Česko a Slovensko dohromady. Jaký je váš názor?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.6.25 21:27
@Elfido píše: Více

Ze stejného důvodu nemám rád polštinu a nejsem schopen se ji přirozeně naučit. Přijde mi jak zprzněná čeština.

• Citovat
  • Upravit
6181
7.6.25 21:28

Presne tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
7.6.25 23:28
@Jahru píše: Více
:zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
8.6.25 07:04

Rozhodně ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vodnář-u-Topolu
8.6.25 08:05

Ono vlastně něco, jako „rozprávať po slovesnky“ vůbec neexistuje.

• Citovat
  • Upravit
669
8.6.25 13:53

@Mkmkz No za mě třeba lepší ta čeština s občasnou chybou. Jak vidím tvůj (nebo Melody, Ice Planet…) příspěvek ve slovenštině, tak to celé přeskakuji, nechce se mi tím vůbec prolouskávat :nevim: Když u nás pracuje Slovák, co se snaží mluvit česky, tak to oceňuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7690
13.6.25 14:50

Proboha, jenom to ne!
(Teda píšu proboha, ale to je spíš řečnické, ve skutečnosti bych tady totiž nechtěla ten jejich Katolibán, o kamarádíčkování s teroristy nemluvě).
Jinak slovenština se mi líbí, je taková měkčí než čeština a slovensky mluvící Slováci v ČR mi nevadí, kromě Babiše tedy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6181
13.6.25 14:58
@Salome123 píše: Více

Chapu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24807
13.6.25 15:10

Láska - ČR a SR

Hele, chtěli to hlavně Slováci, beru je dodnes jako bratry, není to pro mne cizí stát a v mých 50letech mi u české hymny vždy ta slovenská část chybí a doživotně chybět bude..
jelikož původně z JM u hranic, tak dávám slovenštinu plynně, moje dcera je mladičká, ale od mala koukala a kouká na Oteckovia a má tak skvělý hudební sluch, že mluví jako rodilá Slovenka a ráda toho využívá a při přejezdu hranice si na to ráda hraje :lol: (až tak, že se mě ve vlaku za Blavou zeptala starší paní v kupé, jestli je to opravdu hej moja dcéra :lol: když já česky a ona slovensky :mrgreen: )
prostě vždy budu mít ke Slovensku a Slovákům jiný bližší vztah, než s jiným národem, tak to mám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí