem pracovně vytížená a scházel mi čas i motivace pro hledání nových kontaktů a přátel. Teď to však na mě doléhá, postrádáme s Ondrou společnost a byli bychom proto rádi, kdybychom našli někoho na občasnou procházku, popovídání, kafe, apod.
S přátelským pozdravem
Ája a Ondra
Ahoj, tiez by som sa rada zoznamila s nejakou maminkou v Celakovicich. Ako pisu ostatne baby, zijem tu nejaky patek, ale predtym nebol čas
hladam tiež kamaratov pre maleho filipka, ktoremu je teraz 10 mesiacov. Rada zajdem k vode, prejst sa kolem Labe, k nam na zahradku pogrilovat, na nejaku detsku akci. Uz ma nebavi vsetky tieto kazdodenne zalezitosti absolvovat sama, a malemu Filipovi uz tiez leziem hore krkom, pac sa chce hrat s rovesnikmi ![]()
Ahoj holky,
Tak ja mam 2kluky 5 a7let a radi bychom nekam s nekym vyrazili…
Ahoj, také jsem se nedávno přestěhovala do Čelákovic a ráda bych poznala nové lidi
Napište a můžeme se domluvit ![]()
@Kačka49742 píše:
Ahoj, také jsem se nedávno přestěhovala do Čelákovic a ráda bych poznala nové lidiNapište a můžeme se domluvit
Taky jsem z Čelákovic ![]()
Ani bych nečekala, že se mi někdo ozve a ještě takhle rychle
Napíšu ti do soukromé zprávy, ať tu nespamujeme diskuzi ![]()
Ahoj všem, jsem z Brandýsa, ale klidně přijedeme do Čelákovic na kafčo
, kdyžtak písněte zprávu
.