Československá čorba

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
Božislava
Závislačka 2684 příspěvků 07.04.19 12:40
Československá čorba

Fazole vylejeme z konzervy a uvaříme ve vodě do měkka. Kořenovou zeleninu ( mrkev, petržel, celer) nakrajíme na drobno, stejně tak bramboru a uzeninu ( nejlépe špekáček ). Kousek uzeného masa nakrájíme na drobno a uvaříme v osolené vodě. Pak k poloměkkému masu přidáme zeleninu, uzeninu a bramboru. Až když je vše měkké přidáme pepř, nové koření, tymián, lžíci rajčatového protlaku a rozdrcený česnek a uvařené fazole. Zahustíme jíškou a povaříme cca 10 minut. Podaváme s pečivem.

Reakce:
lucynka25
Echt Kelišová 9232 příspěvků 1 inzerát 07.04.19 18:48

@Božislava recept můžeš s fotografií vložit sem ;)

Váš příspěvek
Reklama